Wkino

Hvordan lage konkrete blomsterpotter

Hvis du er lei av dyre, spinkel potter som velter i en storm og fryse om vinteren, bør du vurdere å lage din egen hjemmelagde konkrete potter. Når du tenke ut en mold, kan du lage så mange potter som du vil. De sterke blomsterpotter er billig og vil vare i mange år. Her er hvordan du gjør konkrete blomsterpotter:

Trinn

Hvordan lage konkrete blomsterpotter. Lag en form for betong blomsterpotte.
Hvordan lage konkrete blomsterpotter. Lag en form for betong blomsterpotte.
 1. 1
  Lag en form for betong blomsterpotte. Bruk to sett identiske beholdere, med en beholder er litt større enn den andre. For eksempel bruke to skåler eller to bøtter, så lenge som den mindre beholder er minst en tomme mindre enn den større beholder. Du kan også bygge kvadratiske eller rektangulære beholdere fra kryssfiner.
 2. 2
  Belegge innsiden av den ytre beholderen og utsiden av den indre beholderen med matolje eller ikke-pinne matlaging spray. For treemballasje, bruker et lim voks.
 3. 3
  Skjær minst to eller tre stykker av 1-tommers PVC-rør. Bitene av rør, som vil bli brukt til å lage dreneringshull i konkrete potter, bør være 2 inches lang.
 4. 4
  Sett på et par hansker for å beskytte hendene fra betongen blandingen. Bland en gruppe med quick-innstillingen betong, i henhold til instruksjonene på pakken. Legg konkret farge på dette punktet, hvis det er ønskelig.
 5. 5
  Hell 2 inches av betongblanding inn i den større beholder. Poke bitene av røret inn i betong, med 3 til 4 inches mellom hvert rør. Glatt betong rundt biter av pipe, men pass på å ikke dekke røret, som rørene må stå åpen for å lage dreneringshull.
 6. 6
  Plasser den mindre beholder forsiktig på toppen av betongen i sentrum av den større beholder. Trykk mindre beholder inn i betongen inntil bunnen av den mindre beholder er mellom 1 og 1 1/2 inches fra bunnen av den større beholder.
 7. 7
  Avslutt innlegging betongblanding til rommet mellom de større og mindre beholder. Bounce beholderen lett mot en hard overflate for å gjøre opp betong, og deretter legge mer for å bringe betongen til toppen av beholderen. Glatt betong med en sparkel.
 8. 8
  La betongen for å sette i minst 24 timer, og deretter fjerne den lille beholderen til å avsløre din konkrete potten. Mist betongen potten lett med en sprayflaske fylt med kaldt vann. Ikke fjern større beholder.
 9. 9
  Dekk betong potten med et stort stykke av plast og tillate betongen å sette opp i en uke. Mist betongen potten så ofte som nødvendig for å holde betongen fuktig.
 10. 10
  Dunk nederst i betong potten lett, men bestemt med hælen på hånden din for å løsne potten fra beholderen, og skyv beholderen fra betong potten.
 11. 11
  Rengjør betong blanding fra små og store container. Beholderne kan brukes for å lage mer konkrete potter.

Ting du trenger

 • 2 identisk formet beholdere, en større
 • Matolje, non-stick cooking spray eller voks
 • 1-tommers PVC-rør
 • Hansker
 • Quick-innstillingen betong
 • Betong farge (valgfritt)
 • Sparkel
 • Sprayflaske
 • Større plastduk