Wkino

Hvordan få en rømt huset katten å komme hjem

Din huskatt som ikke er tillatt utenfor bare kom ut. Katten din er sannsynligvis spent på første til å være utenfor, men så blir skremt. Ikke få panikk, det finnes måter å få det tilbake.

Trinn

Hvordan få en rømt huset katten å komme hjem. Aldri anta at katten vil bare komme hjem eller selv være i stand til å finne den.
Hvordan få en rømt huset katten å komme hjem. Aldri anta at katten vil bare komme hjem eller selv være i stand til å finne den.
 1. 1
  Aldri anta at katten vil bare komme hjem eller selv være i stand til å finne den. Når en innekatt har fått ut, er det i en helt fremmed miljø og lett desorientert. Du må også handle umiddelbart. Ikke vent til etter jobb å gå rundt å kalle for katten din. Katten din er sannsynligvis skremt og kan ikke komme til deg.
 2. 2
  Plassere en annonse i lokalavisen og andre lokale kilder som Craigslist. Ta med ditt telefonnummer samt celle nummer. Det er den raskeste og enkleste måten for noen å få tak i deg hvis de finner ditt kjæledyr. Noen mennesker vil faktisk gå ut av deres måte å hjelpe deg å finne tapt kjæledyr.
 3. 3
  Nevn det området du bor (der pet var tapt) i annonse: noen mennesker er naturlig nyttig og kan hjelpe deg å streife rundt i nabolaget ditt. Jo mer konsis du kan være, jo større er sjansen for at noen kan faktisk være villig til å ta hensyn til omgivelsene. Et par nærliggende kryss-gatene ville være nyttig, og skape et sted boks enda bedre. Bruk den nye Map-funksjonen på Craigslist.
 4. 4
  Hvis du har et tapt katt, de er mest sannsynlig å komme ut av å skjule mellom 21:00 og 5am, når ting er rolig og gatene er rolig. Vanligvis sitter de på veggene, langs kantene av innkjørsler, oppå benker, trapper eller krype sammen i henhold biler. Mange ganger, vil du se en flokk alle på vei til en liten gammel dame i huset som forlater mat ut for dem hver kveld. Point: se deg rundt (og spørre rundt) for å finne ut hvem som mater hjemløse i ditt område, og deretter gå der om natten med en spotlight.
 5. 5
  Hvis katten er skvetten, og du tilfeldigvis øye på ham, plutselig kom mot ham vil bare skremme og forferde ham, sende ham kjører for dekning. Hvis du ser ham, sitte ned, snakke sitt navn mykt og tillate ham å komme til deg i sitt eget tempo. Ikke bli over-engstelig og gjøre ham tror du er opprørt eller kommer til å skade ham. Hold deg følelsesløs og rolig. Katter kan lett gjenkjenne en persons oppstemthet, og i den tilstand av forvirring og traumer forbundet med å være ute i den store store verden for hvem vet hvor lenge, kanskje katten din ser deg som en trussel og leder for åsene. Ikke jage katten din. Det vil bare kjøre ham lenger og lenger bort fra ditt område, og han vil sannsynligvis ikke ønsker å gå tilbake.
 6. 6
  Opprette en liten seng boks for ham i en rolig, mørkt område av garasjen eller eiendom er også en god idé. Kanskje plassere en brukt leke eller teppe i det, for å avgi en kjent lukt til potensielt trekke ham inn og holde ham i nærheten. Det vil være nødvendig for deg (mer enn sannsynlig om natten) for å gå utenfor for litt og vente å se om katten din avkastning. Når han er sulten nok, kan han komme tilbake, men med mindre du er der for å hilse ham og oppmuntre ham, kan han bare vandre ut igjen.
 7. 7
  Vanligvis vil en katt ikke krysse en stor vei (under de fleste omstendigheter) selv i rolige perioder i natt. Vanligvis mest tapte, skremte katter er som regel i løpet av noen få bygninger i hjemmet deres, og vil holde seg innenfor grensene av store gater. Katter har en indre følelse av omtrent der de bor, men med skrekk og forvirring florerer gjennom deres sinn, vil de trenger din hjelp til å vise dem veien hjem.
 8. 8
  Din beste sjanse til å finne katten din er om natten. I løpet av dagen, er en redd katt kommer til å holde skjult i crawlspaces - bare altfor mye støy og aktivitet for å holde ut i dagslys timer. Poenget er, hvis du vil at katten tilbake, er du nødt til å gå rundt om natten. Det kan ta dager, uker og er enkelte tilfeller måneder for å finne katten. Det blir egentlig et spørsmål om krysset stier med dem. Hvis du spør dine naboer om de har sett katten din og sier de nei - ikke bli frustrert. Husk at den gjennomsnittlige personen er utenfor bare lenge nok til å komme fra huset til bilen, eller hente posten. Holde utkikk på de samme stedene. Bare fordi katten ikke var i disse buskene når du så i morgen ikke betydde at de ikke er der nå.
 9. 9
