Wkino

Hvordan koke hummer haler

Et godt måltid av hummer haler kan virke som en gourmet fest til gjestene, men de er faktisk ganske lett å tilberede. Tro det eller ei, til hummer kjøtt brukes bli sett ned på og vurderes mat for bøndene. Nå er Hummer kjøtt en av havets delikatesser. Tilsett litt kvist av garnityr og en fancy siderett og du er sikker på å imponere daten din, faren din, eller din mor-i-lov.

Trinn

Hvordan koke hummer haler. Tilberede hummer haler for matlaging.
Hvordan koke hummer haler. Tilberede hummer haler for matlaging.

Forberedelse

 1. 1
  Tilberede hummer haler for matlaging. Hvis haler er frosset, må du tine dem ut før du koker dem. (Du kan koke dem frosset i en klemme, men de vil ikke være så mør). Når Hummer haler er tint, bør du enkelt kunne berøre hodet av hummer halen til slutten av haleflapp. Å tine:
  • Sett dem i kjøleskapet i 10 timer eller så. Hvis du planlegger fremover, er denne metoden for å tine den mest effektive.
  • Sted i kaldt, ikke varmt vann, for 30 minuted til en time. Bytt vann hvert 15. minutt slik at den ikke får gradvis kaldere som hummer tiner.
  • Som et siste forsøk, tine dem i mikrobølgeovnen på avriming. Vær svært forsiktig hvis du velger denne metoden, fordi du ikke vil at de skal begynne å lage mat i mikrobølgeovn. Bare avriming ett minutt på en gang.
 2. 2
  Fjern kjøttet fra skallet eller kutte skallet for enkel matlaging. Selvfølgelig, hvis du ikke ønsker å fjerne Hummer kjøtt fra halen, deretter hoppe over dette trinnet. Hvordan du har tenkt på å tilberede hummer kan påvirke hvordan du forbereder kjøttet og hvorvidt du fjerne kjøttet fra halen:
  • Broiling eller baking: La kjøttet "piggyback" på toppen av skallet sitt. Det er der du kutter alle, men en liten, men av kjøttet ut av skallet, løfter den opp, og deretter plassere den på toppen av skallet. Gjør for raskere baking og en veldig pen presentasjon! Se mer nedenfor.
  • Grilling: Klipp halen helt i halvparten eller la halen helhet. Grilling vanligvis innebærer høy varme, i hvilket tilfelle det ytre skallet faktisk beskytter kjøttet blir kokt. Se mer nedenfor.
  • Koking: De fleste kokker foretrekker å la kjøttet i skallet til hummeren er ferdig matlaging. Så, hvis kokken ønsker, kan han eller hun kuttet toppen av hummer shell å gjøre å spise lettere. Se mer nedenfor.
  • Pan rålekkert: Fjern kjøttet fra skallet helt. Du vil være i stand til å justere varmeinnstillinger, være i stand til å lage mat bare kjøtt. Se mer nedenfor.

Metode en: broiling hummer hale

 1. 1
  Sett ovnen på 375 ° F (190 ° C).
 2. 2
  Forbered kjøttet ved å la det "piggyback" på toppen av skallet sitt. For å gjøre dette, bør du ikke rippe halen kjøttet helt fra halen. I stedet:
  • Skjær skallet på langs, med en kniv eller et par kjøkken hagesaks, som starter innerst i halen. Vær forsiktig med å kutte helt ned lengden på halen, forlater haleflapp (helt på slutten av hummer) og en tomme skall over den intakt.
  • Med hendene, lirke halen kjøttet fra membraner i skallet. Start med den tykkeste kjøtt på hodet av halen. Separer alle kjøtt fra skallet unntatt en tomme eller så nær haleflapp.
  • Løft mesteparten av kjøttet ut av skallet, lukker skallet under det, og kan kjøttet bli hvile på toppen av skallet. Halen kjøtt skal se ut som det er snylter på toppen av sin egen hale.
 3. 3
  Sesong halen etter behov. Noen måter du kan sesongen hummer inkluderer:
  • Olivenolje, paprika, salt og pepper.
  • Sitronsaft, salt, pepper og dill.
  • Smør, salt og pepper,
 4. 4
  Stek hummer i henhold til vekten av halen. Kok omtrent 1 1/2 minutt for hvert gram av kjøtt. Dette ville bety:
  • En 8-unse hummer hale ville koker ved 375 ° C i 12 minutter.
  • En 10-unse hummer hale ville koker ved 375 ° C i 15 minutter.
  • En 12-unse hummer hale ville koker ved 375 ° C i 18 minutter.
 5. 5
  Litt før de haler er ferdig matlaging, lage mat under broiler for 1 eller 2 minutter (valgfritt). Sett en klapp på smør på hver hale, sted minst seks inches under broiler, og lage mat, holde et tett øye på hver hummer halen.
 6. 6
  Serveres med avklart smør og sitron.

