Wkino

Hvordan potte trene barnet ditt

Pottetrening er ikke bare om å lære et barn å bruke potte, men også å lære din egen stil av foreldre i prosessen!

Etter du arbeider gjennom hele prosessen, kan du lene deg tilbake og slappe av! Så husk, den spretne lille plast lyden av din lille fyren som ikke bryr seg om han bæsjet i bleie hans vil bli erstattet med "Jeg må gå potty... NÅ!", Og du kjører til nærmeste badet håper det er gratis.

Trinn

Hvordan potte trene barnet ditt. Ikke bli for ivrig etter å få den lille ut av bleier / bleier.
Hvordan potte trene barnet ditt. Ikke bli for ivrig etter å få den lille ut av bleier / bleier.
 1. 1
  Ikke bli for ivrig etter å få den lille ut av bleier / bleier. Mens det kan være praktisk å ha en potte-trent barn, noen ganger er det ikke så praktisk for barnet (eller den voksne).
 2. 2
  Vent til du er både klar. Å potty tog, trenger du mye tid, tålmodighet og energi! Begynner noen mennesker så tidlig som tre måneder, mens andre mener at dette er belastende for barnet og la flere time.Most barn er klar innen 2 til 3 år gammel.
  • Søk etter tegn på at barnet ditt er klar til å potty tog. Slike tegn inkluderer en interesse i å gå til potte, evnen til å uttrykke seg og følge instruksjonene, og muligheten til å trekke buksene ned og opp.
 3. 3
  Introdusere potte før barnet bruker det. Plasser den i et lekeområde, slik at gutten kan sitte på den og leke rundt det mens han blir vant til potte.
 4. 4
  Velge en bestemt tid eller ganger av dagen når du plasserer din kjære på eller foran potte. Disse kan være: etter å ha våknet opp, før en lur, etter lunsj, før du sovner. Det kan være en gang om dagen eller mer enn det, men prøv å holde det konsekvent. Et godt valg for den tiden av dagen er en som vil fungere godt sammen med planen for barnets viktigste omsorgspersoner. Hvis du er potte-trening et spedbarn, sørg for å støtte barnet for sikkerhet.
  • Bestemme når en god tid ville være å offisielt potte tog. Pottetrening bør planlegges slik at du er fokusert på prosjektet og din lille man vet hva som venter. Tenkt på å ikke forlate huset for ca 3 dager. Det er veldig vanskelig å potty trene på veien eller mens du kjører ærend. Hvis du trenger å gå et sted, ta en liten potte i bilen med deg for nødssituasjoner.
 5. 5
  Innse at første dag eller to kan være frustrerende. Men når babyen gjør det og du viser tegn til godkjenning og spenning, vil barnet ønsker å gjøre det om og om igjen for å gjøre deg lykkelig.
 6. 6
  Husk at pottetrening for noen barn kan være traumatisk. For et lite barn, det er nesten som om de mister en del av seg selv. Så vær empatisk og tålmodig i denne prosessen.
 7. 7
  Inviter barnet til å sitte på potte hver femten minutter. Hvis du venter å se tegn, kan du gå glipp av dem fordi barn vanligvis urinere mens du spiller. Hvis barnet ditt er en som gjemmer når han går på do, vil det være lettere å avgjøre når han er klar, men oftere enn ikke, urinates et barn mens distrahert.
 8. 8
  Være positiv og fortsette å oppmuntre barnet selv når han har uhell.
 9. 9
  Vis tonnevis av entusiasme under pottetrening prosessen, og gi mye ros når barnet ditt er vellykket. Denne følelsen vil være lett å vise på din første prestasjoner, men fortsetter å vise entusiasme til barnet er helt trent.
 10. 10
  Har barnet sitte på potte når du gjør. Ikke bekymre deg om de går eller ikke. Hvis de gjør gå på do, gratulere dem. Hvis de ikke går, peke på hva en god prøve det var og hvor spennende det er at de satt på potte akkurat som mamma og pappa. Holde det rolig og spørsmål om faktum.
