Wkino

Hvordan du installerer en grab bar

Gripehåndtak er spesielt produsert for å holde minst 250 kg. når de er riktig sikret. barer og andre light-duty barer er ikke sterk nok. Grip barer gir ekstra sikkerhet i badekaret for at første glatte trinn. I denne artikkelen vil du lære hvor du skal plassere grip barer og hvordan å forankre dem slik at de er bunnsolid.

Trinn

Hvordan du installerer en grab bar. Finn to pigger på veggen for å skru grab bar til.
Hvordan du installerer en grab bar. Finn to pigger på veggen for å skru grab bar til.
 1. 1
  Finn to pigger på veggen for å skru grab bar til. er plassert 16 tommer fra hverandre, målt fra senter til senter. Finne dem ved å banke på veggen over, sjekker inn i rommet på den andre siden av badet veggen, eller bruke en stud sensor. Deretter finner den nøyaktige omrisset av stud ved å hamre en avslutning spiker inn i gips eller gips på et lite synlig sted som lett kan lappet senere.
 2. 2
  Forlenge stud markerer ned til grab bar sted med et nivå. Legg en stripe av 1-1/2 i. maskeringstape på flisen for å indikere studs. En god plassering for en bar er i en vinkel mellom to veggen stenderne på den lange bakveggen av karet. Bunnen av bar bør være rundt 6 til 10 tommer over toppen av karet. For studs 16 tommer fra hverandre, en 24-in. lang bar gir en fin vinkel.
 3. 3
  Bor et 1/8-in. hull med en glass-og-flis bit ved merket nærmest midten av hver bolt for å bekrefte plasseringen stud. Hvis du treffer heltre, bore de resterende hullene. Hvis ikke, dytte et stykke bøyd ledningen gjennom hullet og sonde til du føler stud. Reposisjonere grab bar og merk av hullene over nye stud posisjon. I de fleste tilfeller vil den ubenyttede hull dekkes av monteringsplaten på gripefeltet.
 4. 4
  Bruk en 1/4-in. glass-og-flis eller murverk bit for å forstørre hullene gjennom fliser, men bruk en 5/32 tommer til å bore inn i treverket.
 5. 5
  Caulk baksiden av flensen, deretter skru bar til veggen med no. 10 eller 12 rustfrie linsehodeskruene. Kontroller at skruene trenger inn i stenderne i det minste en i. I de fleste tilfeller, 2-i. skruer er lange nok.
 6. 6
  Gi barene en god solid rykk for å teste deres holdekraft.

Tips

 • De fleste gripehåndtak har tre skruehullene i hver montasjeflens, men du vil bare være i stand til å forankre to av de tre skruene i en typisk 1-1/2 in bredt stud. Bruk en plast anker for tredje skruen. Så lenge disse skruene trenge minst en tomme til lyd trevirke, vil grab bar møte eller overgå 250-lb. belastning som kreves av regjeringen for offentlige bygninger.
 • Spesielle gap-fylling avstandsstykker er tilgjengelig for montering gripehåndtak på glassfiber kar. Sjekk med produsenten eller en rørlegger leverandøren.
 • Det er gode gripehåndtak og bedre seg! Se etter grip barer som har en sklisikker overflate. De vi hadde installert var grå, heavy duty plast, og har en fint riflete overflaten. Som jeg husker, ble produsenten ligger i Florida.
 • Hvis grab bar ikke har en pakning, legg en liten bit av silikon caulk bak og / eller rundt flensene. Du ønsker ikke noe vann å komme bak murene!
 • Hvis du er sikker på at du kommer inn i metall stendere, kan veksle bolter være OK å bruke. Ellers, unngå dem.

Advarsler

 • Bruk skruene som fulgte med grab bar, eller noen som er like traust og er laget av rustfritt stål for å hindre rust. Ikke bruk mindre skruer fordi disse ikke vil "bite" piggene ordentlig, eller skruehodene kan ikke være store nok til å holde bar riktig. Nei, ikke bruk gips skruer!
 • Hvis du ikke tror du kan installere bar ordentlig, ikke gjør det. Hvis linjen svikter, kan noen bli alvorlig skadet.
 • Ikke bruk veksle bolter eller noen annen form for anker i minst to av skruene på hver ende. Du må treffe en stud på begge ender av grabb for at baren for å opprettholde vekten av en person. Toggle bolter stole på styrken av veggen backing, vanligvis gips eller betong brett. Distribuere 200 + kg. over et kvadrat tomme eller to av denne type materiale vil ikke gjøre for en tilstrekkelig robust installasjon. Som nevnt ovenfor, ville ett unntak være hvis du går inn i metall pigger.

Ting du trenger

 • Du trenger en drill, en 4 fot nivå, en 1/8 tommer og en 1/4 tommer mur eller glass og fliser bit, en 5/32 tre bit, en hammer og en skrutrekker. Du kan også trenge en stud sensor hvis du har problemer med å finne tre pigger.