Wkino

Hvordan bruke en grov gressklipper

For de som bor i et landbruksområde eller landlig område hvor store åpne områder florerer, holde ugress, kratt og høyt voksende gress under kontroll kan bli for stor for en oppgave for en vanlig. Mange som bor i denne type område vil etterhvert investere i en liten traktor og roterende klipperen (også kjent som en pensel hog eller "bushhog" - selv om sistnevnte er faktisk et merkenavn). Det er også en type grov klipperen kalles en "slagklipper". Denne typen bruker mange svært korte bladene på en horisontal trommel. Sterkt vurdere en slagklipper hvis det er steiner eller du kan støte rusk. De korte kniver unngå å kaste prosjektiler, som da kastet fra en roterende klipperen kunne skade de innenfor en stor avstand. Her er noen trinn og tips i å forstå hvordan å operere en sikker og effektiv måte.

Trinn

Hvordan bruke en grov gressklipper. Bruk en gressklipper som er riktig størrelse og konfigurasjon for traktoren din.
Hvordan bruke en grov gressklipper. Bruk en gressklipper som er riktig størrelse og konfigurasjon for traktoren din.
 1. 1
  Sørg for at traktoren er i god stand. Siden grov klipping kan kreve å gå inn brushy eller buskete områder, kan det være lurt å endre på traktoren for å beskytte front end komponenter, for eksempel styring forbindelser og radiator skjermen for å beskytte disse fra lemmer eller andre farer.
 2. 2
  Bruk en gressklipper som er riktig størrelse og konfigurasjon for traktoren din. Produsentene av grove kutt gressklippere bygge og rangere dem i henhold til to kriterier, forklart her:
 3. Girkasse hestekrefter (moment). En 50 hestekrefter traktor vil trolig skade en 25 hestekrefter gressklipper girkasse under tung belastning, og en 30 hestekrefter traktor kan ikke drive en stor gressklipper utstyrt med en 90 hestekrefter girkasse. En god passform er ikke mer enn 10% forskjell i traktor / gressklipper hestekrefter.
Klippebredde. Mindre traktorer, selvsagt, vil håndtere bare mindre størrelse gressklippere. For en typisk 25 hestekrefter traktor, er en 5 fot klipperen anbefales, der en 40 hestekrefter traktor bør være i stand til å håndtere en 6 fot klipperen, og større traktorer kan håndtere proporsjonalt større gressklippere.
3
Juster svaie kjedene / implementere stabilisatorer slik at klipperen ikke kan svinge for langt ved kjøring i svinger. En klippeaggregatet kan svinge langt nok i visse cornering situasjoner, for å treffe de bakre dekkene på traktoren, muligens ødelegge den.
4
Sjekk tilstanden på gressklipperen din. Sørge for at klipperen er i god stand vil redusere sjansen for et sammenbrudd mens du klipper. Noen ting som kan trenge oppmerksomhet er disse:
 • Girkasse smøring. Typiske girkasser har to rør tråden typen plugger innebygd i huset deres. En, på toppen, er fylle hullet, en annen, på side, er fyllingsnivået. Fjern begge pluggene, og hell olje i øvre hullet til det begynner å piple ut det nederste bildet, deretter erstatte begge pluggene.
 • Ground hjulet tilstand. Første hjulet støtter baksiden av klipperen for å holde den fra å grave i skitt hvis klipperen brukes i unlevel forhold. Det bør dreies lett slik klipperen følger når traktoren svinger, og hjulet skal rotere fritt på akselen sin. Smør smørenippelen på denne forsamlingen, og sørge for at ingen rester blir viklet rundt hjulet hub eller aksel.
 • Bevegelse trykk-kontakt. Vanligvis er dette et kilespor forbindelse med en nål eller fjærbelastet låsemekanisme for å holde den på plass. Det er flere størrelser av kraftoverføringsakselen, hvis du har riktig traktor / slåmaskiner, vil du være i stand til å skyve klipperen drivakselen på traktorens kraftuttak uten problemer. Smøring av splines på denne forsamlingen vil holde det enkelt å skyve på og av når du skifter ut utstyret.
 • Universal ledd. Disse ligner på de u-leddene på en bil eller lastebil, og la drivakselen å reise uten å bøye mens den roterer. Sørg for at de universelle leddene er stramt, og smør dem hvis de er utstyrt med smørenipler.
 • Topp-link-tilkobling. Toppstaget på en grov klipperen er ikke en fast lengde, som de fleste andre landbruksredskaper. Dette skyldes i første hjul kan heve og senke opp gressklipperen å følge terrenget, og toppstag vil binde i denne situasjon. Pass på at det øverste leddet adapter på gressklipperen din tillater flere inches av gratis reise, som samtidig gir gressklipperen må løftes klar av bakken mens du slår.
 • Knivblader. En 5 fot grov klipperen er vanligvis utstyrt med to 24 tommers kniver, festet til bladet monteringsplate under klippeaggregatet. Disse skal være balanserte og skarpe for god, ren og vibrasjonsfri service.
