Wkino

Hvordan installere plast plen kanter

Dette er den riktige og mest effektive måten å installere plast plen kanter.

Trinn

Hvordan installere plast plen kanter. Bruk en torv-cutting spade eller tre-planter er dibble å klippe plenen i den ønskede formen på blomsten seng.
Hvordan installere plast plen kanter. Bruk en torv-cutting spade eller tre-planter er dibble å klippe plenen i den ønskede formen på blomsten seng.
 1. 1
  Bruk en torv-cutting spade eller tre-planter er dibble å klippe plenen i den ønskede formen på blomsten seng. Det er mest effektivt å gjøre kutt rett nedover (vertikalt), da dette vil gi riktig vinkel for plenen kanter. Presse spade ned under nivået for grasrota (minst 10 inches). Nå lever håndtaket på spaden din nedover for å løfte opp torv du ønsker å fjerne. Dette løsner helt alle gressrøttene.
 2. 2
  Fjern sods: Skjær torv i biter. Snu sods opp ned og traff jord-laden røtter med den flate delen av din spade for å løsne jorda. Ikke kutt røttene med kanten av spade, da dette vil skape rot borekaks som vil vokse hvis igjen i blomsterbedet. Rist ut denne jord inn i blomsterbedet. Kaste sods i komposten din opp ned der de kan brytes ned, hvis du ønsker det.
 3. 3
  Grave en grøft på kanten av linjen din: The grøft bør være så dypt som din plast plen kanter PLUS 2,5 cm. For eksempel, hvis du bruker 4-tommers dyp plen kanter, vil grøften være fem inches dyp på gresset side.
 4. 4
  Rull din plast plen kanter og klippes til ønsket lengde. Den kanter vil ha en naturlig krølling fra å vikles inn i en sirkel for emballasje. Rull ut sirkelen, slik at utsiden av curl ansikter din blomst seng.
 5. 5
  mot krølling av kanter, skyve den inn i grøften, plassere den på gresset side av grøften, slik at toppen av kanter er like i nivå med bunnen av det voksende gress. Toppen av kanter kleber ikke over plenen, det vil bli nesten begravd og bare synlig når du tilbake fylle grøften!
 6. 6
  Bruk jord (tilbake fylle grøft) for å holde kanter på plass mens du arbeider i seksjoner langs lengden av din blomst seng.
 7. 7
  Hvis ønsket kanten linjen er bølgete, må du kanskje plen kanter innsatsen for å holde kanter i en kurve. Disse er installert horisontalt ved bunnen av plenen kanter ved å slå dem via kanter, like over forsterkningsstrimmel i jorden under plenen. De er * ikke * plassert vertikalt.
 8. 8
  Tamp ned tilbakefylling umiddelbar nærhet til kanting med foten sidelengs (kompakt jord). Nivået av jordsmonnet bør komme opp til, men ikke over toppen av kanting. Juster jord høyde etter behov og tamp igjen.
 9. 9
  Vet at hvis gresset prøver å invadere fra toppen, bare dra den opp. Når du klipper plenen, kan du kjøre et hjul på jorden, rett over kanter og har ingen trimming å gjøre.

Tips

 • Formålet med plast plen kanter er å holde gresset i å vokse inn i blomsterbed. Gresset vokser fra røttene som kan overleve så dypt som 5 eller 6 inches under bakken. Plast plen kanter må legges dypt nok til å hindre de dypeste røtter fra vokser under kanter - ikke å gi en overflate til en elektrisk luke-whacker (heller ikke for å holde jorda i!)
 • Du kan merke linjen du ønsker å kutte ved å legge hageslangen i den formen du ønsker og forlate den der i noen timer. Slangen vil etterlate en liten fordypning i gresset som du kan se når du løfter slangen. Hvis du ikke helt som dette cutting linje, kan du gjenta prosessen eller bytt ut linjer som du kuttet i gresset.

Advarsler

 • Den knirkete korrugerte plen kanter er praktisk talt ubrukelig. Bruk kanter som har røret på toppen og forsterkende striper nederst og midt.
 • Hvis du ønsker å heve nivået på din blomst seng, la det være minst seks inches mellom kanter og reist jorda.

Ting du trenger

 • plast plen kanter minst 4 inches i høyden
 • liten sparkel
 • en skarp spade eller tre-planter er dibble
 • Også praktisk: et hjul-trillebår, knebeskyttere, en kompost for sods
 • Plen kanting innsatsen for buede kanter (valgfritt)