 11. 11
  Prøv ikke å bli opprørt eller vise skuffelse hvis det ikke skjer med en gang. Hvert barn skal lære i hans eller hennes egen tid og sted. Det er ingen hastverk med å potty tog. Når barnet ditt er en stor gutt eller jente, vil han eller hun ikke være en baby igjen. Liker å ha baby for et år eller to... eller tre.
 12. 12
  Begynn å forlate barnets bleie igjen etter et par timer hver dag når du er hjemme, slik at de kan lære å forholde seg til den innvendige følelser av å måtte gå med resultatet.
 13. 13
  Når barnet ditt har det bra hjemme, kjøpe noen underbukser eller all-klut joggebukser. Snakk om underbukser mye, la barnet se på dem og føler hvor myke de er. Fortell dem "Mamma og pappa slitasje underbukser og holde dem tørre. Mamma og pappa gå på toalettet hver gang."
 14. 14
  Prøv en rask ærend eller gå rundt blokken (15 minutter-30 minutter topper) i undertøy, og så snart du kommer hjem, ta dem av. Hvis det går bra være glade, hvis barnet gikk til badet i undertøy, endre dem og prøv igjen senere. Ikke straff eller handle opprørt.
 15. 15
  Gratuler barnet ditt når han forteller deg om trangen til å gå. Si "takk", "det er flott!", Eller noen annen form for oppmuntring at du føler deg komfortabel med å bruke.
 16. 16
  Når du er ute, ta barnet til offentlige toaletter og la dem prøve dem ut. Vær lett og ikke press dem til å gå hvis de ikke er klar.
  • Når de er tørre eller ganske tørt de fleste dager, kan barnet være klar for lur og natt-trening. I så fall kjøpe seng pads (minst tre slik at du kan endre dem lett) og få den typen som er myk følelse og har en plast lag inni og sette den på toppen av bunnen av arket. Sett en potte ved siden av sengen eller barneseng. Så snart barnet våkner og samtaler for deg, la ham eller henne på potte. Hvis de går i seng, endre pad og ikke gjøre et stort nummer av det.
 17. 17
  Hold pottetrening banen går, når du legger ut på toalettet trening banen. Dette er den harde delen for de fleste foreldre. Det er fristende å sette dem i bleier for en road-trip eller for en konsert eller på barnevakten hus, men det vil forvirre dem og forårsake problemer. Når de har vært i undertøy eksklusivt for en uke pakke opp sine skiftende område og lagre det eller bli kvitt det. Kle dem på gulvet eller på senga, ikke på ryggen på stellebordet. Du må også hjelpe dem å lære å spørre seg selv om de trenger å gå på do, ikke bare spørre eller prøve hele tiden. Det må bli deres ansvar etter hvert.
 18. 18
  Når de kommer på egen hånd, kan du hjelpe dem å lære alle trinnene av bad selvforsyning. Trinnene er:
  • Å vite at du må gå
  • Å gå på do eller spør en voksen å gå på do
  • Lukke døren
  • Trekke ned buksene og underbukser, eller trekke seg bukser og underbukser, eller presse opp skjørtet og dra ned underbuksa, eller trekke ned tights og push-up skjørt og dra ned underbuksa.
  • Sitte ned på potte eller klatre opp på toalettet (Kan innebære en sub-trinn for å skyve en krakk enn å klatre opp)
  • Å gå på do
  • Tørke (Dette kan være en vanskelig en for lang tid hvis du vil ha ekte renslighet, en våt-tørke kan være enklere enn toalettpapir)
  • Komme opp og trekke opp bukser / tights og underbukser, dra ned skjørtet osv.
  • Rødme toilet
  • Slå på vann og vaske hendene med såpe
  • Slå av vannet og tørke hendene. Det er mye å lære, så forvent at du vil være på badet mye. Jo mer de ser du gjør det jo lettere vil det være å huske.

