Wkino

Hvordan installere et nytt vindu skjermen

Hvis du ønsker å se frem til en bug-fri levende (uregjerlige barna teller ikke), her er en rask og enkel guide for å installere en erstatning vindu skjermen.

Trinn

Hvordan installere et nytt vindu skjermen. Kjøp skjermen (aluminium eller vinyl), gummi spline (rør), plast pull-tabs hvis sikkerheten til skjermen er ikke viktig, og noe verktøy du ikke allerede eier eller ikke kan låne.
Hvordan installere et nytt vindu skjermen. Kjøp skjermen (aluminium eller vinyl), gummi spline (rør), plast pull-tabs hvis sikkerheten til skjermen er ikke viktig, og noe verktøy du ikke allerede eier eller ikke kan låne.
 1. 1
  Kjøp skjermen (aluminium eller vinyl), gummi spline (rør), plast pull-tabs hvis sikkerheten til skjermen er ikke viktig, og noe verktøy du ikke allerede eier eller ikke kan låne. De pull-tabs gjøre fjerning av skjermen rammen lettere neste gang det er behov for å bli tatt ut.
 2. 2
  Fjern omhyggelig spline fra grøften at skjermen er festet i, ved hjelp av skrutrekkeren eller syl, hele veien rundt.
 3. 3
  Ved hjelp av en pensel rense grøften.
 4. 4
  Installer pull-tabs i grøfta, på motsatt side av metall våren siden av rammen, noe som gjør at de står på innsiden av skjermen.
 5. 5
  Legg skjermen kuttet til om lag 2 inches eller 50mm overheng av området skal skjermes.
 6. 6
  Forsiktig med skjermen spline-roller, innrykk skjermen i grøfta, og pass på ikke å punktere, rynke eller trekk skjermen ute av form. Det vil ta 4-5 pasninger rundt før skjermen blir sikkert innrykk, uten å skade skjermen.
 7. 7
  Ta din spline, og legg det forsiktig inn i grøften.
 8. 8
  Nå tar din spline-roller og trykk forsiktig rørene i grøfta. Dette vil ta 2 til 3 passerer.
 9. 9
  Hvis skjermen setter til tilfredshet, nøye trimme det overskytende skjermen av alle rundt med et verktøy kniv.
 10. 10
  Nå er du klar til å re-installere reparert skjermen på plass.

Tips

 • Før du fjerner den gamle skjermen, bør du gjøre følgende:
  1. Mål åpningen skjermen dekket. Legg et minimum av to inches (50,8 mm) på hver side. Dette er 4 inches (101,6 mm) til bredden og lengden på hvert område.
  2. Hvis erstatte mer enn en skjerm: Finn ut bredden av skjermer tilgjengelig hos din lokale maskin / Oppussing butikken.
  3. Lag en layout, forsikrer at dine målinger passe inne i bredden på skjermen tilgjengelig, inkludert den ekstra 4 inches (101,6 mm).
  4. Legge til en ekstra 4 til 6 inches (101,6 mm til 152.4) til lengden av skjermen for sikkerheten.

Advarsler

 • Skjermen vil ha en tendens til å bøye seg innover i midten som du setter den nye skjermen. For å kontrollere dette, plasserer et styre på lik tykkelse til skjermen rammen i interiøret midtre delen av skjermen. Det må kuttes den passer stramt holde midten av skjermen fra å bli trukket innover.
 • Hvis du bruker din kjøkkenbordet for å kutte skjermen, dekker den med papp for å beskytte overflaten.
 • Trimming aluminium skjermen kan spre små biter av wire som kan punktere eller kjæledyr føtter, eller puttes i munnen, osv.

Ting du trenger

 • En dobbel hjul skjerm spline-roller, tilgjengelig for under 5€ 0,00
 • Et lite spor / flat skrutrekker eller syl, for å hjelpe deg å fjerne den gamle skjermen rør.
 • Et verktøy kniv
 • En liten pensel (gammel)
 • En målebånd
 • En linjal eller rett kant å bruke som skal kutte
 • En solid arbeidsbord