Wkino

Hvordan henge veggen papiret trepanel

Trepanel gjør et rom ser komfortabel, og er stor i et hi. Men det er ikke så mye du kan gjøre med trepanel for å gjøre rommet ser annerledes ut, og etter en stund får du lei av å se på de samme veggene. Wallpaper vil dekke Wood Panel, så begynne å lete etter ditt valg av tapet og lim den på veggen, av deg selv.

Trinn

Hvordan henge veggen papiret trepanel. Kjøp bakgrunnsbilde som vil dekke godt.
Hvordan henge veggen papiret trepanel. Kjøp bakgrunnsbilde som vil dekke godt.
 1. 1
  Kjøp bakgrunnsbilde som vil dekke godt. Din lokale leverandør omsetter tapet som er laget for dette formålet. Det er tykkere og generelt har en strukturert overflate for å bidra til å skjule sporene i den underliggende panel. Det kan ha et spesielt lim.
 2. 2
  Rengjør panel. Rene spindelvev og støv med en fuktig, ikke våt, svamp. Ikke bruk voks-eller oljebasert rengjøringsmidler eller pussemidler. Hvis overflaten av imitasjon-trepanel er peeling, fjerne alle løse strimler.
 3. 3
  Klargjør panel. Fjern forsiktig eventuelt kanten trim, slik at det kan byttes ut etter at veggen er tapetsert. Fjern uttak dekker og bytte deksler. Noen mennesker liker å fylle panelte sporene med tre kitt eller spackling. Dette er ikke nødvendig ved bruk av passende papir.
 4. 4
  Prime trepanel. Special primer er tilgjengelig der du kjøper bakgrunnsbilde.
 5. 5
  Start på utsiden hjørnet. Bekrefter at hjørnet er vertikalt torget. Bruk en enkel level.Measure høyden på veggen. Skjær første papirstrimmel litt lengre enn nødvendig. Du vil trimme senere.
 6. 6
  Fukt lim på baksiden av arket. Med rent vann, metter klebemiddel, men ikke til papiret, meget fuktig men ikke dryppende. Du kan bruke en spesielt innkjøpt skuffen eller badekar. Noen paperers bruke en sprayflaske med vann eller en våt svamp. Sett stripe av papir, lim mot veggen, arbeider fra topp til bunn, samkjøre vertikalt. Glatt papiret til veggen med en tørr børste eller en tørr klut. Ikke sett noen rynker. Glatt luftbobler til kanten av papiret for å unnslippe. Fukt baksiden av papiret etter kapping, gjelder på veggen som før. Rett til første stripe. Hvis du ikke kan få tilstøtende kanter å line opp perfekt, er det bedre å overlappe dem litt enn å forlate et gap mellom dem.
 7. 7
  Juster design. Før du skjærer andre papirstrimmel, sørg noen design på papiret er matchet opp. Dette kan bety at du trenger å forlate flere inches av avfall området slik at mønstre vil match.Trim overflødig papir når veggen er ferdig. Bytt kanten trim og uttak dekker.

Tips

 • Når duken er installert, la det tørke i minst 24 timer. Deretter prime duken med en høy kvalitet wallcovering primer som "Shieldz Primer". Ikke hopp over dette trinnet som duken vil absorbere din wallcovering lim og hindre god vedheft mellom liner og wallcovering. La primeren tørke i 24 timer. Deretter henge wallcovering som du normalt ville.
 • Tunge liners blir aldri ferdig limt og vil kreve en standard eller heavy-duty ferdigblandet lim. Jeg anbefaler å bruke en maling valse å påføre limet på liner. Når du ruller ut et par meter av liner, vil du merke en naturlig tendens til at liner å krølle seg tilbake opp i en rull. Siden det er ingen åpenbar "front" og "tilbake" til liner, sørg for å bruke limet til siden der den krøller. Liner krever ikke "booking" tid som vanlige wallcoverings, slik at du kan ganske mye henge et stykke liner rett etter påføring av limet. De pre-limt liners du kan finne er bedre egnet for å dekke flere mindre vegg feil.
 • Åpne noen uttak eller svitsjer som kan bli dekket. Du kan gjøre dette med plast-dekket saks.
 • Henge duken horisontalt med din første stykke som starter på taket og jobbe deg ned til gulvet. Denne teknikk bidrar til å eliminere muligheten for en foring søm kø med en wallcovering søm.
 • Teknisk sett er det ingen wallcoverings spesielt designet for å henge direkte på panel. Det er imidlertid et produkt som kalles "liner" som hjelper i denne situasjonen. Det er et tykt, vanlig, filt-lignende produkt som er pakket i bolter (doble eller triple ruller) som de fleste tapeter. Det er vanligvis off-hvitt eller kremfarget. For bruk over panel, den bredere dine panel grooves, bør tykkere liner være. Ofte må dette liner være spesielle bestilles som de fleste wallcovering forhandlere ikke vil bære liner på lager - spesielt en kraftig liner egnet for panel. Når du installerer liner, kan du henge noen wallcovering du foretrekker med suksess.

Advarsler

 • Når du åpner utsalg eller brytere, pass på å ikke la den saks kontakt ledningene, så det er en fare for strømstøt. Sørg for at alle barn er utilgjengelig for åpne utsalgssteder.
 • Når det er mulig, gå videre og slå av strømmen til uttakene på din effektbryter boksen.

Ting du trenger

 • Primer
 • Paint roller
 • Bakgrunn for å dekke veggen
 • Vann
 • Saks
 • skarp kniv
 • tørr børste eller håndkle
 • god kopp kaffe for å hindre dehydrering mens du arbeider
 • skrutrekker for å erstatte uttak dekker
 • liten prybar å fjerne kanten trim
 • liten hammer for å erstatte kanten trim
 • En stor arbeidsflate for skjæring og forberede wallcovering kan lages ved hjelp av en billig luan dør som kan kjøpes hjemme forbedring sentre. Selv om du er en "weekend kriger" fordelene av en god arbeidsflate vil bli realisert i en enkelt jobb. Disse vil typisk være omtrent 30 "bred og 84" lang. De er veldig lette. Du kan bruke over noen sagkrakker eller på toppen av en eksisterende tabell - bare sette noen riper / paste beskyttelse som et teppe på bunnen tabellen.
 • Dessuten henger ikke pro wallcovering uten en god metall straight edge. Jeg bruker en fire fot metall linjal. Bruk dette som en guide på bordet for å kutte wallcovering på langs.
 • Enkelt edge barberblader er utmerket for å kutte. De er veldig skarpe og verdt å bruke tid og investeringer for å oppnå. Selv om det er bladholdere tilgjengelig, får jeg større fingerferdighet ved å holde bladet i hånden. Kjøp en boks med 100 og kast på om en rate på 1 per enkelt rull med wallcovering. Aldri "så" på wallcovering din. Det er et sikkert tegn på bladet er kjedelig. Hvorfor ødelegge en hel ark med wallcovering over en fem cent barberblad? Dette er en av de største feilene nybegynnere gjør - ikke ved hjelp av en skarp kniv.
 • 12 "glatting børste - vanligvis med 1/2" bust.
 • 6 "joint kniv -. Bruke dette til å gi en guide for trimming av wallcovering mot tak og trim Plasser bladet inn i leddet og skjære i taket / trim siden av bladet for et rent kutt.