Wkino

Hvordan å fikse en treg toalett

Har du et slow-strømmer eller spyle toalettet? Her er noen ting du kan prøve hvis de svake flush er forårsaket av en hindring i bollen er rim, der vannet slippes ut. Toaletter med dette problemet kan fort hope seg opp uønskede forekomster fordi flush blader deler av bollen uvaskede.

Trinn

Hvordan å fikse en treg toalett. Finne ut hvor problemet er.
Hvordan å fikse en treg toalett. Finne ut hvor problemet er.
 1. 1
  Finne ut hvor problemet er. Fyll en bøtte eller plast søppel kan med en gallon eller to av vann og hell det raskt i bollen. Hvis den spyler sakte, har du sannsynligvis et avløp tette og fremgangsmåten på denne siden vil ikke løse problemet. Se Hvordan å rense et toalett.
  • Hvis toalettet spyler mer sakte over tid (uten "backing-up"), er det sannsynligvis på grunn av mineralforekomster i hullene under kanten eller, hvis du har en, er det jet hull tett også.
  • De fleste toaletter renne inn i samme avfall linje, slik at hvis alle av dem i flukt med sakte på samme tid, er det sannsynligvis en hindring i hovedlinjen, er ikke en enkelt grenledning. Du kan ta en prat med familien om spyling feminine hygieneprodukter, kosedyr, eller skitne kjøkkenhåndklær ned røret.
 2. 2
  For treg vann levering og / eller hvis vannet ikke jevnt "vaske" bollen den vanlige metoden er å bruke et toalett børste og en pimpstein for å rense bollen, med særlig vekt på området opp under kanten. Det er små hull der som dispensere vann i bollen og disse pluss området må rengjøres av mineralforekomster. Om nødvendig, bruk en pick som den bøyde enden av en wire kleshenger for å fjerne hullene. Prøv å ikke lage riper i porselen, men som dette oppfordrer innskudd til raskt å danne nytt. Et lite speil vil hjelpe deg å se hva du gjør under kanten. Pensle bollen og rim igjen og se om det fungerte. Hvis den gjorde det, er du ferdig. Ellers lese videre.
 3. Også av i jet hullet, som er det lille hullet nær bunnen av bollen. Dens formål er å etablere vannlåsen som gir sug å tømme bollen. I en fullstendig spyling, på samme måte som beholderen tømmes helt hører et "glurp!", Som er lyden til sifongen suger en luftboble fordi det ikke er mer vann for å suge ut. Jet hullet er under vannlinjen og sjekke det, skal vi si, uestetisk! men det er veldig enkelt å gjøre. Første angrep skålen med et stempel for å presse ut vann for å gi lettere tilgang til den stråle hullet. Nå settes en finger inn i jet hullet og føler rundt for en hindring. Vær forsiktig fordi det kan være skarpe kanter. Du kan finne en liten gjenstand det som blir presset opp mot jet hull (delvis blokkerer det) hver gang toalettet spyles. Du kan være i stand til å bruke et par av miniatyr lang nese tang å fiske den ut.
3
Prøv kalk, kalsium, eller hardwater innskudd fjerning. Hvis du trenger en septisk-safe syre eller er ubehagelig med en kraftig, men farlig syre (omtalt nedenfor), kan du prøve en av de mange kalk, kalsium, eller hardt vann innskudd fjerning som CLR eller hvit eddik (eddiksyre). Disse produktene vil trenge en lengre "suge" perioden (kanskje over natten) og oppfølging med den mekaniske delen av en pick som en frakk-kleshenger. Flere rengjøring sykluser kan være nødvendig. Følg instruksjonene som følger med produktet.

Saltsyre metode

Hvis toalettet er svært påvirket av mineralforekomster og / eller du håper å hoppe over de manuelle rengjøring trinnene ovenfor, er det en annen måte. Men det er alvorlige sikkerhetsmessige hensyn som må tas før du bruker denne tilnærmingen. Studer følgende trinn, tips og advarsler og avgjøre om du er i stand til trygt å bruke saltsyre (kjent kjemisk som saltsyre). Ikke kjøp saltsyre før du har lest, forstått, og er forberedt på å følge alle flaskens retninger og forsiktighetsregler. Dette ting er ekstremt sterk! Hold det borte fra barn og kjæledyr. Saltsyre er ikke et alternativ hvis du er koblet til en septiktank som det vil drepe bakteriene som gjør systemet fungerer, så du må bruke bare "septisk trygge" metoder og rengjøringsmidler med mindre toalettet er fjernet for å være syre renset.

