Wkino

Hvordan planlegge et bryllup mottak

Planlegger bryllup reception kan ta mye innsats og det hele begynner med å avgjøre om plasseringen av mottaket og type mottak. Frykt ikke, det er en ganske metodisk prosess forutsatt at du er klar over hvilke ting må dekkes og hva mer er, kan du ha mye moro med det også!

Trinn

Hvordan planlegge et bryllup mottak. Still inn dato for bryllupet ditt før du faktisk begynne å lete etter steder for mottak.
Hvordan planlegge et bryllup mottak. Still inn dato for bryllupet ditt før du faktisk begynne å lete etter steder for mottak.
 1. 1
  Still inn dato for bryllupet ditt før du faktisk begynne å lete etter steder for mottak. Husk at mange nettsteder er booket et år eller to i forveien, så du må kanskje finjustere datoen avhengig av tilgjengeligheten av ønsket resepsjonen sted, eller være klar til å bytte til et annet mottak spillested.
 2. 2
  Avgjør om du vil ha en innendørs eller en. Selvfølgelig, hvis ønsker et utendørs arrangement, må du vurdere muligheten for regn ødelegge plan, derfor holde en skjult ess opp ermet bare i tilfelle.
  • Sesongen er avgjørende, spesielt hvis du er på et stramt budsjett. Planlegger bryllup mottakelse i vinter, i slutten av januar for eksempel, vil spare penger eller tjene deg en rabatt.
  • I noen tilfeller, planlegger bryllup reception krever at du velge mellom lørdag og søndag som den mest praktiske dager i uken, noen ganger søndag er rimeligere.
 3. 3
  Sett ned budsjettet. Dette er den neste store tingen, siden du planlegger bryllup reception vil bringe frem den største kostnaden. Når du går til leie i resepsjonen hall, må du gi et avrundet tall på omtrent hvor mange du sannsynligvis til å ha. Derfor innebærer en viktig del av enhver planleggingen av bryllupet mottak beskjæring ned mottaket liste, og dette vil også føre til en estimering av kostnadene per hode, i henhold til størrelsen på rommet og dine behov også.
 4. 4
  Bestem deg for hva slags mottakelse du ønsker å ha. I dag er to hovedtyper av resepsjonen er sit-down måltid eller cocktailparty, men andre varianter som piknik, en enkel kake-skjæring, eller en strand mottak kan også appellere. Her er noen ting du bør vurdere i forhold til ulike mottak typer:
  • Sitte ned: Det er tradisjonelle, gjester har en tendens til å virkelig sette pris på det, og det fungerer godt for taler. På nedsiden, kan det føles innestengt og over-planlagt. Det kan også være det dyreste alternativet.
  • Cocktail resepsjonen: Det er hipp og moderne, og det er også likte mye av gjester. Det kan koste mye mindre enn en sit-down, men den kan lide av følelsen litt uorganisert og vanskelig å få oppmerksomhet fra gjestene for kake skjæring og toasts.
  • : Great for naturglade par, og enkelt å ordne catering kan gjøres ved hjelp av din lokale favoritt sandwich sted. Siden det er utendørs, kan det være en fare for regn og noen mennesker kan finne dette for uformelle for et bryllup.
  • Enkel kake skjæring: For de som drar registret kontor, en enkel affære å kutte en kake i foajeen, eller på en lokal kafé eller hjemme kan være nok til slutt opp anledningen med venner som har gått på det. Dette pleier å være egnet for svært små partier og for folk som egentlig ikke ønsker å ha noen mottak oppstyr i det hele tatt. Har te, kaffe og noen kaker eller cupcakes også.
  • Beach reception: Som en piknik, dette er utendørs og risikoer en endring av været, men det kan være mye moro og sørger for vakre bilder. Igjen, kan det være for uformell for noen og sand vil definitivt få overalt!
 5. 5
  Tren sitteplasser. Hvis du planlegger en sit-down, kan sitteplasser vokse til å bli litt av hodepine så det lønner seg å fokusere på det tidlig nok.
  • Bruden og kan sitte på pallen eller forhøyning på det som går for å være den "front" av rommet. Brude partiet sitter med dem, og de alle står resten av rommet. Dette er ikke så populært som det en gang var, som å plassere tabellen blant gjestene begynner å ta på seg en mer akseptabel og moderne preg.
  • Foreldre har en tendens til å bli sittende med andre, eller de kan ha respektive familie og venner på sitt bord.
  • Eldre mennesker skal ikke sitte for nær noe som gjør.
  • Vurder å bruke bordkort for å hjelpe folk vet hvor de skal sitte. Det er ikke viktig, men det kan være svært nyttig. Ved å gjøre dette, ta store anstrengelser for å unngå sitteplasser folk som ikke får sammen ved siden av hverandre!
 6. 6
  Vurdere om du vil ha en mottak linje. På den positive siden, kan dette gi en mulighet til å hilse på alle gjestene og gjør at alle kan føle at de har hatt sjansen til å gratulere deg. På nedsiden, kan det ta mye tid, og det kan begynne å føle slitsomt for de som er på den. Noen gjester kan også avskyr formalitet av dette og måtte vente i kø. Å ha skilte foreldre kan også gjøre dette en vanskelig avgjørelse for noen.
  • Hvis du har en, er denne rekkefølgen: brudens mor eller foreldre, brudgommens mor eller foreldre, brud, brudgom, forlover, deretter brudepiker.
 7. 7
  Vurder om du ønsker å bli varslet når du kommer inn i resepsjonen. Dette kan være mye moro og kan gjøres enkelt og greit ved DJ eller bandleder og sa noe sånt som "Mine damer og herrer, vennligst velkommen de nygifte Bob og Billie (eller Mr og Mrs)", og du kan deretter ta steder til middag.
 8. 8
  Velg mat. Det vil alltid være noen mennesker med kosttilskudd restriksjoner, så vær forberedt på å gi vegetariske, glutenfri, og andre varianter etter behov. Det er en god idé å ha spurt gjester på forhånd for råd om allergier. En cocktail mottak vil vanligvis på har napp og men har fortsatt både vegetarisk og ikke-vegetarisk alternativer tilgjengelig. Bestem hvor mange kurs du ønsker for en sit-down middag og husk å sjekke dette mot budsjettet.
  • Sit-down middager vanligvis har menyer trykt opp for dem.
  • Metoden for food service må avgjøres - buffé (hjelp deg selv) eller servering ved et bord? Det finnes også varianter som legger større porsjoner på bordet for gjestene å hjelpe seg selv fra (familie - eller russisk tjeneste hvis servitør holder mat), eller belagt (kommer til bordet allerede gjort), eller fransk (servitører serverer ved bordet ), etc.
 9. 9
  Bestemme når du skal ha toasts og har tenkt å holde dem korte. Selv om disse er både tradisjonelle og fantastisk, de er en smerte når de er for lang, for sentimental, uhøflig, eller rett og slett kjedelig. Gjør toasts under eller mellom middag kurs, med to eller tre personer som snakker hver gang.
  • Spør alle brødristere å holde det kort og har noen i bryllupsfesten tid beholde - og være strenge på det også.
  • Bruden og brudgommen kan snakke like før du skjærer kaken.
 10. 10
  Bestemme når dans vil skje. I dag de fleste bryllup har en tendens til å forlate dans til alle kursene er ferdig i stedet for å danser mellom kurs. Foruten din spesiell sang, sørg for å ha sanger folk vil virkelig ønsker å danse til, ikke merkelige sanger som bare passer smaken av noen.