 • Bladet monteringsplaten. Kontroller at bolter eller pigger som fester knivene er stramt. Dette bør også være utstyrt med en stubbe jumper, for å løfte den nederste girkasse / knivinnretningen klar av stubber eller andre hindringer.
5
Hekte din klipperen og koble kraftuttaket. Kontroller at akselen låsemekanismen engasjerer, for å unngå at akselen vibrerende løs under drift. Sjekk eventuelle akseldeksler å være sikker på at de er i forsvarlig stand.
6
Sveiv traktoren, koble inn clutchen helt (traktorer vanligvis har to trinns clutcher, så clutchen må være helt inne for å kople ut PTO), og engasjere PTO. Sørg for at motoren er på minimum turtall, så la ut clutchen. Knivene bør begynne å snu, men hvis det er noe problem, kun skje når kraftuttaket umiddelbart.
7
Bruk de tre punktskoblingen hydraulikk å heve klipperen til ønsket klippehøyde, og velg et gir som passer for cutting jobben du gjør. For lette ugress / gress, kan du velge å operere i et gir som gir en bakkehastighet på ca 7 MPH. I traktoren i bildene, ville dette være sjette gear. For tunge ugress, pensel, eller klippe avlinger etter at de er ferdig, kan en fire MPH hastighet gir bedre resultater, så 5. gir kan brukes.
8
Begynne å klippe. Hold hjulet på linje med den retningen du ønsker å reise. Dette kan virke innlysende, men i et stort felt med ingen rader eller andre funksjoner for å lede en traktor operatør, kan maskinen drive.
9
Velg klippingen rute i feltet eller området du klipper, og følge den enten i retur rad eller sirkulær konfigurasjon, som er stadig mer effektiv. Siden neste p klippingen krever stopp i hver ende, heve klippeaggregatet, og snu seg rundt, er en sirkulær klipping sti vanligvis mer effektivt.
10
Lytt til traktoren motor, og observere eksos, hvis traktoren har en dieselmotor. Svart røyk kan bety at du er overbelastning av motoren, så vil en reduksjon i turtall. Du bør ikke overskride grensene for traktoren din når du klipper, da dette kan føre til for tidlig svikt i kjøre tog komponenter. Hvis traktoren er lugging, taper makt, eller på annen måte sliter med lasten sin, enten redusere klipperen kutte ved å heve klipperen, eller falle til et lavere gir for å redusere traktorens hastighet.
11
Se etter hindringer i vegetasjonen som skal klippes. Stubber, hull eller store steiner kan ødelegge en gressklipper, og treffer et stort hull med en traktor hjulet kan føre til at sjåføren å bli kastet ut av maskinen. Hvert pass gir deg en mulighet til å se på neste cutting bane som du passerer det.
12
Hold et øye med målere. Se motortemperatur, oljetrykk, og drivstoff målere for å sikre disse opphold i sine respektive områder. Klipping stor vegetasjon kan sette en stor belastning på en traktor kjølesystem, og rusk faller fra vegetasjonen kan stoppe opp radiatoren skjermen.
13
Hold klippeaggregatet bakken skinner fra pløying, eller grave i jorden. Selv når de er riktig justert for flat mark, noen ganger, vil en skrens plate grave i jorda når du krysser en liten kontur, og jord og vegetasjon kan samle på hjørnet av klippeaggregatet. Disse ansamlinger kan raskt snøball inn i store masser, og forårsake en rot. Skotter tilbake på klippeaggregatet ofte vil tillate deg å observere dette før det blir et reelt problem.
14
Vær forsiktig hvis klipping under treet lemmer eller andre overhead farer. Ikke bare kan disse hindringer bryte av et skjerf eller bøy metallplater av traktoren din, kan du faktisk bli feid av maskinen. Sakte ned når du nærmer deg en hindring, og være forberedt på å stoppe.
15
Forstå grensene for hva gressklipperen kan klippe effektivt. Fordi folk refererer til grove kutt gressklippere som Brush Hogs, de ofte anta klipperen er i stand til å kutte busker. I noen grad er dette sant, men hvis du er uerfaren eller tvile på traktor / gressklipper 's evne til å håndtere store, tykke busker, unngå dem.
16
Hold et øye for insekter. Ved klipping under trærne, er det vanlig å finne deg selv pakket inn i spindelvev, og ikke altfor uvanlig å finne en edderkopp fast på hatten eller briller. Ground bier (gule jakker), veps, og Hornets er andre farer, og traktorer er ikke de raskeste escape kjøretøy for å unngå disse smertefulle skadedyr hvis du støter dem. I den uvanlig hendelse du må forlate traktoren plutselig å unngå disse skadedyr, sørg for at du tar pause lenge nok til å trekke kill switch eller i det minste ta den ut av gear.
17
Nyt klippingen jobb. Ingenting slår lukten av fersk klippet gress under en klar blå himmel. Husk, noen jobber er kjas og mas, men det er ikke tradisjon for landbruket liv.