  Katter er ikke store reisende og er ofte funnet i nærheten av hjemmet sitt. Hvis katten ikke er vant til å være ute, har de en tendens til å bli svært nær hjemmet for den første uken eller så. Prøv å se når det er veldig sent, og sjekker ikke bare din gate, men de på hver side av deg. Selv om det kan virke litt av en avstand til oss fordi vi må bo for å gater og fortau, de er faktisk mye lettere å få til for en katt fordi de bare skjære gjennom meter. Gå rundt omkretsen av huset og 4-5 hus ved siden av, over gaten fra den og bak den.
 10. 10
  Hvis du tror du katten kan ha blitt tapt og ønsker å komme hjem, kan du sette lukt utenfor hjemmet eller langs gaten som fører til ditt hjem. Lukter reise i vinden og Cat kan plukke opp lukt fra langt unna, og finne veien tilbake.
 11. 11
  Gå ut med en hånd holdt spotlight (ikke lommelykt - Altfor svak). Du kan få dem på Target. Du kan gjøre brede sveip over meter og innkjørsler og se etter refleksjon fra deres øyne. Under biler, betyr busker, hus, verandaer, alleer mv Calling deres navn ikke alltid hjelpe fordi de er redd, men snakker litt høyere i beroligende, priste toner hjelper. Så det å ha en boks med favoritt mat. (For når du finner dem, eller å stille bestikke dem ut av å skjule). De fleste mennesker gjør den feilen ute i tider som en katt normalt vil være napping - dagtid. De er skremt så de fleste av sine normale rutiner og handlinger er ut av vinduet. De vil være gjemt et sted svært nærliggende nesten helt ute av syne.
 12. 12
  Hvis du legger flyers, må du inkludere bilder, svært spesifikke kryss gater (som blir din egen.) Du kan selv si 'det 500 blokk av Main Street "for å inkludere huset, men ikke gi en bestemt adresse. Legge ut flygeblader i flere blokker av ditt hjem. Katter reiser ikke liker hunder, men du vet aldri om de spurtet ut av frykt.
 13. 13
  Hvis de er vant til å være ute, så kan det bare være et spørsmål om å vente for dem å vende tilbake. Hvis de er en innekatt da blir du nødt til å se hver eneste stedet du kan tenke på - under busker, i skur, gjennomgå mellomrom henhold hus, bak containere, etc. Prøv å søke systematisk. Dekke hele yard (foran og bak), i garasjen og buskene mellom deg og dine naboer huset. Snakk med naboer og la dem vite at du leter etter en tapt katt og det ville være greit hvis du ser i hagen deres et par ganger - selv veldig sent på kvelden. Det er best å la dem vite og få dem involvert hvis du kan.
 14. 14
  Pass på at du sjekker riktig ly for ditt kjæledyr! Gå online for å finne din by og som ly din lokale dyr kontroll offiser ville bruke. Du kan også se noen av dyrene på nettet. Vær spesielt oppmerksom på at de ikke legger ut bilder av alle dyrene de har, og noen ganger på bunnen av hver tilfluktsrom siden er det en egen link for dyr slått i av publikum. Ofte dyr slått på av det offentlige blir holdt i et eget område så dyr brakt inn av dyr kontroll. Noen krisesentre selv har separate områder for hvor et dyr ble funnet skadet så ASK.
 15. 15
  Hvis du vet at katten er rundt og fremdeles har problemer med å få ham eller henne til å komme til deg, kan du bruke en human felle. Disse kan lånes fra din lokale ly eller en redning gruppe. Du linje den med avisen (på bunnen) og agn den med en stinkende mat som makrell. Du deretter dekke fellen med et håndkle slik at det føles som et hi. Hvis du fanger et vilt dyr, så du må slippe dyret som i alle 50 delstater du trenger for å få tillatelse til å felle dyr.
 16. 16
  Få faglige råd. Det er triks du kan bruke for ulike mistet katten situasjoner. Les denne håndboken etter et kjæledyr detektiv på "Hvordan finne en tapt Cat" tilgjengelig for en liten kostnad på www.LostCatFinder.com Bestem kattens atferd stil å bruke tilpassede utvinning tips eller ta kontakt med en Cat Detective å veilede deg.
 17. 17
  Lei en dyreliv kameraet og sette den opp i nærheten av en skål med mat. Sjekk det i morgen for å se om katten kom ut i natten for å spise.

Tips

 • Prøv å riste en kan av kattens favoritt mat som du går rundt på søket ditt.
 • Hvis du går utenfor og ringe for katten, kan de komme tilbake senere når sitt stille så la et vindu åpent for dem.

Advarsler

 • Ikke la maten ut for kjæledyret ditt. Andre strays eller ville dyr som er mer kjent med området og er mer komfortabel kommer ut om natten vil få det før kjæledyret ditt gjør, og vil se det som en invitasjon til å komme tilbake!
 • Hvis du har andre kjæledyr og planlegger å forlate en dør åpen, låse andre kjæledyr i et rom eller de kan slippe unna også.