Tips

 • Noen barn har en vanskelig tid med å gjøre # 2 på toalettet. Når pottetrening, hvis de gjør det i sine bukser, sette avføring i toalettet, og si farvel til det. Dette kan fungere slik at barnet forstår hvor det går, og de ser det i aksjon.
 • Lær barnet ditt å både urinere og ha avføring sitte ned (hvis dette barnet er gutt). På denne måten trenger du ikke å lære gutten to teknikker på en gang (derfor forvirrende den lille først). Han vil etter hvert lære å urinere stående opp når han er komfortabel med å bruke vanlig toalett.
 • Extol dydene av undies, slik at barnet vil bli glade for å ha dem - han / hun kan bære dem over bleier noen ganger å føle seg "alle vokst opp." Finn noen morsomme undies med mønstre eller bilder som barna dine ønsker å ha på.
 • Du bør tenke pottetrening som en prosess som krypende eller går. Det endelige målet er flott, men får det tar tiden.Noen barna får trent i løpet av noen dager, men mange tar flere måneder. Det er ikke en magisk. Og ingen strategi kan muligens passe alle barna. Du bør huske på en ting, å lære denne vanen er ikke bare vanskelig for foreldre, men å lære det enda vanskeligere for child.If vår du har et sett av ideer til å prøve ut, kan en av dem klikker barnet ditt.
 • Ikke klag eller straffe barnet hvis hun går på do på gulvet, møbler, sengen, nye sko, etc. Rengjør det opp eller få barnet til å hjelpe deg med å rydde opp. La dem vite at du ikke er sint og at det ikke er deres feil, de lærer og husk at ulykker skjer.
 • Få alle barnets omsorgspersoner / barnepiker / barnevakter / slektninger ombord med prosessen, slik at det er konsistens og en følelse av rutine.
 • Ikke ta pottetrening personlig. Mens noen mødre kan sammenligne... alle gode mødre og pappaer vet at hvert barn, foreldre og familie er forskjellig fra alle andre i verden!
 • Vurdere å holde gutten bare bunnet i løpet av opplæringsprosessen. Vær på vakt for ulykker.
 • Jenter vanligvis er klare til å potty trene litt yngre alder klok enn gutter. Gutter har en tendens til å trenge litt mer tid til å modnes før pottetrening begynner. Dette er en god tommelfingerregel og ikke skrevet i betong.
 • Kjøp litt moro undertøy så sønnen din er begeistret for overgangen til den store gutten scenen.
 • For å forhindre "ulykker" er det en god idé å trene gutter sittende vender toalett vanntanken. De er mindre sannsynlighet for å ha "moro" ved sprøyting på badet. Du kan lære den stående opp rutine etter de finne ut når de trenger å ta en tur på do.
 • Når du har tid, reflektere over hvordan du håndterte pottetrening situasjonen siden det er den første store tingen å lære i livet - hva ville du forandre? Eller ikke endre? Ville du ha vært mer tålmodig? Brukte mer forelder / baby tid på å trene? Snakket gjennom det litt mer? Les flere bøker? Brakt ut listene og filmer? Ikke stresset selv eller barnet ditt? Ta det og bruke det i neste eventyr: ABC... reading.. etc!
 • Når du er på et offentlig toalett eller borte fra hjemmet kan du enten ta en potte med deg, ta et sete adapter med deg, eller holde barnets hender, slik at de ikke faller i toalettet. Gjør hva du kan for å få dem til å føle seg komfortabel med å gå på do borte fra hjemmet. Hvis de ikke kan gå, ikke presse dem og takke dem for å prøve.
 • Virkelig ta denne tiden til å innse hvor du ønsker å forelder. Vil du bruke mer tid på å oppmuntre barnet ditt? Eller vil du bruke mer tid på å prøve å huske at hun etterhvert vil lære på egen hånd? Eller har du tenkt å prøve å få din ektefelle å gjøre den "skitne" arbeid? (Ja, selv de beste av oss prøver å weasel ut av noen yucky ting). Vil du går barnet gjennom den? Vil du samle informasjon eller vinge det?
 • Gjør det morsomt. Sitter på potte er en flott tid for barnet å se på bad bøker, leke med en liten magnetisk tegning leke eller å bruke fargestifter og klistremerker på papir. Husk å bo i rommet med babyen og bruke leker som er alderstilpasset.
 • Kombiner et par minutter på potte med de vanlige rutiner for vask hender og ansikt, tørking hender og ansikt, og selv pusse tennene. Dette kan og bør være en tid for å forsterke god hygiene vaner, som er viktig for å forebygge forkjølelse og sykdom. Etter potte tid, vaske og tørke dine egne hender godt.
 • Hvis barnet ditt er i fulltids barnehage og barnehage leverandøren har en metode for toalett trening, bør du følge deres metode når hjemme.

Advarsler

 • Ikke tving dem til å gå til potte.
 • Ikke snakk om "store gutta vs babyer" eller "store jenter vs babyer", dette kan faktisk ha en stor negativ innvirkning på deres tillit nivåer.
 • Ikke kall dem bety navn, traff dem, eller truer dem om noe.
 • Hvis du er bekymret for barnet ditt å ha for mange ulykker, snakk med legen din.
 • Når de er ute av bleier, ikke gå tilbake til å bruke dem.
 • Ikke bruk pull-ups - de gjør trening vanskeligere i de fleste tilfeller.
 • Ikke sammenligne sine toileting evner til andre barn. Det er aldri greit å si ting som "Jenna er fortsatt lite, og hun bærer underbukser som en stor jente, men du bruke bleier som en baby."
 • Ikke bli sint når, en måned senere, vil den lille jenta eller gutten til å bruke bleier igjen. Det er veldig vanlig! Det er ikke på noen måte ment mot deg personlig (selv om hun sier at hun hater henne og overaller timer senere tisser i dem).
 • Hvis barnet ditt har hyppige bad ulykker og er 4 år eller eldre, er det anbefalt at du tar barnet til en lege med en gang og ikke ignorere det. Dette kan være en advarsel tegn på fysiske eller psykiske problemer.
 • Ikke bli sint på ungen for ulykker eller selv tilsiktede hendelser.
 • Ikke bli frustrert med barnet under pottetrening prosessen. Husk at gutter som regel ta lengre tid enn jenter, og hvis du viser noen negativ respons som sinne eller frustrasjon, så du kan føre til at barnet å være lite samarbeidsvillig, eller enda verre, regress. Bare vise empati og tålmodighet, og la ham fortsette å øve.
 • Unngå mat belønninger fordi de kan ha en uønsket effekt på fôring atferd senere i livet.

Ting du trenger

 • et barn
 • en potte
 • belønne å gjøre dem ønsker å gå