Wkino

Hvordan du får flekker av et tak

Man kan fikse flekker på tak eller vegger for den saks skyld, med ommaling.

Trinn

Hvordan du får flekker av et tak. Sørg for at kilden av flekker, som for eksempel vannlekkasje, er fullstendig reparert.
Hvordan du får flekker av et tak. Sørg for at kilden av flekker, som for eksempel vannlekkasje, er fullstendig reparert.
 1. 1
  Sørg for at kilden av flekker, som for eksempel vannlekkasje, er fullstendig reparert.
  • Det er viktig at området er tørt før du gjøre reparasjonen.
 2. 2
  Finn ut om du kan matche maling farge på taket ditt. Hvis du ikke kan det, kan det hende du må male hele taket eller veggen.
 3. 3
  Kontroller nøye for mold før du begynner. Hvis du har mugg, kan den fjernes ved å skrubbe det med en blanding av 3 deler vann, og en del blekemiddel. Etter at du skrubbe området av, la den være alene i 20 minutter slik at den kan tørke helt.
 4. 4
  Dekk flekken med en flekk blokkering primer, ved hjelp av et kast-børste eller en mini 6 tommers roller.
  • Stain drapsmenn kan være giftig, mens i en flytende tilstand, og man bør ikke puste inn røyk. La primeren tørke.
  • I det øyeblikket primeren er tørr nok, sand primeren malt området litt, men insisterer nøye på grensene for å få en god overgang med den gamle malingen.
 5. 5
  Repaint området.

Tips

 • Sørg for at de fargede området er tørt før du prøver å dekke over det.
 • Skjær et kryss i lokket på en smørboksen og slip din pensel håndtak gjennom den. Dette vil bidra til å holde malingen drypper på deg mens du maler over selv.

Advarsler

 • Hvis det er løs maling som må fjernes før påføring av Kilz, sørg for at det er ikke bly maling. Få en maling testing kit hjemme forbedring butikken. Bly er spesielt farlig rundt barn, så hvis du finner bly maling, kalle inn eksperter. (Lead har ikke brukes for rundt 50 år, og der fortsatt eksisterende er stort sett funnet på tre og trim. Vegger og tak maling vil nesten aldri ha ledelsen i det, og ville bare være farlig å jobbe med hvis sliping skape støv.)
 • Bruk en maske og vernebriller for å holde støv, maling chips, og male ut av øynene og nesen.
 • Hvis du har en "popcorn" taket, kan det være lurt å ringe på en ekspert. Det kan ha asbest i det, og du ikke ønsker å rote med det. (Egentlig asbest er bare et problem når du rive det ned. Maleri det vil ha noen mer innvirkning enn å leve med den.)