Wkino

Hvordan sjekke at maskinen henger tenning på en murray elektrisk start gressklipper

Tenningskretsen på en elektrisk start gressklipper har flere komponenter. Å sjekke det, må du sørge for at hver komponent fungerer.

Trinn

Hvordan sjekke at maskinen henger tenning på en murray elektrisk start gressklipper. Kontroller batteriet.
Hvordan sjekke at maskinen henger tenning på en murray elektrisk start gressklipper. Kontroller batteriet.
 1. 1
  Kontroller batteriet. Du må være sikker på at batteriet er i god stand, og vi vil anta at dette er tilfelle. Likevel, selv med et fullt oppladet batteri, har spenningen til å gå fra batteripolene inn kablene, så samt bekrefte at batteriet er "hot", er det nødvendig å sørge for at både den positive kabelen kontakten er stramt, og jordkabel og rammen jording tilkobling er stramme og ikke korrodert eller kortsluttet.
 2. 2
  Sjekk solenoidbryter. Etter at det er fastslått at batteriet sende spenning via kablene, er det neste trinn i kretsen på solenoidbryter, som vanligvis finnes montert på rammen i nærheten av startmotoren i motorrommet. Denne enheten inneholder en elektromagnetisk bryter som stenger kontakter når det er strømførende ved tenningen. Det er ca 2 inches med en 1/2 inches, med to store messing pigger for starteren kabel, og to små skruer stendere for tenning ledninger, og kan være runde eller avlange med avrundede kanter, og laget av høy effekt sort plast med en metallbunn. Ved å bruke en kobbertråd å "hoppe" de to mindre terminaler, kan du lukke kontaktene på starteren krets. Du skal høre et ganske høyt klikk og startmotoren skal slå når dette er gjort. Pass på å ikke kort enten terminal til en jordet del av klipperen, og være klar over de 12 volt strøm vil gnist når den er kontaktet.
 3. 3
  Kontroller sikkerhetsbrytere. Hvis du har lyktes i å få startmotoren til å slå ved å hoppe el-tilkoblinger, er den primære startmotorkretsen bra, og problemet er enten i tenningslåsen eller sikkerhetsinnretninger på klipperen. Mest elektrisk start gressklippere har tre sikkerhetsinnretninger. En er montert under setet, slik at maskinen kan bare startes med sjåføren sitter. En annen er vanligvis på clutch / brems kobling under dekk under clutchpedalen. Den tredje ligger enten på klipperen drivreim kobling under rammen på høyre side (sittende) av klipperen, eller i den elektriske klipperen clutch kretsen hvis klipperen er utstyrt med det. Hver av disse har en plast isolert plugg med to ledningene som går inn i enheten, og en midlertidig genser kan monteres inn i dem en om gangen ved å trekke hver enkelt og skyve et stykke kobbertråd under terminalen på enden festet til ledningene. Hvis du ikke har noe hell med å finne en defekt sikkerhetsutstyr, problemet er snevret ned til tenningen selv.
 4. 4
  Løft motorhuset dekselet som du gjør for å sjekke oljen, og ser rett bak tenningslåsen på brannmuren av klipperen. Bryteren komponenten er på baksiden av keyface, og vil ha en rekke ledninger som går til den, vanligvis fire. Den primære spenning ledningen vil være den største, normalt er det rødt, og ofte blir funnet i sentrum. De andre ledningene vil være festet til klemmene ligger rundt utsiden av bryteren. Hopping fra den primære ledningen til hver terminal vil resultere i forskjellige effekter, en energigivende tenningskretsen, en startmotoren, og på noen gressklippere, en annen lysene eller annet tilbehør. Hvis du kan hoppe disse terminalene og startmotoren svinger, har du sannsynligvis funnet din trøbbel, og må endre bryteren.

Tips

 • Denne artikkelen er skrevet fra mest til minst sannsynlig med hensyn til årsaken til problemet. Ta vare å være sikker på at testen indikerer status for hver enhet, slik at du ikke ender opp med å kjøpe flere deler enn du trenger for å fikse klipperen.
 • Hvis du har et multimeter kan gensere og andre "skygge treet" teknikker unngås, og disse kompakte enheter er tilgjengelig for mindre enn 15€ 0,00 hjemme sentre og andre butikker. Det tar en liten innsats for å lære å bruke dem, men de kommer godt med i mange hjem og auto reparasjoner.
 • Kontroller at alle vedlegg og drivverkskomponentene er i nøytral posisjon når du utfører disse test.
 • Se på klipperen dekk, belter og trinser mens du sjekker, kan det være et godt tidspunkt å gjøre annet vedlikehold mens du sjekker det elektriske systemet.

Advarsler

 • Selv om den elektriske kretsen er bare 12 volt, hopping terminalene og arbeider med forbindelser med en skiftenøkkel kan forårsake alvorlige gnister eller elektriske lysbuer. Disse buer kan smelte stål, slik at de fortjener respekt.
 • Aldri hoppe starteren eller magnetventil uten en person på kjørespakene, klipperen og drivsystem i nøytral, og hjulene strupt.