Wkino

Hvordan justere kranen vanntrykk

En armatur med et vanntrykk problem kan være en stor problemfri. Hvis trykket er for lavt, kan kranen ta for lang tid å få jobben gjort. Hvis trykket er for høyt, kan du være bekymret for å kaste bort både vann og penger. Heldigvis er det noen enkle grep du kan ta for å lære hvordan du justerer en kran vanntrykk uten å ha en omfattende bakgrunn i avløp.

Trinn

Hvordan justere kranen vanntrykk. Diagnostisere problemet.
Hvordan justere kranen vanntrykk. Diagnostisere problemet.
 1. 1
  Diagnostisere problemet. Er kranen press for høyt eller for lavt? Hvis trykket er for lavt, er det mulig at kranen er tut er tett. En tut er en anordning som passer på enden av en kran og hindre vannstrømning ved å blande inn luft med vannet. Hvis trykket er for høyt, kan det hende at kranen ikke være utstyrt med en tut i det hele tatt.
 2. 2
  Sjekk dine avstengningsventiler. Alle vasker bør ha to ventiler på vannledninger fôring inn i dem - en for varmt vann og en for kaldt vann. Disse ventilene vil være under vasken, og de brukes til å stenge av vanntilførselen i tilfelle du trenger å gjøre reparasjoner. Sørg for at disse er helt åpen. Hvis de ikke er, vil vanntrykket være lavere enn den burde være.
  • Ikke imidlertid bruke disse ventilene for å justere vanntrykket ved å la dem delvis stengt. Ventilene er konstruert for å fungere i to posisjoner - helt stengt og helt åpen. Dette er ikke den riktige måten å løse et vanntrykk problem.
 3. 3
  Fjern pakn. Hvis trykket er for lavt, kan det tut er tett. Fjerner den er grei, men ikke alltid lett.
  • Prøv å fjerne tut med en tang. Grip luftingsapparatet i tang og vri. Det kan være lurt å pakke inn en fille rundt tangen først, slik at de ikke sklir på metallet.
  • Hvis du ikke kan fjerne tut med tang, prøve å legge den i eddik. Hell litt eddik i en pose og bruke gummistrikk å knytte det på kranen. La det trekke i et par timer - dette vil løsne opp eventuelle korrosjon eller rusk som kan være årsaken til tut til å feste.
  • Hvis eddik ikke fungerer, kan du spraye hele tut med WD-40, deretter bruke tang igjen for å prøve å ta den av. Sørg for å åpne et vindu for å tillate røyk å spre.
 4. 4
  Bløtlegg tut i eddik. Etter å ha fjernet tut, inspisere den for tresko. Du vil merke at den har en haug med veldig små hull (som vannet presses gjennom), og disse hullene har en tendens til å komme tett over tid med mineralforekomster og sediment. Gi luftingsapparatet en rask skylling, og deretter plassere den i en skål med eddik over natten (noe slag vil gjøre).
 5. 5
  Skru tut igjen. Etter eddik suge, skyll tut off, og sett det ved å skru den tilbake på plass. Test din vanntrykk. Det bør være jevn og glatt.
  • Hvis vanntrykket er for høyt, sjekk for å se om du har en tut. Uten en tut montert, vil kranene spy ut vann ut i en enorm hastighet. For å se om du har en tut, bare se på enden av kranen. Hvis du kan se et finmasket gitter, har du en tut.
 6. 6
  Kontroller strømningshastighet på harve din. De fleste ventilasjonsanleggene vil ha dette trykket på deres side i liter eller liter per minutt. I USA blir alle nye kraner som kreves for å være utstyrt med en tut karakter på 2,2 liter per minutt (8,3 liter per minutt) - dette bør være nok hvis fungerer. Hvis du ønsker å redusere vanntrykket, kan du alltids kjøpe en lavere flyt tut på en jernvarehandel. Bare skru den gamle og skru den nye på.

Tips

 • Hvis vanntrykket problemet påvirker hele hjemmet, kan det hende du må justere byggets vanntrykk regulator. Dette er en klokkeformet montering ligger i nærheten av din vannmåler. Studere hvordan det fungerer nøye før du justerer det - en over-justering kan føre til lekkasjer, overfylte toaletter, og mye mer.

Advarsler

 • I noen jurisdiksjoner, kan det være ulovlig å kjøre kraner uten ventilasjonsanleggene.

Ting du trenger

 • Tenger
 • Rag
 • Eddik
 • Plastpose
 • Gummistrikk
 • WD-40 (ekstrautstyr)
 • Liten skål