Wkino

Hvordan gjøre katten din elsker deg

Vil du at katten din til å elske deg? Det kan ta litt arbeid, men belønningen gjør det verdt det.

Trinn

Hvordan gjøre katten din elsker deg. Ta hensyn til katten din.
Hvordan gjøre katten din elsker deg. Ta hensyn til katten din.
 1. 1
  Ta hensyn til katten din. Det er vanskelig å elske noen når de betaler ingen oppmerksomhet til deg. Pet katten din ofte og vise ham eller henne at du bryr deg om dem. Men prøv ikke å betale for mye oppmerksomhet til katten din fordi da vil de finne deg irriterende.
 2. 2
  Prøv å holde katten ut av problemer. Du vil at katten skal vite at de er trygge og beskyttet. Hvis de vet dette, kan de bedre elsker deg.
 3. 3
  På temaet mat, ikke endre kattens mat drastisk eller for ofte. Når de gjør noe godt prøve å belønne dem med en godbit.
 4. 4
  Ikke la katten alene for lenge, eller veldig ofte når du går ut satt katten utenfor eller om det er toalett trent så kan du la katten inne til litt fred og ro. Hvis du trenger å forlate, sørg for at katten din har nok mat og å elske og klappe katten din når du kommer tilbake. Sørge for at katten vet du savnet dem.
 5. 5
  Katter er uavhengige uansett hva deres personlighet. Hvis han eller hun ikke betaler oppmerksomhet til deg eller bestemmer det er gjort bading og akseptert å bli klappet, og mener fuglene utenfor er mer interessant på det nåværende tidspunkt, ikke slite som de sannsynligvis bare trenger en pust i bakken.
  • Akkurat som enhver person, katter trenger deres personlige plass også! Husk å ikke være på toppen av dem hele tiden. Ikke kvele dem, katter hater det.
 6. 6
  Børste katten din ofte. De har en masse ekstra pels som kan få over alt. De elsket å bli børstet. Du kan også prøve å pusse tennene. Du kan få spesielle børster og tannkrem fra dyrlegen. Hvis du starter med fingeren din, og deretter starte med børsten. Ta vare på katten din vil avgjøre hvor mye kjærlighet
 7. 7
  Ikke plukke dem opp mye eller jage dem, la dem komme til deg. Inviter dem på fanget ditt, men ikke dra dem.
 8. 8
  Når katten er alt koselig og lukker den øynene etter å se direkte på deg, tilbake sin hengivenhet ved å klappe og gjøre beroligende purring lyder.
 9. 9
  Hold søppel boksen rent... ellers vil de finne et annet sted å gå. Også, ikke drastisk endre pus er litt eller helt av søppel. Bland de to merkene, sakte mister den gamle typen.
 10. 10
  Få ned på kattens nivå og la dem komme til deg. Katter liker ikke å måtte se opp for å se ansiktet ditt, kan det hende at katten ikke synes det ser ut som du og vil angripe!
 11. 11
  Snakk med katten din. Dette høres kanskje gal. Men etter en stund vil de begynne å forstå deg. De elsker å vite at du bryr deg, og når de hører stemmen din de vet at du bryr deg om dem. Etter en stund vil de gjenkjenne forskjellige ord.
 12. 12
  Dersom katten din har gjort noe riktig første gang du spør, tilbyr en belønning.
 13. 13
  Gi katten din litt plass. Det betyr ikke alltid vil ha oppmerksomhet, hvis det er sover fredelig, ikke forstyrr den, la den hvile.
 14. 14
  Når det er opp, sakte gå fremover og bøy ned for å plukke den opp, katter liker folk når de er på samme nivå som dem. Det skremmer dem når de må se opp for å se en skremmende gigantisk! (Ikke at vi er skremmende, det er vår høyde som skremmer dem).
 15. 15
  Meld til dem. Når du sitter ned og du vil den komme til deg, begynne å sette hånden styrtet over bena, noe som gjør at du lar nok plass for dem å hoppe på fanget.
 16. 16
  Tilby dem en svært liten mengde melk. De fleste katter elsker melk. Hvis katten drikker for mye melk, kan de bli syke. De fleste katter, som mange mennesker, er laktoseintolerante. Melk forårsaker ofte en katt å ha diaré.
 17. 17
  Leke med dem. Bruk en snor eller en leke å samhandle med dem, må du samhandle så godt, eller de vil ikke ha så mye moro med deg.
 18. 18
  Hvis katten dytter du det betyr at han / hun liker deg.
 19. 19
  Hvis det er mer enn én person i huset prøve og være den personen som mater katten. Katten vil bli vant til dette og kommer til deg med en gang hvis sulten eller er det tid for middag.

Tips

 • Prøv klining under haken eller ved haleroten.
 • Gni / klø der de ikke kan komme for lett.
 • Hvis en katt hveser eller avleser på du ikke prøver å fortsette hengivenhet. Det vil bare gjøre dem sintere. I stedet la dem være alene en stund og prøv igjen når de er kanskje på et annet sted som deres nåværende kan være deres private lykkelig sted.
 • Pet katten din så mye du kan! Men ikke bli for revet med, fordi katter liker å være på sine egne noen ganger.
 • Prøv å ikke over mengden kattens spesielt sted å legge og noen ganger spiser.
 • Ikke alltid ta med katten til forskjellige steder fordi du ikke vil alltid endre miljøet en hetta ut katten ikke kommer til å være veldig tilgivende!
 • Ikke alltid bug ham / henne. Bare alltid gå til dem når de er komfortable med oppmerksomhet.
 • Alltid få riktig kattemat ellers katten din vil bli blandet opp på hva slags kattemat det er å spise.
 • Prøv å ikke berøre kattens bakbena fordi hvis du gjør det, kan katten bli irritert og sparke deg.

Advarsler

 • Aldri ta eller trekke katter halen, de hater det.
 • Hver katt er unik, så ikke bli overrasket om noen av kattens egenskaper uenig i denne artikkelen.
 • Ikke prøv for hardt.
 • Noen katter bite og klø folk fordi de er skadet eller skremt.
 • Disse tingene tar tid. Ikke jag dem, og ikke tvinge katten til å like deg.
 • Noen ganger katter hater å bli plukket opp, så ikke plukke dem opp hvis de ikke ønsker det.
 • Prøv å ikke berøre ørene, munnen, hale, værhår, og ben.