Tips

 • Vit hva du bør forvente fra et bryllup hall når du planlegger din bryllupsfeiring. Dette varierer fra ett par til en annen. Men det er en sikker faktum at anbefalingene og til og med attester er svært nyttig når det gjelder å planlegge bryllupet mottak. Omdømmet til stedet har å være alt klart, og med gode referanser: det må være både ren og rimelig. Før du faktisk begynne å planlegge bryllupet mottak er det ikke så dumt å se gjennom noen kataloger og finne de mange anlegg som passer ditt formål.
 • Ikke gå over på mottak dekorasjoner. Arrangementet er allerede fylt med mat, dans, og spenningen til de nygifte.
 • Å ha musikk spilles i bakgrunnen under middagen kan være en fin touch.
 • Bestemme om hvorvidt du ønsker mottaket profesjonelt fotografert eller videographed.

Advarsler

 • Vær forsiktig med alkohol, ha drukkenbolter vises midt i en bryllupsfeiring er ganske uønsket. Spør åstedet / bar å gi rikelig med alkoholfrie alternativer. Også, ikke fylle vin, etc., etter middagen. I stedet, ta ut te og kaffe, og hvis gjestene ønsker mer alkohol, finner dem har sine egne på en bar i lokalet.

Ting du trenger

 • Venue
 • Caterer
 • Dekorasjoner
 • Musikk