Wkino

Hvordan installere en tankless varmtvannsbereder

Du vil takke deg selv en million ganger for å velge tankless oppvarming. Vær oppmerksom på at det vil være en liten forsinkelse for varmt vann å komme frem til din inventar og at penger spart i standby tap er motvirket av høyere kostnader for utstyr, gassrør, røykrør og materialer.

Trinn

Hvordan installere en tankless varmtvannsbereder. Det anbefales sterkt at du bruker spesielle union kontakten setter for vannforsyningen som ansetter bypass evne.
Hvordan installere en tankless varmtvannsbereder. Det anbefales sterkt at du bruker spesielle union kontakten setter for vannforsyningen som ansetter bypass evne.
 1. 1
  FORSIKTIG: tankless varmtvannsberedere generelt krever større diameter gasstilførselsledningene, høyere spenning strømforsyning (hvis vurderer elektrisk on-demand), dedikert - spesielle rustfritt stål flue (kjent som kategori II, III eller IV) eller større diameter eksosanlegg. Vennligst ta disse tingene i betraktning før du bestemmer deg for å DIY.
 2. 2
  Det anbefales sterkt at du bruker spesielle union kontakten setter for vannforsyningen som ansetter bypass evne. Dette vil gi rom for enkel, lett de-kalking vedlikehold prosess i fremtiden.
 3. 3
  Slå av hoved innkommende vannledningen til huset.
 4. 4
  Koble levere linje fra gammel varmtvannsbereder. Du vil sannsynligvis ha litt vann igjen i linjen, selv om det viktigste er slått av. Plasser en bøtte under vann smekke for å fange eventuelle utslipp.
 5. 5
  Koble fra varmekilden fra gamle v som følger: for gass, (propan) sørge for at tilførselen ventilen er lukket (dette er vanligvis bestemt av retningen av håndtaket på ventilen sitter enten i samme retning som linjen "åpen", motsatt retning av linjen "lukket"). For og elektrisk varmtvannsbereder, ganske enkelt koble apparatet fra stikkontakten.
 6. 6
  Når du har helt frakoblet den gamle varmtvannsberederen du må fjerne det fra den gjeldende parkeringsplass og sørg for å kaste det i henhold til lovene i området du bor i.
 7. 7
  Fjern den nye tankless varmtvannsbereder fra esken og plassere all maskinvare og veiledende materiale for hånden.
 8. 8
  Bestem plasseringen best egnet for dette apparatet og kontroller at du har tillatt for de riktige klaringer rundt det å overholde alle statlige og lokale byggeforskrifter.
 9. 9
  Monter tankless varmeapparat på veggen i henhold til produsentens instruksjoner, og pass på at du har riktig støtte sin vekt.
 10. 10
  Nå er du klar til å koble opp alle tilkoblinger.
 11. 11
  Hvis du har gass, installere Ventilasjonskanalen. Vanligvis tankless varmtvannsberedere krever større flue eller spesielle rustfritt stål flue.
 12. 12
  Begynn med tilførselsledningen (vannlinjen).
 13. 13
  Neste bør være av varmekilden. Dersom varmtvannsberederen bruker elektrisitet, plugge den i veggen. * Dersom varmtvannsberederen er gass, må du koble opp en gasstilførselsledningen fra stussen på veggen til den nye varmtvannsberederen. Åpne ventilen slik at håndtaket er i den samme retning som linjen.
 14. 14
  Etter produsentens anvisninger, tenne piloten på gassen varmtvannsberederen.
 15. 15
  Nå gå til din favoritt dusj sted og nyte en endeløs strøm av varmt vann. Alt det arbeidet var vel verdt det!

Tips

 • Hvis du har kjøpt en elektrisk varmtvannsbereder, sørg for at den plugges inn i en standard stikkontakt strømkilde. Hvis det bare er kablet for en annen spenning enn nettspenning (nettspenning er vanligvis 100 V og 240 V avhengig av plassering) så må du ha en elektriker wire som utløp for deg (med mindre du er en elektriker selv).
 • Kontroller at du har nok forsterkere til å drive tankless varmtvannsbereder, i tillegg, kan det kreve tre kretser i din krets boksen.

Advarsler

 • Sørg for å lese instruksjonene nøye. Noen enheter krever at installatøren være sertifisert for å installere enheten for at garantien skal være gyldig. Også noen naturgass enheter krever en større forsyning og eksos (les større rør eller større elektrisk krets) enn en vanlig tank-type varmtvannsbereder, noe som ville kreve en rørlegger og / eller elektriker til å installere.
 • Pass på å sjekke din lokale VVS og elektriske koder før du starter. Noen områder krever en lisensiert rørlegger og / eller elektriker før du arbeider på VVS og elektriske systemer. Er du i tvil, ring din lokale by byggeforskriftene håndhevelse eller kraftselskap.
 • Sørg for at vanntrykket er tilstrekkelig for en tankless system
 • Hvis du bruker gass som varmekilde for dette apparatet bør du teste din gasstilkopling ved å spraye en tilstrekkelig mengde såpevann på union og se etter bobler som skulle tilsi en dårlig forbindelse og lekkasje. Slå av gassen umiddelbart og åpne alle vinduer og dører inntil komplett ventilasjon har oppstått. Når du har ryddet rommet til lekker gass du kan dobbeltsjekke tilkoblingen og rette eventuelle problemer. Etter reparasjon tilkobling, teste igjen!