Wkino

Hvordan slå av vanntilførselen til et toalett

Når fikse noe i sisternen / tank på toalettet, kan det være reelt problem hvis enten stengeventilen ikke fungerer, eller det er ingen stengeventilen i det hele tatt. Følgende vil detalj hvordan du tømme toalettet tank uten å stenge av vannet til hele hjemmet.

Trinn

Hvordan slå av vanntilførselen til et toalett. Se etter en tappekran / trykk på røret som fører til toalett sisterne / tank.
Hvordan slå av vanntilførselen til et toalett. Se etter en tappekran / trykk på røret som fører til toalett sisterne / tank.
 1. 1
  Se etter en tappekran / trykk på røret som fører til toalett sisterne / tank.
  Hvis du finner en ventil, først inspisere tilstanden til vannforsyning ventil som gjør vann til å fylle toalettet tanken (vist med en rød pil på bildet). Dette er vanligvis en 90 graders vinkel ventil. Overtid på grunn av minimal bruk, kan denne ventilen bli veldig stiv og sprø. Tvinge det stengt, og deretter helt åpen igjen kan føre til gråt, lekkasjer og brudd. Nøye forsøke å vri håndtaket med urviseren (uten over-presser) for å slå av vannet på toalettet.
  Hvis du har hell viste det uten problem, kan du hoppe over resten av disse trinnene og fortsett med din reparasjon jobb.
 2. 2
  Hvis du har en eldre system (pre-1970) toalettet ikke kan ha en stengeventil. Ta lokket av tanken, og finner at flottøren (1). Det vil være en liten beholder med luft, er utformet for å flyte på toppen av vannet i tanken. Når det flyter til en viss høyde, stopper ventilen liggende vann inn i tanken, når du tømme toalettet, faller flottøren med vannivået og gjenåpner vannventilen. Dette gjør toalettet å fylle, og stoppe når flottøren kommer frem til riktig høyde igjen. Å hindre at vann påfylling av tanken, må du sikre flottøren for å hindre at ventilen fra åpning etter en flush.
 3. 3
  Prøv å skli en smal lengde på tre under løftearmen / float spaken (3) og skrevende styret over tanken (foran til bak) å holde spaken opp. Dersom sidene av tanken er for høyt til å gjøre dette, da skreve styret over flottøren spaken, og vikle en lengde av stiv ståltråd rundt både flottørarmen og brettet for å holde flottøren i helt oppreist stilling.
 4. 4
  Skylle toalettet for å tømme den. Tanken skal tømmes, mens tre / ledning stropping holder løftearmen opp hindre ventilen fra å fylle på tanken.
 5. 5
  Etter gjennomføring av reparasjonsarbeider, bare å fjerne styret og eller pakkebånd å la flyte å fylle tanken.

Tips

 • Å forsøke å justere en eldre ventil, ville det være lurt å først vikle ventilen i klut og grep den godt med en tung rørtang, for å hindre at ventilen vrir vannet linjene mens tvinge springen inn eller ut. Prøver å tvinge en eldre ventilen åpen eller lukket, kan lett velte beslag på forbindelsesoverflatene vann linjer, og dermed forårsaker lekkasjer.
 • Hvis vannforsyningen ventilen under tanken er alle crusty eller det er mye rust, bør du ikke skru ventilen med mindre du er forberedt på å erstatte ventilen. En gammel tilførselsledning shut-off vil ofte lekke hvis det ikke har vært brukt i mange år.
 • Hvis den må repareres inne i tanken, kan det være et godt tidspunkt å vurdere også erstatte tilførselen ventilen.

Advarsler

 • Nøye inspisere tilstanden til vannforsyning ventil som gjør vann til å fylle toalettet tanken (vist med en rød pil på bildet). Dette er vanligvis en 90 graders vinkel ventil. Overtid på grunn av minimal bruk, kan denne ventilen bli veldig stiv og sprø. Tvinge det stengt, og deretter helt åpen igjen kan føre til gråt, lekkasjer og brudd.
 • Denne metoden vil bare hjelpe til med små reparasjoner inne i tanken. Noen store avløp bør gjøres med vanntilførselen slått helt av.
 • Et annet vanlig problem med å justere denne ventilen er støy. En eldre ventil kan tyster, skrangle og vibrere som trykksatt vann beveger seg gjennom en feilplassert ventil med slitte deler. Dette kan skje hver gang du spyler.

Ting du trenger

 • En lengde av tre, 14 til 18 inches
 • En lengde på stiv wire eller kleshenger