Metode to: grilling hummer hale

 1. 1
  Rengjøre grillen slik at noe mat, rusk, eller røye fjernes før koking.
 2. 2
  Slå grillen på middels varme eller sette opp et kull skorstein hvis matlaging med trekull.
  • Hvis du bruker en kullgrill, når kull er fullt opplyst, spre dem på grillen slik at det er en varmere og et kjøligere område. Å ha ett jevnt varmt området vil gjøre det vanskeligere å koke hummer.
 3. 3
  Skjær hummer hale i to, på langs, eller la i skallet. Hvis du har bestemt du ønsker å kutte hummer i to, få en ren pause slik at du har to mindre halvdeler av hummer for hver hale. La kjøttet i skallet sitt.
 4. 4
  Pensle Hummer haler med smør eller olje og krydre riktig. Mange mennesker liker å legge sitronsaft også.
 5. 5
  Grill på hver side i 3 til 5 minutter. Begynn med kjøttet ned før bla over til skallet side. Du må kanskje koke skallet side litt lenger enn kjøttet side for perfekt sluttresultatet.
  • Pass på at de haler ikke brenner - om det er noen flammer på grillen, flytt hummer bort fra dem.
  • Halen kjøttet er kokt når den er slått ugjennomsiktig og er ikke lenger gjennomsiktig.
 6. 6
  Serveres med avklart smør og sitron.

Metode tre: kokende hummer hale

 1. 1
  Ta 6-8 kopper saltet vann til å koke i en stor kjele i ca fire hummer haler. Vær raus med salt, men ikke legge til mer enn et par spiseskjeer.
 2. 2
  La hummer i skallet sitt. Det er vanlig å la skallet på hummer hvis du koker det. Skallet vil hjelpe gi smak og sørge for at kjøttet av halen ikke faller fra hverandre mens matlaging.
 3. 3
  Slippe halen (e) i kokende vann og redusere til et oppkok.
 4. 4
  Stek i ca 1 minutt per unse hale kjøtt. For eksempel 10 oz. av halen Kjøttet må koke i 10 minutter. Hvis du lager mat med fire haler som hver veier 10 oz, ikke koker de haler i 40 minutter;. Koke i 10 minutter!
  • Hvis du er matlaging mye haler (4 +), legge til et minutt eller to på toppen av den opprinnelige steketiden.
 5. 5
  Når hummer er kokt, knekke skallet åpen med kjøkken hagesaks for å gjøre det lettere å spise (valgfritt). Du kan også gjøre dette med en kniv, men vær forsiktig med å bryte fra hverandre hummer kjøtt som du skjære gjennom skallet.
 6. 6
  Serveres med avklart smør og sitron.

Metode fire: pan brennende hummer hale

 1. 1
  Fjerne kjøttet fra halen ved å skjære i lengderetningen ned hele halen, men ikke til skjæring av kjøtt i to. Lirke kjøtt fra sin membran forsiktig. Du bør få en hel del av halen kjøtt som er lett kuttet på toppen.
 2. 2
  I en non-stick panne, varme 1 spiseskje olivenolje eller smør over middels varme.
 3. 3
  Plasser halekjøttet i skillet og koker ca 3 minutter på hver side, avhengig av størrelsen av fileten. Den andre siden kanskje trenger litt mindre tid til å lage mat.
  • Hummer hale er ferdig matlaging når kjøttet er ugjennomsiktig eller ikke lenger gjennomsiktig.
 4. 4
  Serveres med avklart smør og sitron.

Tips

 • Pass på å ikke kok hummer eller det vil være gummiaktig og smakløs. Hummer er kokt når den ikke lenger er gjennomsiktig.
 • Bruk en stor stockpot for kokende hummer haler, bruke nok vann slik at den holder kokende når du setter halen i.
 • Å spise hummer hale, start ved å bryte av de små svømmeføtter på basen. Lirke disse åpne, de inneholder litt kjøtt du kan bite mens resten av halen kjøler. Når det ikke lenger er i tillegg varmt, presse halen kjøttet ut av skallet med fingeren din, trykk fra den lille enden, der du fjernet svømmeføtter.