Wkino

Hvordan forberede seg på en ny baby

Gratulerer med ny ankomst! Men det er mye å gjøre før den "store dagen". Å være forberedt er mye smartere og effektiv enn å vente rundt etterpå. Denne artikkelen kan hjelpe deg i hver seksjon.

Trinn

Hvordan forberede seg på en ny baby. Tenk på et tema før du leser videre.
Hvordan forberede seg på en ny baby. Tenk på et tema før du leser videre.
 1. 1
  Tenk på et tema før du leser videre. Hvis du vet kjønnet på babyen din, tenk hvis du ønsker en farge eller karakter tema. Visste du ønsker å sprite dem opp i, hvit eller blå? Nøytrale kjønn farger er hvitt og grønt. Eller hadde du et tegn på at du alltid tenkt på, som for eksempel Dora The Explorer, Sesame Street, eller idretter som baseball eller fotball?
 2. 2
  Søk etter "transport" elementer, for eksempel et bilsete, bassinet eller crib og. Husk at de mer elegante, lommer, større størrelse, og mer praktisk det er, er sjansene, det kommer til å bli dyrere. Tenk på hva du skal bruke en barnevogn for, er det jogging eller bare en spasertur i parken? Før barnet blir en pjokk, finne et bilsete som er foran og bakovervendt.
 3. 3
  Kjøpe klær, tepper, bad kluter og smekker i sett. Det er en bedre avtale for å få en 5 pack for en rimelig pris enn kostnadene per klut. Babyer sikle og spytte opp, så det er godt å ha ekstra backup. Få komfortable klær for riktig været sesongen. En mini baby lappeteppe er utmerket for å sette dem ned noe sted å spille.
 4. 4
  Unngå å hamstre bleier. Babyer vokser raskere enn du kan tenke deg, og snart nok, vil £ 8 babyen ikke lenger være i "nyfødt" scenen. Bleier gå av pounds for babyer og pounds og aldersgrupper for småbarn og eldre barn. Men det er en god idé å få en last av baby wipes.
 5. 5
  Tenk underholdning. Babyer er ikke folk som er på en streng spise og sove syklus. Når de får aktive, de elsker å leke og utforske med sine hender og øyne. Få leker som gjør støy, til smokker få kjeve styrke og hjelpe dem med diende, plysj dyr som har en melodi når du trykker sine stomaches eller hender, rangler og nøkler er stor for gripende, og fryser teething leker er viktig å lette tyggegummi smerte.
 6. 6
  Ikke glem den medisinske og "andre" nødvendigheter. Helsepersonell Pakkene er tilgjengelig med medisin kuler, vifte, termometer, spiker clippers, og kammer. Baby shampoo og vask bør være allergivennlige produkter.
 7. 7
  Flikke på babyen området når de blir eldre og begynner å krype. Dette er ikke nødvendig, mens de er nyfødte. Bruk uttak dekker eller sette møbler i veien, bruker plastbeskyttere for hjørner og andre skarpe kanter.

Tips

 • De største tingene mulige er donasjoner og "baby ankomst" gaver. Disse hjelp i de beste måtene, spesielt hvis du ikke har evne eller penger til å kjøpe dem. Ikke vær redd for å spørre noen som nylig har hatt en baby og trenger ikke forbi ting, de vil heller gi det til noen som trenger det enn å kaste det bort.
 • Alltid tenke fremover. Babyer vokser fort, og de tre og seks måneders milepæler og utover skje veldig raskt.
 • Hvis du kan, få en håndfull flasker. Dette er for å unngå konstant vasking hvis barnet ønsker noe å drikke mer enn du forventet å gjøre.
 • Mens du går ut, bleie poser bør inneholde en pakke med våtservietter, ekstra bleier, skifte av klær, ekstra formel (hvis ikke ammer), og et leketøy.
 • Hvis du er kreativ, handle på Wal-Mart, K-Mart eller Target for nødvendigheter. Slike butikker har det samme eller mer ting som andre forhandlere, men for en billigere pris.