Wkino

Hvordan ta vare på kjæledyret ditt

Å ta vare på kjæledyret ditt er mer enn bare mater ham / henne med den billigste hund / kattemat du kan finne... holde lesing for å finne ut hvordan ditt kjæledyr kan ha et langt og lykkelig liv-stil.

Trinn

Hvordan ta vare på kjæledyret ditt. Sørg for at dine hårete "familiemedlem" har en mat som passer deres ernæringsmessige behov.
Hvordan ta vare på kjæledyret ditt. Sørg for at dine hårete "familiemedlem" har en mat som passer deres ernæringsmessige behov.
 1. 1
  Sørg for at dine hårete "familiemedlem" har en mat som passer deres ernæringsmessige behov. Prøv å kjøpe naturlig fôr for familiemedlem, ikke bare vil hun / han setter pris på det, vil de ha en Shiner pels, mer energi, bli lykkeligere etc. Fôring dem middagsrester - uansett hvor søte de er når de beg - er ikke en god idé siden folk mat ofte har mineraler og elementer i det som kan være skadelig for våre feline og hjørnetann venner.
 2. 2
  Hvis du har en hund ta dem på turer. Det vil gi deg og henne / ham trene. Dette fungerer også som bonding tid mellom deg og dem, slik at du kan være kommet nærmere hverandre.
 3. 3
  Gi din "familiemedlem" et bad minst en gang i noen uker. Hvis du har en katt gå til din lokale veterinær og få dem gi dem et bad (på den måten at du ikke ender opp med en million riper på deg). Deres er også spesiell sjampo (selv de som ikke bruker vann) som du kan bruke på kjæledyret ditt. Alt de trenger er en vaskeklut og en kjærlig hånd. Børsting katten din ofte føles som et at de får en god scratch, så dette kan være en fin måte å følge opp sine bad tid.
 4. 4
  Hvis du har en hund, sørg for å kutte hans / hennes negler annenhver måned eller så. Hvis du har en innvendig katt, og du ikke vil at huset skal se ut som en bjørn var i det, kan det være en god ide å få henne / ham de-klorte. Hvis du vil at katten å holde hans / hennes klør, sørg for å investere noen få dollar i en god skrape innlegget og ta deg tid til å lære dem hvordan de skal bruke det. Dette vil spare deg og ditt kjæledyr FLERE hodepine senere.
 5. 5
  Akkurat som du må gå til legen for regelmessige kontroller for å sikre at du er frisk, må du huske å ta med din venn til veterinæren for en sjekk-opp også. Siden de ikke kan snakke, noen ganger tar det en ekspert titt for å finne ut om de er bra eller ikke.
 6. 6
  Gå til en hund park med hunden din, spille frisbee eller ball hva får dem flytte. Hvis du har en katt, gå til din lokale dyrebutikk og få ham / henne en katt leketøy. Ikke bli overrasket om Hvis katten din ikke liker den leken du har valgt n (de er kjent for å være kresen). Fortsette å prøve og vet at noen ganger, kan deres favoritt leketøy være en flekk av lys eller en ball av sammenrullet papir.
 7. 7
  Viktigst, tilbringe tid med kjæledyret ditt. La dem vet at du elsker dem, og de vil være sikker på å elske deg tilbake, pluss gi den en godbit noen ganger, vil de elske deg hvis du gjør det.

Tips

 • Ha det gøy.
 • Tilbringe tid med kjæledyret ditt.
 • Ta hunden med deg på turer.
 • Prøv å mate din venn naturlig mat.