Wkino

Hvordan du installerer en mail slot

Er du lei av den lange turen til postkassen? Installer en gammeldags post slot (noen ganger bare kalt en letterbox) i inngangsdøren din og du vil ikke engang å få kledd for å hente posten. Det er billig og enkelt å gjøre, så hvorfor ikke sette på noen bukser og hodet ned til jernvarehandelen nå?

Trinn

Hvordan du installerer en mail slot. Bestemme hvor du skal plassere postkassen.
Hvordan du installerer en mail slot. Bestemme hvor du skal plassere postkassen.
 1. 1
  Bestemme hvor du skal plassere postkassen. Den brevluke bør plasseres lav nok til å unngå skader på pakker falt igjennom den, men er høy nok for bokstaven transportøren å nå komfortabelt. Hvis du har en heltre dør, kan du plassere brevluke hvor som helst, men hvis du har en panelt dør, må du installere det på en sterk, ikke-panelt del av døren. Hold brevluke i ønsket høyde på innsiden av døren, og gjøre en liten blyantstreket langs bunnen av post-sporet.
 2. 2
  Finn og merk midtpunktet av døren. Mål bredden på døren din for å finne midten, og deretter lage en liten blyant merke på høyden du har valgt for posten sporet.
 3. 3
  Marker høyden. Bruk et målebånd for å måle opp fra bunnen av døren til midtpunktet på høyden du har valgt. Nå måler den samme distansen noen få inches til venstre og høyre for midtpunktet. De tre guide merkene vil sikre post sporet er plant.
 4. 4
  Juster midtpunkt post sporet med midtpunktet av døren. Mål bredden på mail sporet for å finne midtpunktet og deretter holde sporet mot døren, matchende opp det punktet med midtpunktet du har merket tidligere.
 5. 5
  Hold brevluke i posisjon og spore rundt den med en blyant. Holde midten på døren og post spilleautomater stilt opp, justere bunnen av postkassen med høyden merkene du har gjort tidligere. Deretter kan du bruke en blyant til å tegne omkretsen av sporet.
 6. 6
  Mål avstanden mellom kanten av den post-sporet og de ​​fire sidene av den indre klaff. Skriv målingene ned.
 7. 7
  Marker de indre klaff målinger på døren. Marker målinger med en blyant inni større omrisset av sporet. Koble prikkene med blyant linjer ved hjelp av en linjal.
 8. 8
  Borer hull. Starter hull er nødvendig for at du skal skjære ut hullet med en stikksag. Passe din drill med en stor, flat drill bit (en padle litt) ca 30 mm bred. Bore fire hull rett gjennom døren, starter hvert hull rett innenfor hvert hjørne av klaffen disposisjon. Bor til fresen begynner å komme ut på den andre siden av døren. Deretter bore gjennom hvert hull fra den andre siden av døren, og blåse den sagmugg ut av hullene.
 9. 9
  Skjær hull til klaff. Sett stikksag inn i en av de fire styrehullene, og nøye kuttet hele pencilled-in omrisset av den indre klaff. Prøv å holde sagen rett på linje hele veien rundt. Når du er ferdig, trykker du på del av tre ut av døren.
 10. 10
  Sand kantene av hullet. Bruk sandpapir for å sikre at innsiden av hullet, og kantene rundt den er glatt.
 11. 11
  Marker lug hull. Nettopp måle inn fra kantene til midten av bolten inventar (ører) på baksiden av den post-sporet, og deretter merke denne stilling innenfor omrisset på døren.
 12. 12
  Bore skruehull. Bestem størrelsen på boltene som vil gå inn i knastene - Retningslinjene for postkassen din bør ha denne informasjonen - og legge en vri litt (en skrue-type borekronen) i denne samme størrelse til drillen din. Bor et hull gjennom døren på merkene du gjort for lug hull.
 13. 13
  Bor slepe hull. Passe din drill med en flat (paddle) bit som er omtrent samme størrelse som ørene på mail sporet. Plasser dette litt på midten av hvert hull du har gjort i det siste trinnet, og bor bare halvveis gjennom døren. Det er viktig å holde hull nivå, så bore sakte og forsiktig.
 14. 14
  Skru boltene i kabelsko.
 15. 15
  Sett brevluke inn døren. Skyv sporet i døren fra utsiden av døren. Den indre klaff bør passe perfekt i hullet du klippe, og boltene skal gå gjennom skruehullene hele veien gjennom døren.
 16. 16
  Trim boltene om nødvendig. Boltene skal stikke ut av døren bare langt nok slik at nøtter kan være forsvarlig skrudd på dem. Om de stikker lenger, trimme dem.
 17. Markere hvor du skal sage. Trykk på mutteren flatt mot døren ved siden av bolten. Bruk en blyant for å markere dybden av mutteren på bolten. Gjør dette for hver bolt.
Bruk en liten baufil til å skjære gjennom bolten på mark.
17
Skru mutrene fast på boltene.
18
Fest stenge for vinden på innsiden av døren. Skyv stenge for vinden inn i den indre klaff hull på innsiden av døren, og bruke en drill for å feste den til døren med skruer.
19
Teste det ut. Kan du lett skli post gjennom sporet? Trodde det!

Tips

 • Mens mail sporene er vanligvis plassert i midten av døren (widthwise), kan du installere det off-center hvis du foretrekker det.
 • Husk å legge til en e slot stikkontakt for å fange din mail. De kommer i form av kurver, bur, eller porsjonsposer.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at i noen jurisdiksjoner, vil brev bærere bare levere post til godkjente curbside bokser, så sjekk med din postkontor eller brev carrier før du installerer en mail sporet i døren.
 • Utvise forsiktighet når du bruker en drill eller sag. Pass fingrene, bruke vernebriller, og sikre løs hår og klær. Ta av smykker og sørg for at du er i en stabil posisjon.

Ting du trenger

 • Brevluke kit
 • Noen feste bolter og muttere
 • Et utkast excluder (kan være inkludert i settet)
 • Skruer
 • Bor
 • Borekroner
 • Jigsaw
 • Junior baufil
 • Blyant
 • Målebånd
 • Sandpapir
 • Vernebriller
 • Ruler
 • Feiebrett og kost