Wkino

Hvordan å behandle hund diaré

De fleste hunder får diaré minst en gang i sin levetid. Diaré er en av de vanligste problemene som påvirker hunder og er årsaken bak en betydelig andel av besøk til veterinær klinikker. Selvsagt kan det være om for dyreeiere når deres firbente følgesvenn lider av diaré, enten bare for en kort varighet eller over en lengre periode. Mens de fleste tilfeller av hund diaré er ikke alvorlig og vil løse uten å kreve veterinær omsorg, kan problemet være ubehagelig for både hund og dens eiere så det er viktig å vite hva du skal gjøre når din firbente venn som lider av diaré. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du skal behandle mindre hjørnetann diaré.

Trinn

Hvordan å behandle hund diaré. Forsøk å finne årsaken til hundens diaré.
Hvordan å behandle hund diaré. Forsøk å finne årsaken til hundens diaré.

Prøv å finne årsaken

 1. 1
  Forsøk å finne årsaken til hundens diaré. En av de vanligste årsakene er å spise søppel eller råtten mat. Imidlertid kan hjørnetann diaré også være forårsaket av medisinske tilstander og inntak av giftige stoffer.
 2. 2
  Hvis du vet eller mistenker at hunden har svelget et giftig stoff, ta ham eller henne til en veterinær klinikk umiddelbart, slik at behandling kan gis så raskt som mulig. Hunden din bør også se en veterinær med en gang hvis han eller hun viser andre plagsomme symptomer som feber, slapphet, vekttap eller magesmerter.
 3. 3
  Hvis hunden ikke ser ut til å være lider av en medisinsk tilstand og har ikke inntatt et giftig stoff, kan diaré mest sannsynlig bli behandlet hjemme. Til å begynne med, sørg for at hunden din er å drikke vann regelmessig for å unngå dehydrering.

Matvareløsninger

 1. 1
  Legg en probiotiske pulver til hundens vann, eller mate hunden din en merkevare av sunn fôr som inneholder probiotika.
 2. 2
  Refresh (dump, vaskeservant, refill) flere ganger daglig.
 3. 3
  Fast hunden for 12 timer eller inntil hunden er "tom". Dersom avføringen er voluminøs og fortsetter selv når hunden skal være "tom", se dyrlegen, kan det være en bakteriell infeksjon. Men ikke holde tilbake vann fra hunden.
 4. 4
  Gi 100% ren hermetisk gresskar. Dette betyr ikke gresskar pai fylling med sukker og krydder. De fleste hunder gjerne smaken av gresskar, men det er en unik fiber som regulerer tarmen. Det vil farge avføringen.
 5. 5
  Mate inn vanlig kokt kylling (makulert etter kokt) og vanlig kokt hvit ris. Begge er milde og vil hjelpe binde hunden din. Den ekstra fuktighet i maten vil også bidra til å holde hunden hydrert.
 6. 6
  Gradvis legge i hundens vanlige diett over et par dager. Dersom diaré tilbake etter at hunden er tilbake til sitt vanlige kosthold, se dyrlegen med det samme!

Prøv medisinering rettsmidler

 1. 1
  Gjør deg kjent med ingredienser som finnes i et middel hentet enten på nettet, fra en dyrebutikk eller fra veterinæren. Se også etter eventuelle advarsler som kan være forbundet med produktet. Nettbutikker som Petwellbeing.com inkludere slikt produkt informasjon rett på websiden deres.
 2. 2
  Det er alltid en god idé å sjekke med veterinær før du administrere noen form for behandling, inkludert naturlig rettsmidler. Når du har bekreftelse fra dyrlegen, administrere rettsmiddel i henhold til bruksanvisningen.

Se veterinæren

 1. 1
  Hvis hunden fortsetter å lide av diaré og / eller begynner å vise andre symptomer, ta kjæledyret ditt for å se en veterinær, så det kan være en underliggende medisinsk tilstand som krever spesiell behandling.

Tips

 • Når du går til veterinær, ta med en fersk avføringsprøve og ha dem gjøre en fecal flyt og en fekal smøre.

Advarsler

 • Ikke gi hunden din nye matvarer som de aldri har spist mens du fremdeles behandle diaré.
 • Hvis hunden din ikke er å drikke nok vann legge litt kylling buljong i vannet. Hvis dette ikke oppfordre hunden til å drikke - gå til dyrlegen med en gang, kan de gi en væske injeksjon.
  • Slimete i diaré indikerer en irritert tarm. Parasitter, rå svinekjøtt hjerter og medisinske tilstander kan forårsake slim i avføringen.
 • Hunder med diaré kan tørke raskt. Gi rikelig ferskvann og sørge for at hunden drikker. Hvis hunden din er dehydrert, og vil ikke drikke eller kaster opp, kan du se din veterinær umiddelbart!
 • Grønntone diaré hos valper kan indikere koksidiose, se dyrlegen.
 • Hvis du bytter hundens mat, gjør det gradvis eller hunden kan bli syk eller har diaré.
 • Hvis det er blodig eller eksplosive se dyrlegen.
 • Vandig diaré hos valper er livstruende hvis den ikke behandles umiddelbart. Gå til veterinæren!
 • Diaré ledsaget med oppkast er en alvorlig bekymring, gå til veterinæren!
 • Hvis i tillegg til diaré hunden har feber eller lider av magesmerter og oppblåsthet dette kan indikere en alvorlig tilstand, bør du straks kontakte veterinæren.
 • Noen hunder ikke reagerer godt til hermetisk hundemat. Vurdere å mate hunden din en premie tørr mat, eller en blanding av hermetikk og tørr.