Wkino

Hvordan å nyte å være en brudepike

Planlegger et bryllup er spennende for alle involverte. Bruden må for sin størrelse og figur, og også velger de kjoler for hennes Bridesmaids. Alle vil å ringe venner og familie lage planer. Å bli valgt til å være en brudepike er en æresbevisning som gis på hver enkelt, og har viktige forpliktelser til å gå med den tittelen. Det er naturlig å bli litt nervøs ved tanken, men når du tenker på moroa, kjoler, og hjelpe bruden å kle på bryllupsdagen, nervene forlate og forventning spenning ta over. Flow med det, og nyte det, fordi etter bryllupet, er all moroa over.

Trinn

Hvordan å nyte å være en brudepike. Tenk på alle de tingene som du mener kan gå galt nå!
Hvordan å nyte å være en brudepike. Tenk på alle de tingene som du mener kan gå galt nå!
 1. 1
  Tenk på alle de tingene som du mener kan gå galt nå! Tror du at du kan gå opp i vekt etter at kjolen er valgt og at det ikke vil passe deg? Er du nervøs fordi du frykter at skoene blir for stramt og vondt mens du står ved alteret, eller gå ned midtgangen?. Velg den beste dietten for deg og holde på den etter den kjolen er kjøpt, og bruke sko som du vet vil ikke skade.
 2. 2
  Bli begeistret på å hjelpe å velge farge og / eller stil på kjolen din. Vanligvis alle brudepiker må bruke den samme kjolen, eller i det minste i samme farge, så ikke forvent utvalg være en enkel en. Hver jente mener de ser bedre ut i en annen kjole, så forventer noen morsomme tvister om å gjøre valg.
 3. 3
  Sjekk ut forskjellige frisyrer på forhånd. Leke seg med ulike nyanser av øyenskygge. Finn den fargen som gjør øynene dine skiller seg ut. Ser frem til å se din beste, og være spent på å dele en slik spesiell dag med vennene dine.
 4. 4
  Begynne å lage bruden en spesiell bryllupsgave. Gjør et bryllup utklippsbok for henne, fylt med bilder tatt med alle dere før bryllupet. Kontroller at du har bilder av deg alle prøver på sko, og ulike frisyrer. Hun vil se tilbake på alt det spennende hun delte med alle hennes venner som bidro til å planlegge bryllupet.

Tips

 • Husk også, hvis du er nervøs eller finner du en feil i utseendet ditt, ikke fortvil! Publikum vil bli mer fokusert på par, ikke du.
 • Husk, det er opp til bruden til å velge kjoler hennes brudepiker slitasje, så selv om du misliker den kjolen, når hun gjør sin beslutning gå med på det.

Advarsler

 • Hvis du ikke er komfortabel med høye hæler du har på deg fordi du ikke vet hvordan du skal gå i dem, lære! Du ønsker ikke å falle hele den store dagen og skade deg selv!