Wkino

Hvordan rengjøre metall merker av en porselen toalett

Det er best å ikke røre porselen toalettskålen med metall, men hvis du gjør det, og det gjør en mark, alt er ikke tapt. Her er hvordan du gjenoppretter toalett og kvitte seg med disse merkene.

Trinn

Hvordan rengjøre metall merker av en porselen toalett. Slå av vanntilførselen til toalettet, og deretter skylle toalettet.
Hvordan rengjøre metall merker av en porselen toalett. Slå av vanntilførselen til toalettet, og deretter skylle toalettet.
 1. 1
  Slå av vanntilførselen til toalettet, og deretter skylle toalettet.
 2. 2
  Fjerne de gjenværende stående vann fra bollen med et håndkle eller svamp.
 3. 3
  Fyll bollen med coca-cola. La "real thing" sit i minst en time (over natten er bedre), deretter skylle ren. Den karbonsyre i Coke fjerner flekker fra glassporselen.
 4. 4
  Gjennomsøke området. Bruk en skurepulver å fjerne merket. Bare om noen merke du har tilgjengelig vil fungere, men Barkeeper sin venn ser ut til å være en spesielt populær en. Ulike typer metall polish kan også arbeide, for eksempel Brasso, sølv polish, etc. mildt slipemiddel bør fjerne metall strek uten å skade porselen under.
  • Baking soda er en annen mulig alternativ. Den fungerer også som et mildt slipemiddel.
  • Hvis metallet var også rusten, kan det hjelpe å velge en renere som inneholder blekemiddel.
 5. 5
  Prøv en pimpstein. De er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger, og de er også bra for å fjerne hardt vann innskudd og vann linjer fra en toalettskålen.
  • For å bruke en pimpstein på et toalett, få det våt først. Så bare skrubb med det. Det kan lage litt støy, men det vil ikke skade på toalettet.
 6. 6
  Prøv en magisk viskelær. En annen enkel måte å fjerne metall karakterer fra en porselen toalett eller vask er å bruke en Mr. Clean merkevare Magisk Eraser. Det anbefales å klippe det opp i små biter før bruk.

Tips

 • Et produkt som kalles "Barkeepers Friend" fungerer best.
 • De fleste av disse teknikkene vil være like effektive for å fjerne metall skraper fra gryter og panner fra en porselen vask. Selvfølgelig, ikke ta med en pimpstein eller svamp i en vask etter at du har brukt det i et toalett.
 • Ikke la rengjøringsprodukter i kontakt med porselen i en lengre tidsperiode. Ti minutter burde være nok for dem til å handle.
 • Hvis du har vippa porselen eller farget det slik at ingen av disse metodene er effektive, kan du være i stand til å male det med touch-up maling. Besøk din jernvarehandel for å se hvilke alternativer som er tilgjengelige.
 • Bruk gummihansker når du arbeider i eller rundt toalettet for å beskytte deg mot kjemikalier og bakterier.
 • Ikke bruk metall eller metall som inneholder redskaper i toalettet.
  • Ikke bruk en rørlegger slange eller kleshenger for å fjerne tresko. Dersom stempelet ikke fungerte, kan du bruke et skap auger eller toalett auger. Dette er en enhet som er spesielt konstruert for å fjerne tresko i et toalett.
  • Velg et toalett børste det er alt plast, ikke den typen med løkke av metalltråd holder bust sammen.

Advarsler

 • Ikke bland vaskemidler. Hvis du må endre fra den ene til den andre, skyll grundig eller skylle et par ganger i mellom.