Wkino

Hvordan å vokse en kirsebærtre blomstrer treet

Det japanske ordet for kirsebær blomstre er Sakura og er grovt oversettes som "japansk blomstrende kirsebær." Blomstene er referert til som blomstrer. Det er en vanlig misforståelse at disse trærne produserer kirsebær, men de faktisk ikke gjør det. Den fruktbærende cherry tree er en helt annen treslag. Cherry Blossom treet navn kommer fra det myke og ganske pastell rosa blomster de produserer.

Cherry Blossom treet er kjent for sin korte men vakre blomstringen sesongen som avsluttes med en uunngåelig falle til bakken. For japanske folk, symboliserer denne veien for menneskets liv der stiger, blomstrende, og faller er en del av vår naturlige skjebne.
Hvis du ønsker å plante og dyrke en av disse blomst produserende trær, deretter gjennomgå trinnene nedenfor.

Trinn

Hvordan å vokse en kirsebærtre blomstrer treet. Kjøp en frøplante eller ung kirsebærtre blomstrer anlegget fra din lokale planteskole.
Hvordan å vokse en kirsebærtre blomstrer treet. Kjøp en frøplante eller ung kirsebærtre blomstrer anlegget fra din lokale planteskole.
 1. 1
  Finn et sted. Hvis du plante i hagen din, sørg for at stedet du finner har rikelig med dagslys og gir god drenering.
 2. 2
  Kjøp en frøplante eller ung kirsebærtre blomstrer anlegget fra din lokale planteskole. Hvis du kjøper fra en lokal barnehage, som gjør at du for å få planter som kan vokse i sonen din. Blomstrende kirsebærtrær vokser godt i soner 9-11. Hvis disse plantene ble produsert fra sonen din, som ville gjøre dem mer egnet for transplantasjon i ditt område. Men dette betyr ikke at andre blomstrer som selges i andre steder ikke ville fungere for ditt område. Du kan finne barnehager i soner der blomstrende kirsebærtrær blomstre som dine beste ressurser. Gjør din forskning godt når du kjøper ut av området eller på nettet.
 3. 3
  Grav et hull ca en størrelse og en halv av anlegget basen ved hjelp av en spade eller spade, hvis du har kjøpt en ung kirsebærtre blomstrer planten i stedet for et frø. Løsne røttene svært forsiktig før du legger inne i hullet. Pass på at du ikke grave hullet for dypt slik at stammen vil bli utsatt. Tillat for ca tre inches av jord base for å heve seg over jorda.
 4. 4
  Legg jord blanding. Blomstrende kirsebærtrær kan tolerere en rekke pH-område. Sjekk med barnehagen din for å finne det beste pH-nivå for anlegget du velger er.
 5. 5
  Vann, og la det renne godt før du legger ekstra vann.
 6. 6
  Påfør fullgjødsel med mineraler bare en gang i året. Næringsstoffene er langsomt sluppet til rotsystemet bare når plantene er aktive vokser i varmt vær. NPK blanding eller nitrogen, fosfat og kalium (15-9-12).
 7. 7
  Nyt dine geniale, vakre blomstrende kirsebærtrær!

Tips

 • Etter blomst er borte, sørg for å defoliate, eller fjerne gamle blader fra treet, for å oppmuntre til ny vekst.
 • Hvis du planter kirsebærtre blomstrer treet ved siden av en vei, vil de falmede våren blomstrer slippe til overflaten for å skape en konfetti av delikat kronblader.
 • Beskjære grener minst en gang i året.
 • Hvis du plante den i et fuktig område og med andre planter rundt det som vil vokse under treet, vil dette bidra til å holde jorda fuktig.

Advarsler

 • Se mosen. Bruk en hageslange eller hender for å holde mosen av greiner som kan hemme vekst.
 • Ikke mette altfor tungt med vann.
 • Unngå å kutte ned greiner til de stammene som eiketrær for grenene kan ikke re-vokse.

Ting du trenger

 • Cherry Blossom frøplanter og unge planter fra barnehagen
 • pot eller planting område
 • jord
 • jord blanding
 • gjødsel
 • vann
 • grunnleggende hagearbeid verktøy (spade, spade, pruner)