Wkino

Hvordan installere vindu isolasjon film

Her er hvordan du kan spare energi og penger på oppvarming og kjøling ved å installere vinduet isolasjon film.

Trinn

Hvordan installere vindu isolasjon film. Forstå vindu isolasjon film.
Hvordan installere vindu isolasjon film. Forstå vindu isolasjon film.
 1. 1
  Forstå vindu isolasjon film. Vinduet isolasjon film omtalt i denne artikkelen, og som de fleste jernvareforretninger bære, er varme-krympe filmen strukket over interiøret vinduskarmen for å danne en boble som blokkerer utkast og forstyrrer konveksjon av inneluft massen over altfor kaldt (eller for- varm) glass. Vindu laminatfilm som stikker direkte til glass som automotive vinduet fargetone, å skyggelegge, isolere, og forsterke, er svært forskjellige.
 2. 2
  Velg vinduer for å isolere. Du vil ikke kunne åpne vinduet uten å fjerne filmen, så la det være minst ett vindu i nærheten av kjøkkenet uisolert i tilfelle du trenger å lufte ut etter brenning mat. Det kan være lurt å la vinduer på motsatt ende av huset uisolerte å åpne dem for en bris når været er fint hvis du ikke ønsker å re-isolere hver vinter. Du vil ikke være i stand til å nå persienner etter påføring isolasjon og mangel på ugjennomsiktig vindu som dekker lar mye varme stråler inn eller ut, så gjelder ikke isolasjon hvor blindene er involvert med mindre du har gardiner for å skjerme vinduet på natt eller ønsker blinds permanent lukket eller hovedsakelig lukket (kanskje vinklet for å la noen lys i vinkel uten å kunne se rett gjennom). Et vindu som vil bli børstet mot ofte er heller ikke en god kandidat fordi filmen og dens tape vedlegg er ikke veldig sterk.
 3. 3
  Forbered vinduer. Det er mest effektivt å isolere alt du ønsker å isolere samtidig. Fjern rusk fra rundt nedre rammen, lukke vinduet, låse den, rengjøre vinduet og karmen, og rengjøre og justere blinds hvis noen (et vakuum fungerer godt for lett støv på dem). Tillat vinduet og rammen for å tørke.
 4. 4
  Åpne boksen av vinduet isolasjon film og ta ut båndet. Bare bruke fingrene, ikke skarpe gjenstander, for å åpne boksen, så du skade bunt av film inne. La filmen selv for senere.
  • Hvis du går tom for tape, forteller produsenten du kjørte ut og trenger mer. Det vil trolig bli sendt gratis. De lange ruller med dobbeltsidig tape som er ganske svak for ikke å løfte maling er ikke allment tilgjengelig å kjøpe på egenhånd.
 5. 5
  Test tape vedheft.
  • Hold deg et lite stykke tape på rammen.
  • Hvis båndet trekker av meget lett, det er fuktighet eller fett på rammen.
   • Vaske av fett med en fille og rest-fri løsningsmiddel som sprit eller white spirit (tilsynelatende vanlig i Storbritannia) eller isopropanol (vanlig i USA).
   • Tørk av fukt og bruke svak varme til å fordampe bort noen som gjenstår. Skru opp termostaten flere grader, eller bruke en plass varmeapparatet i den generelle delen av vinduet. Sørg for at noen luftfukter er slått av og du ikke har kokt eller vasket noe med varmt vann i noen timer.
  • Metal rammer er vanskeligere. Det er vanskeligere å fjerne fra metall innrammet vinduer fordi kaldt metall tiltrekker seg frisk fuktighet svært raskt. Metal rammer må være glatt, løs maling eller rust må fjernes. Bare bruk en plast børste til å skrubbe av det overskytende, la marring dem mer eller utsette flere av sårbar overflate for ommaling tid.
 6. 6
  Bruke tape til rammen. Det går på forsiden av støping og på karmen rett foran de vertikale lister. Sette den rett innenfor en åskam på støping, hvis stilen har en, for å holde det rett og beskyttet av molding kanten. Skjær en slutt på riktig sted med en saks før legge den ned. Når du er ferdig med ett stykke, gni nedover kanten og skall baksidepapiret omtrent en tomme (noen centimeter) for å overlappe det med neste stykke. Vær forsiktig så du ikke berører den klebrige siden eller rammen området der med fingrene fordi dette skaper et lag av fett som reduserer heft.
 7. 7
  Gni ned båndet med fast trykk. (Bruk et par sammenkrøllet opp tørkepapir fra kjøkkenet.)
 8. 8
  Fjern baksiden fra toppen stykke og om lag seks inches fra hver side brikke i den øvre enden.
 9. 9
  Pakk filmen. Filmen er tynn og lett skadet av harde gjenstander. Det har også klamre statisk, så hold den unna smuss og støv, helst opp fra gulvet. Hvis pakken inneholder flere ark med film, pakk bare en av gangen, hvis pakken inneholder ett stort ark, bør du vurdere hvordan du skal plassere den på og trimme den av hvert vindu for minimalt med avfall.
 10. 10
