Wkino

Hvordan å stoppe smokk bruk

Som ny forelder kjempet deg med beslutningen om å la barnet ta en smokk. Det er på tide å gi opp disse baby-vaner - ikke bare fordi det er på tide, men også fordi det kan føre til tannproblemer for barnet ditt.

Hva er den beste måten å bli kvitt en smokk? I denne artikkelen vil du lære flere metoder. Velge den metoden som passer best for foreldre stil og barnet ditt. Noen barn vil rett og slett akseptere at smokken er borte hvis du kaster den bort, mens andre må være avvent en smokk, eller belønnet for å gå uten.

Trinn

Hvordan å stoppe smokk bruk. Sakte avvenne barnet av smokk, som du gjorde flasken eller brystet.
Hvordan å stoppe smokk bruk. Sakte avvenne barnet av smokk, som du gjorde flasken eller brystet.

Metode 1 - Den langsomme avvenne

 1. 1
  Sakte avvenne barnet av smokk, som du gjorde flasken eller brystet. Husk at barnet har dannet et vedlegg til sin smokk og gi det opp kan ikke være lett for dem.
 2. 2
  Velg de tider av døgnet når barnet er minst sannsynlig å ønske sin smokk og ta den ut av syne. Når de ber om det, fortelle dem at de kan ha det senere. Prøv å berolige dem om at de er i orden uten det og gå videre til en annen aktivitet.
 3. 3
  Distrahere dem med en matbit eller leketøy. For å holde dem fra å tenke på deres smokk, gi dem noe annet å gjøre og unngå en plass eller en kamp som kan gjøre at du føler å gi etter for pjokk din.
 4. 4
  Gradvis øke tiden du nekter å gi barnet deres smokk inntil de ikke lenger tenker over det. Bedtimes og lur ganger bør være de siste tilfeller du avvenne pjokk av smokk, så de er nok de gangene barnet vil be om det mest.
 5. 5
  Få din pjokk vant til tanken på uten smokken før du fjerner den fra dem for godt. Hjelpe dem å finne andre self-beroligende metoder, som klamrer seg til en bamse eller sove med en spesiell teppe.

Metode 2 - Den øyeblikkelige kaste bort

 1. 1
  Kaste den ut. Med din pjokk ser deg, fjerne alle smokker fra huset ditt med ett slag ved å kaste dem i søpla og ta søppel ut av huset.
 2. 2
  Gjør deg klar for noen gråt, som din pjokk kan ikke forstå hvorfor du får kvitt sine smokk. Berolige barnet og forklare at de er store nå, og det er på tide å opptre som en stor jente eller gutt.

Metode 3 - Aktiv involvering

 1. 1
  Diskuter med din pjokk som du tror det er på tide å gi opp smokken. La dem være aktive i avgjørelsen ved å tilby dem belønning for hver dag de går uten smokk.
 2. 2
  Lag et klistremerke diagram med de dagene i uken på den. For hver dag de går uten deres smokk, la dem sette et klistremerke på diagrammet og berømme dem for en godt utført jobb. Hvis de ber om deres smokk i løpet av dagen, la dem vite at de vil ikke få et klistremerke.
 3. 3
  Planlegg en bestemt dato som barnet kjenner og forstår som den siste dagen for en smokk. Bursdager fungerer godt for dette, siden smokk kan lett bli "erstattet" av gaver. Gaver som barnet gjenkjenner som betegner en overgang til eldre barndom - som et leketøy reservert for eller identifisert med "store barna" - er også spesielt effektivt for dette.

Metode 4 - Selected ganger bare

 1. 1
  La din pjokk å ha sin smokk ved sengetid og lur tid bare. I stedet for å la dem løpe rundt med smokk i munnen hele dagen, forteller dem det er bare å brukes når de er i seng.
 2. 2
  Bruk en smokk klipp for å feste smokken til arket av barnets seng. Hvis pjokk går til rommet sitt for å få smokk, forklare dem at de bare kan ha det hvis de kommer til sengs og spør dem om de er klar for en lur eller leggetid.
 3. 3
  Start tar det av sengen og gjemmer det i løpet av dagen. Når barnet ditt slutter å vende tilbake til sine rom hver dag for å tilbringe tid lå i sengen med smokk, prøve å ta det ett skritt videre og skjule det. Når barnet ber om det, fortelle dem kanskje det vil være der for dem senere.
 4. 4
  Når barnet ditt slutter å spørre om og leter etter smokken i løpet av dagen, begynne å eliminere sengetid bruk. La det skjult når de går til sengs og bare gi det til dem når de ber om det. Før lang tid, vil du være i stand til å si "Hei, har du ikke spurt om det i fire dager, hva om vi bare gå uten den i kveld?".

Metode 5 - The pin hole-metoden

 1. 1
  Hold smokk i sengen så snart pjokk er å vandre.
 2. 2
  Når du ikke vil at de skal bruke det lenger, og du ønsker å bli kvitt den, dytte en pin hull i den. Det vil nå ikke fungerer når de suger på det lenger. Dette fører til at barnet til å tenke det er "ødelagt", og de vil ikke like det lenger.

Tips

 • Få din partner, andre familiemedlemmer, og barnepass leverandører om bord. For å lykkes i enhver større endring du trenger støtte fra alle som bryr seg om barnet ditt.
 • Den beste måten å kvitte seg med en smokk er å begrense bruken når de er spedbarn. Dette vil bidra til å skape mindre av et vedlegg til smokken i fremtiden.
 • Smokker er også kjent som dummies i britisk og australsk engelsk.
 • Få en mild produkt som Thumbuddy To Love-The Binky Fairy. Det hjelper barna til å forstå hvor smokker gå uten oppstyr eller tårer. Google Thumbuddy To Love.
 • Hvis du velger å bli kvitt smokker ved å kaste dem bort eller rett og slett nekter å la barnet ditt har en, være forberedt på en kamp. Forbli rolig med barnet ditt og husk at for dem kan det være skummelt å sove uten den komforten av deres smokk.
 • Sørg for at du grave gjennom leketøy bokser, kommoder, og alle andre hidey-hull barnet ditt kan ha funnet og kvitte seg av all den ekstra smokker. Du kan bli overrasket over å finne at småbarn husker at en som rullet under sengen eller at de falt i lekekassen når de kommer for å se deg med det gjemt i munnen deres.

Advarsler

 • Ikke alle barn er klar til å avvenne fra smokker samtidig. Noen vil ta lengre tid enn andre, for noen, vil det også virke som de bare ikke vil gi opp kampen. Vær tålmodig med barnet og hjelpe dem å finne måter å takle tapet av komfort de tidligere har fått fra sin smokk.
 • Det vil alltid være unyttig og uønsket råd i barneoppdragelsen. Med mindre råd virkelig resonerer deg, bare smile og si: "Takk, det er alt sortert," og børste av uønskede råd.