Wkino

Hvordan konvertere noen toalett til en lav flush toalett

bruker mest vann i våre hjem. Hver dag, europeere spyle 4,8 milliarder liter vann ned Redusere mengden vann at toalettet er skylle vekk vil gå en lang vei å spare vann i ditt hjem og bidra til å bevare det generelt. Med en enkel justering, vil du spare penger, vann og miljø... en spyle gangen.

Trinn

Hvordan konvertere noen toalett til en lav flush toalett. Fyll en halv gallon beholder.
Hvordan konvertere noen toalett til en lav flush toalett. Fyll en halv gallon beholder.
 1. 1
  Fyll en halv gallon beholder. En plastflaske (juice / melk) er ideelt. Fjern eventuelt papir eller plast på utsiden av containeren. Fyll den i hvert fall delvis med småstein, sand eller grus - hva er hendig. Deretter legge vann hvis mer vekt er nødvendig. Hvis du bare fylle det med vann, men vil beholderen bevege seg i tanken og forstyrre den mekanisme.
 2. 2
  Plasser beholderen i tanken av den.
 3. 3
  Senk den ned i vannet.
 4. 4
  Sett lokket på tanken.
 5. 5
  Skyll bort. The New York Times rapporterte at en forseglet halv gallon beholder vil spare en halv gallon på hver flush. Hvis du, som de fleste europeere, skyll fem ganger daglig, vil din familie på fem spare 350 liter (1325 liter) vann hver måned. Disse besparelsene vil betydelig redusere vannet regningen, også.
 6. 6
  Send denne artikkelen til dine venner. Slik et enkelt svar på spare penger og beskytte vår vannforsyning er noe å dele rundt!

Tips

 • Når toalettet tanken fylles, så gjør bollen. Bollen fyller imidlertid raskere enn tanken, og får full først. Så inntil tanken blir full, sendes vannet til å toalettskålen går i dass. Så, vurdere å få en fylle syklus omstilling. Det vil redusere mengden av vann som sendes til skålen, og således den bortkastet vann. Også fordi du redusert tankens volum, redusert du hvor lenge tanken tar å fylle, som også i sin tur fører til mindre vann bortkastet.
 • Noen mennesker setter et skilt i sine bad med dette si å dele sin vannbesparende filosofi: "Hvis det er gul, la det mellow, hvis det er brunt, skylle den ned!"
 • I stedet for å forsegle beholderen, kan det være lurt å kutte den åpen på toppen i stedet og sette et lite hull i bunnen. Denne måten du ikke ville ha noen bedervet vann i den, men likevel spare på flush. Og du trenger ikke å bruke noen kjemikalier.
 • Bruk en 2L glass pickle krukke (eller lignende) uten lokk. Glasset er inert og tung nok til å holde seg på plass i tanken. Hver gang tanken fylles vannet vil bli byttet i glasset, holde den frisk.
 • Prøv å fylle flasken med løse mynter (og husk å forsegle flasken helt). Når den tid kommer at du trenger noen kroner, vil at penger alltid være der.
 • Spør en nabo for en plastbeholder hvis du ikke har noen. Også foreslå denne prosessen til ham eller henne som de kan spare penger også.
 • Hvis vekten elementer er uløselig, ikke hetten på flasken. La det stå åpen slik at den kan utveksle noen klorvann med resten av vannet i tanken. Dette vil forhindre opphoping gunk i flasken uten å måtte legge til blekemiddel.
 • Sjekk forskjellen i vannforbruket på nye regninger, 350 liter (1325 liter) i måneden er en merkbar nedgang!
 • Som et alternativ til å endre en eksisterende, kan en ny lav flush toalett kjøpes for under 75€ og koster 150€ til 190€ å ha installert.

Advarsler

 • Ikke sette en murstein i tanken. Murstein kan oppløse og partikler av det kan tette og muligens stenge avløpet.
 • Hvis du finner din toalettet rødme ikke riktig, med avfall som er igjen i toalettet og vannet havne på gulvet, ta flasken ut. Ikke alle toaletter kan skylle skikkelig med en redusert mengde vann. Vurdere å installere en lav flush toalett.
 • Mange rørleggere anbefaler ikke denne endringen. Lav toalett er utformet annerledes, og mindre vann flushing i et toalett ikke ment å gjøre dette kan bety hyppigere tresko, overløp og ekstra rødme å fjerne den samme mengden avfall. (Som kan kaste bort mer vann enn du lagrer)
 • Hvis du bruker vann til å fylle beholderen, lagt til et par dråper blekemiddel til vannet vil bidra til å holde den fra å vokse gunk innsiden.
 • Kontroller at flasken ikke interfererer med noen av de bevegelige deler i tanken.
 • En lekker toalett kan kaste bort opptil 250 liter (946 liter) vann per dag. For å se om toalett lekker, plassere noen dråper konditorfarge i tanken og vente i en halv time. Sjekk bollen - hvis konditorfarge vises, har du en lekkasje. Få en rørlegger til å komme og fikse det.

Ting du trenger

 • Plastboks med lokk - juice / melk container etc.
 • Vann, småstein, sand til å fylle beholderen