  Tenk på hvordan du best kan passe filmen til vinduet. Hvis du har individuelle vindu-størrelse ark, bør det være lett, men hvis du har veldig høye vinduer mål først. Det kan være en tett passform, så du må forlate små marginer, eller til og med utvide filmen å nå full lengde. Du kan spleise ark med dobbeltsidig tape, eller utvide dem litt med bred klar mailing tape (som kunne løfte maling). Disse ufullkomne reparasjonene er lettere skjult på toppen av vinduet etter festing av filmen fra bunnen opp enn ved bunnen etter å feste filmen ovenfra og ned som vanlig. Hvis du har ett stort ark, eller en del av det til overs etter isolerende et sett av vinduer eller skyvedører i glass dør, kan det være mer effektivt brukt den "brede" vei over veggen i stedet for den "lange" måte.
 11. 11
  Fold den første 12 inches av filmen langs hele bredden av vinduet. Forlate resten av filmen fast sammen. Filmen er tett fast sammen på grunn av statiske og kan være vanskelig å skille. Hvis den ikke vil skille lett, fukte tommelen og fingrene og gni kanten av brettet film filmen forsiktig mellom dem før det skiller. (Dette kan ta litt tid, og du vil merke at friksjonen øker før filmen skiller.) Den brettede kanten kan gjenkjennes fordi det er litt crinkly når filmen er lagt flate. Ikke rulle filmen før du bruker det fordi de innvendige flatene mot glasset vil umiddelbart begynne å tiltrekke støv. Stokk den øverste kanten av filmen til båndet, sentrering filmen side-til-side slik at det er et lite overskudd på hver side.
 12. 12
  Hvis bunt av filmen er støvete, satte de støvete flater på utsiden, mot rommet, slik at de blir enkle å rengjøre. For å gjøre dette, presentere vinduet isolasjon film til toppen av rammen som du brette det slik at slik at de rene innvendige flater som dukker opp når du begynner å utfolde møte vinduet.
 13. 13
  Arbeid ned vinduet feste filmen. Rull rundt seks inches gangen fra bunt av film, skrelle tape backing papir av (eller trekke den av alt på en gang), og hold deg filmen til tape. Hold sidene stram og selv fra side til side. Rynker er OK: de vil bli fjernet senere.
 14. 14
  Skrelle av de siste par inches og bunnen tape mens du holder filmen fra tapen med den andre hånden. Fest bunnen av filmen. Ikke trekk filmen stramt, men heller skyver på det litt å sørge for at den holder seg til den fulle bredden av tapen over terskel, inkludert i hjørnene. Dette er en vanlig svakt punkt fordi spenningen har en tendens til å trekke filmen opp av tapen på terskel, i stedet for rett over det som med båndet på den annen støping.
  • Hvis tapen løsner terskel senere, kan du løse problemet med klar mailing tape (som ikke ser helt perfekt og kan løfte maling).
 15. 15
  Nøye frottere filmen på båndet hele veien rundt. Ikke bruk en hard gjenstand. En ren klut ville fungere godt.
 16. 16
  Trim overflødig film med en snap-off kniv. Trekk meget forsiktig på filmens hvor du skal kappe det å holde det vinkelrett i forhold til vinduet og båndet, og, holder kniven parallelt med og vender bort fra midten av vinduet, trimme det overskytende film en brøkdel av en tomme (mindre enn en centimeter) fra kanten av båndet. Dette eliminerer behov for å skrape vindusrammen nær båndet. Holder kniven feid tilbake slik at filmen feier med så det skjærer i stedet bunching opp på ett punkt på den vil kutte mer jevnt. Omsorg er nødvendig fordi filmen kan rive over linjen av båndet. Den lille overkant av filmen vil krølle seg enda mer når varmen blir brukt og ikke være merkbar.
  • Vær veldig forsiktig med å stå slik at du ikke vil falle inn i vinduet hvis du faller, og å utvide kniven svært lite, og hold det slik at du ville være usannsynlig å kutte deg selv dårlig i tilfelle en ulykke.
 17. 17
  Bruk en hårføner for å krympe filmen, fjerne rynker. Hold den et par inches bort, vil du se filmen begynner å krympe. Closer vil ikke fungere bedre: det vil bare redusere luftstrømmen, potensielt overoppheting av tørketrommel eller skade filmen. Arbeid i et mønster, for eksempel, en spiral fra hjørnene mot sentrum. Svinn i ett rom vil fjerne rynker over. Ikke prøv å krympe ett område nok til å fjerne alle rynker før du går videre til neste. Som vil føre til ujevn spenning og eventuelt skille filmen fra tapen.
  • Hvis hårføner slår seg av på egen hånd, har det sannsynligvis overopphetet. Den har sannsynligvis en thermal protector som vil nullstille seg selv dersom tørketrommelen kobles fra og avkjøles i opptil en halv time.

Tips

 • Velg om mulig en dag når utsiden været ikke fryser. Dette vil gjøre det lettere å tørke rammen helt ut fordi frekvensen av kondensering vil være mindre.
 • Hvis du leverer din egen tape velge en tape med god skjærmotstand f.eks. utbyggere tape. De fleste av de billige bånd i de lokale butikkene er utformet for skrivepapir, og vil ikke gi gode resultater.

Advarsler

 • Noen mennesker bruker elektrisk varmevifte å fremskynde krymper, men tydeligvis dette ikke kan anbefales fordi det kan være farlig.
 • Ikke trekk filmen stramt. Bare konsentrere seg om å unngå bretter krysser linjen av tape.

Ting du trenger

 • Snap-off kniv
 • Rødsprit eller white spirit eller isopropanol
 • Vinduets isolasjonsverdi film kit