Tips

 • For uregelmessig formede mye, vil du finne det mer effektivt å først klippe grensen til det området du ønsker å klippe, når du har sirklet inn hele området med klipperen, torget opp arbeidet ditt ved å feste din visjon på et fjernt objekt som du kan klippe mot. Deretter går du tilbake over uregelmessig form du har laget til torget opp arbeidet ditt og klippe hele området før du fortsetter å klippe den store plassen du har definert. Så som du klipper den store kvadrat eller rektangel du har opprettet, sørg for å ha utslipp av klippeaggregatet på utsiden av arbeidet ditt, eller med hver passering vil du finne traktoren og klipperen arbeider hardere og hardere.
 • Klipp bare med en fart du er komfortabel med. Mange traktorer har ingen operatør tilbakeholdenhet enheter eller roll-over beskyttelse.
 • Hold knivene skarpe. Skarpe kniver slites mye saktere enn kjedelig seg.
 • Unngå skalperte mens du klipper. Hvis knivene treffer skitt, er de sannsynligvis til å bli kjedelig veldig fort.
 • Ikke prøv å klippe et felt tidlig på morgenen eller etter en regn. Den ekstra fuktighet vil føre til at eksos å klumpe seg og resultatene vil være mindre enn du ønsker.
 • Hvis du klipper for å redusere små-fuel brannfare, snarere enn for plen-aktig utseende, gjør klippe når det er kjølig og fuktig. Dette vil redusere sjansen for gnister forårsaket av knivene mot steinene starte en brann. Noen jurisdiksjoner forbyr klippingen etter middag.
 • Gressklipping med traktorens hjul på sitt smaleste innstillingen vil tillate deg å klippe mye nærmere hindringer.

Advarsler

 • Bruk et tørkle eller en slags beskyttelse for din nese og lunger. En enkel klut rundt halsen kan være effektive, når klippingen sparker opp støv, trekk opp tørkle å dekke nese og munn akkurat som Roudy Yates gjorde på Rawhide.
 • Kontroller drivstoff og være sikker på at du har nok til å fullføre jobben. Slippe opp for drivstoff kan kreve at du går gjennom en smertefull og tidkrevende priming prosessen.
 • Ikke klipp et stort område med mobiltelefonen din i en sak festet til beltet. Bevegelsene du gjør og konstant bumping rundt og skraping kan løsne telefonen. Så, enten la telefonen ligge i huset eller i det minste sette i i lommen.
 • Det er tider for å bruke en iPod og tider ikke til. Gressklipping med en traktor er ikke en av de gangene. Selv med dyre støyreduserende øre telefoner fordi for å høre musikken, må du skru volumet opp så høyt du vil skade ørene. Du vil ikke merke skaden før det er for sent.
 • Bruk aldri en traktor eller annet utstyr hvis du ikke er i god stand, våken og uthvilt. Tretthet eller påvirkning av medikamenter, alkohol eller medikamenter kan påvirke din evne til å gjøre det trygt.
 • Bruk riktig bekledning. En langermet skjorte, jeans og en cap kan beskytte deg mot gnagerne du forstyrrer klipping, som bakken veps. Deres stingers vil ikke trenge jeans, caps eller tykke bomullsskjorter, så hvis du blir angrepet, kan du unngå de fleste av stikk. Og, ikke hoppe av traktoren hvis du blir stukket, vil ikke det hjelpe ting. Hvis du er følsom for stikk, holde en flaske Benadryl eller andre over-the-counter antihistamin i din verktøykasse. Det kan redde livet ditt. Videre vil et par gode solbriller beskytte helsen til øynene dine, kan det være lurt å be om den type solbriller som har en dual-purpose funksjon som beskyttelsesbriller, vil de komme godt med for mange utendørs prosjekter.
 • Observer alle advarsler postet på klipperen.
 • Unngå skrenter, fyllinger eller andre hindringer ved klipping.
 • Vær spesielt forsiktig med hindringer når baksiden av traktoren med klipperen festet.
 • Forstå at en grov klipperen kan slippe rusk med høy hastighet overalt rundt klipperen dekk mens det er å kutte. En stein eller lem kan fort bli en farlig prosjektil.

Ting du trenger

 • Traktor
 • Klipperen
 • Personlig verneutstyr, inkludert hansker og vernebriller