 1. 1
  Slå av vannet på toalettet og tømme. Bruk en plunger og / eller en svamp og fjerne vann som er igjen i skålen, slik at syren vil rense beholderen til bunnen (inkludert den kritiske stråle-hull).
 2. 2
  Bruk et klart stykke poly-film (eller en klar søppelsekk) og tape til å dekke den øverste delen av bollen og samtidig beholde en visning av bollen interne rim. Jo strammere forseglingen jo bedre. Bare dekk bollen del, omfatter ikke setet.
 3. 3
  Maksimere ventilasjon ved å plassere en løpende vifte på badet vinduet til eksos luft. Også åpne alle andre vinduer i hjemmet. Hvis du har en bad eksos fan, slå den på også.
 4. 4
  Ta av tanklokket og sette inn en plast (ikke metall!) Trakt inn i overløp røret. Se "Du trenger" nedenfor om riktig størrelse av trakten. Hvis det er en fyllrør på toppen av overløp tube, forsiktig ta den av først.
 5. 5
  Bruk hansker, maske og vernebriller. Du bør også ha et forkle og gummistøvler for å beskytte deg selv. I tillegg bør du ha en like beskyttet assistent fast holde trakten i overløp røret slik at den ikke kan falle ut. Syren kan splatter og ett drypp kan skade deg!
 6. 6
  Hell forsiktig syre gjennom trakten, rask nok til at det begynner å strømme ut av hullene i toalettskålen rim, men ikke så fort at trakten renner over eller faller ut, da dette ville sprute syre og være ekstremt farlig. Du trenger bare ca 0,5 til 1 liter syre. Etter å helle, dekke overløp rør med en sandwich bag og gummi band, så la på badet og lukke døren bak deg. Lås døren hvis barn er i huset og være helt sikker på at de holde seg borte.
 7. 7
  Etter 1 time, fjern sandwich-veske og erstatte fyllerøret til overflyt-røret. (Hvis du har valgt en svakere syre dette må forlenges til minst over natten.) Slå på vann og skylle et par ganger. Ekstra spyler er tilrådelig i eldre boliger med jern avløpsrør, så langvarig kontakt med konsentrert syre vil skade dem. Sjekk felgen hull for skikkelig flyt. Gjenta prosedyren hvis nødvendig eller om det er leftover saltsyre, fordi det ikke er trygt å lagre slike ting rundt huset. Denne syren er så sterk at det ofte spiser gjennom plastbeholder hvis det er lagret i en lang periode, og det er rett og slett ikke trygt å ha den liggende rundt.
 8. 8
  Ferdige.

Advarsler

 • Saltsyre kan ødelegge tank flapper, tanken til bollen gummipakning, og noen metalldeler på eldre toaletter som overflow røret. Hvis du ikke har ferdigheter til å erstatte disse delene selv, bør du vurdere å bruke en av de svakere syrer eller kjøpe et nytt toalett.
 • Skyll trakten godt etter bruk og ikke bruke det for mat.
 • Bland aldri husholdningskjemikalier! Dette kan skape voldsomme reaksjoner som sprøytemidler uventet og ukontrollert og forårsake blindhet eller brannskader, slipper store mengder av giftige gasser, og slipper varmen som kunne knekke toalettet. Hvis du har toalett-rensing pellets i toalettet tank, bruke gummihansker for å fjerne dem og plasser i et rent, lukket plastbeholder, deretter skylle å fjerne tanken før du bruker andre kjemikalier. Hvis du rengjør toalettet med toalettskålen kjemikalier, skylle mange ganger før du legger noen annen kjemisk til toalettet. Hvis du har brukt avløp rengjøringsmidler, skylle dem bort mange ganger, og beregne god tid før du legger saltsyre eller andre toalett kjemikalier.

Ting du trenger

 • Bucket
 • Wire kleshenger
 • Mirror
 • Bolle pensel
 • Saltsyre, 1 Gallon (Tilgjengelig på jernvareforretninger, basseng forsyninger, og Target / Walmart sesongene.)
 • Tape
 • Klar plastfilm eller en klar søppelsekk
 • Sandwich bag
 • Trakt (Dette må være av plast, så stor som mulig, og bør passe godt inn i toalettet tank overløp tube.)
 • Gummihansker (2 sett, for deg og en assistent)
 • Vernebriller (2 sett) og to OSHA godkjente masker designet for syredamper
 • Forklær (2)
 • Gummistøvler (2 sett)
 • Gummistrikk