Wkino

Hvordan installere et kjæledyr dør eller hund dør

Det er mange kjæledyr dør og hund dør produkter som gjør at hunden eller katten til å gå inn og ut av huset uten at du må åpne døren hele tiden. Denne artikkelen fokuserer på installasjon av en hund dør eller kjæledyr dør i skjermen døren. Hvis du har en liten hund eller katt, kan disse enkle dører fungerer godt og installasjonen er ganske enkelt gir du er forsiktig.

Trinn

Hvordan installere et kjæledyr dør eller hund dør. Pet dører eller hund dører som monteres i skyve skjermen døren er vanligvis installert i nedre venstre eller høyre hjørne av skjermen døren avhengig av hvordan patio døren åpnes.
Hvordan installere et kjæledyr dør eller hund dør. Pet dører eller hund dører som monteres i skyve skjermen døren er vanligvis installert i nedre venstre eller høyre hjørne av skjermen døren avhengig av hvordan patio døren åpnes.
 1. 1
  Pet dører eller hund dører som monteres i skyve skjermen døren er vanligvis installert i nedre venstre eller høyre hjørne av skjermen døren avhengig av hvordan patio døren åpnes.
 2. 2
  Ta litt maskeringstape og merke ønsket sted ved å stikke tape i en "x"-form rett på skjermen døren før du fjerner noe. Dette forhindrer at du får skjermen døren ut og tilfeldigvis installere hunden dør eller kjæledyr dør på toppen i stedet for bunnen!
 3. 3
  Fjern skjermen døren og legg den flatt på bakken. Ta en gammel rektangulært stykke kryssfiner eller sponplater, litt større enn størrelsen på kjæledyret dør eller hund dør, og plasser den under skjermen døren, rett bak stedet du merket med maskeringstape. Du må hamre på dette brettet så sørg for at det er flatt og trygt.
 4. 4
  Ta de to halvdelene av kjæledyret ditt dør eller hund dør og sted halvparten bak skjermen døren og på toppen av din trestykke. Du må kanskje legge flere ark med tre bak skjermen døren for å få kjæledyret dør klemt mellom skjermen og veden slik at den ikke beveger seg rundt enkelt. Nøye justere kjæledyr dør eller hund dørkarmen så det er akkurat der du ønsker det. Sjekk produsentens instruksjoner for å se at den ikke er opp ned eller at du har feil halvparten på plass. Noen kjæledyr dører har låser som må være tilgjengelig fra innsiden av skjermen døren. Sjekk dette nå.
 5. 5
  Når kjæledyr dør eller hund døren er i stilling, er det vanligvis et spor i midten av kjæledyret dørkarmen for å styre verktøyet kniv som du kutte vekk skjermen for å gjøre portåpningen. Sørg for at kjæledyret dørkarmen er sikker før du skjærer, og sørg for at du klipper i riktig spor i henhold til produsentens instruksjoner.
 6. 6
  Ta den resterende halvparten av kjæledyr døren og legg den over halvparten du har klemt mellom skjermen døren og de ​​tre blokkene. Nå må du hamre de to halvdelene sammen med en gummihammer. Hammer med firma blåser hele rammen til de to halvdelene skjøtes sammen
 7. 7
  Du skal nå ha en fullført kjæledyr eller hund dør på skjermen døren. Stå skjermen døren opp teste driften av kjæledyr dør. Kontroller magnetisk lås for å se om den holder kjæledyr dør lukket
 8. 8
  Installere skjermen døren i terrassen din dør og se om kjæledyret ditt vil bruke den nye kjæledyr dør.

Tips

 • Når du hammer de to halvdelene av kjæledyret dør eller hund dør sammen, plasserer et stykke kryssfiner over døren halvparten slik at du kan hamre på den uten å skade kjæledyr dør. Pass på at du ikke knuse plast lås med kryssfiner.
 • Du kan bore hull rett gjennom pet dørkarmen og forsterke døren med maskin skruer og muttere. Flere nr. 10 maskinskruer med nøtter og låseskivene vil bidra til å forhindre rammen fra å komme fra hverandre.

Advarsler

 • Pet dører og hund dører som monteres i skyve skjermen døren er best brukt med små hunder eller katter. Din skjerm dør er ikke en spesielt sterk plass til å montere noe, og det vil ikke stå opp til en stor hund å gå gjennom en dør montert i det i lengre tid. Bedre å bruke en hund dør montert i veggen for det.