Wkino

Hvordan forhindre frosne vannrør

Frosne vannrør er upraktisk og kostbart å reparere. Her er noen måter å både forebygge frosne rør og tine de som allerede er frosset.

Trinn

Hvordan forhindre frosne vannrør. Isoler alle vannrør fra kald luft i bevegelse og holder dem tørre.
Hvordan forhindre frosne vannrør. Isoler alle vannrør fra kald luft i bevegelse og holder dem tørre.
 1. 1
  Isoler alle vannrør fra kald luft i bevegelse og holder dem tørre. Finn viktigste vannet stenges i tilfelle du trenger det. Lekkasjer ofte skje dersom røret er tint opp igjen.
 2. 2
  Bruk enten varmeapparat bånd viklet rundt rørene eller en oppvarmet reflektor lampe i et tørt lukket rom. På kalde netter, sjekk lyset for å se at det fungerer. Varmeapparatet tapes arbeid av en innebygget termostat. For å kunne fungere, må båndet være pakket mellom røret og isolasjonen.
 3. 3
  Hvis elektrisk kraft ikke er tilgjengelig eller er tapt, la vannet renne ingen raskere enn en treg konstant drypp, dette er billigere enn å reparere det. Først starte en langsom drypp på den varme siden kranen, da en raskere drypp på den kalde siden kranen. Det er ikke nødvendig å kjøre mye vann. Badet kan være kald, så lenge de ikke fryser.
 4. 4
  Husk å isolere og varme opp avløpsrør i gjennomsøker områder og kalde kjellere. Igjen, vil en varmelampe fokusert på drain p-felle holde den fra å fryse hvis den også er beskyttet fra å flytte kald luft med en eske kabinett som du kan bygge selv.
 5. 5
  Å tine en frossen pipe, sjekk først røret i området av fryse. Noen plast eller kobber rør vil splitte og vil oversvømme området når tint. Hvis røret ser busted eller har en spalte i den, ringe en rørlegger. Hvis røret er alle metall, kan den bli tint ved å koble en sveiser på røret på hver side av den frosne del. Etter en stund vil det være å kjøre igjen. Dette er akkurat som å koble starteren kabler til bilbatteriet, men med mye lengre kabler.
 6. 6
  Det er langt bedre å varme opp området rundt den frosne delen med en elektrisk varmeovn, en håndholdt hårføner, eller en varmelampe i en reflektor for å hindre brann. Hvis dette er et problem, ringe rørleggeren. Noen av dem har ikke noe imot hvis du ser dem så lenge du er rolig og ikke på den måten.
 7. 7
  Husk å koble vannslangen fra din utendørs stuss om vinteren, eller før temperaturen i ditt område synker under frysepunktet. Vannet i slangen kan fryse, og frysing fortsetter tilbake i stuss til den når rørene. Hvis du har PVC plastrør som fører til dette stuss, vil det sprekke.
 8. 8
  Bruk et temperaturkontrollert termisk konveksjon drevet varmt vann sirkuleringsventilen (som ikke krever elektrisitet til å drive) til kontinuerlig sirkulere varmt vann gjennom dine varme og kalde vannlinjene når temperaturen er under brukeren valgte settpunkt 77F-140F. I motsetning til varme tape som bare varmer opp rørene, sirkulerer denne prosessen vann non-stop for å hindre krystallisering og fryse uansett hvor rørene er skjult. Merk: Denne metoden krever at ventilen monteres på et høyere nivå (andre til tredje etasje) enn varmtvannsberederen. Sirkulerer vann gjennom systemet non-stop vil også øke vann oppvarming regningen.
 9. 9
  Bruk et produkt som heter ICE LOC som hindrer rør fra sprekker ved å ta opp utvidelsen av frosset vann. Det er en elastomer som passer inni rørene som er i problemområder.
 10. 10
  Bruk en redytemp, en anordning som benytter en innvendig vann kontakter temperatur sonde for å overvåke temperaturen til vannet inne i rørene. Avhengig av temperaturen set point du velger på enhetens temperatur dial, vil det sirkulere som nødvendig for å opprettholde ønsket temperatur. Den RedyTemp Optimizer installasjonen er et DIY-prosjekt og tar tjue minutter å installere under en vask. Koble den ene enden av eksisterende kranen forsyningslinjer og koble til RedyTemp. Koble de to tappekran forsyningslinjer som kommer med RedyTemp. Koble enheten til en standard stikkontakt og stille inn ønsket temperatur settpunkt. Brukere kan måle effektiviteten av deres valgte settpunkt ved å åpne en kaldt vann tappekran og føle hvor kult / ambient / varmt vannet er det som kommer ut av springen, og justere settpunktet til optimalisert.

Tips

 • Vurdere å ansette en lisensiert rørlegger hvis du har noen betenkeligheter med å følge trinnene i denne artikkelen.
 • Hvis du leie noen til å gjøre dette, stille spørsmål og forventer svar. Du betaler dem penger.
 • Hvis de sier de ikke vil garantere deres arbeid, spør dem som gjør det, og kaller dem. Nekter å betale dersom arbeidet ikke utføres riktig.

Advarsler

 • Hvis dette høres ut som altfor mye, få hjelp. Better safe than sorry.
 • IKKE bruk noen form for åpen ild, kan det sprekke dine rør.

Ting du trenger

 • Utførelse
  • Kryssfiner og 2x4 er kuttet til riktig størrelse til å dekke problemområdet
  • Gipsplater skruer
  • Portable elektrisk skrutrekker
  • En dråpe lys
  • Gjør kabinettet boksen for å passe mellom bunnen av huset og bakken i en krypkjeller. Sørg for å gjøre det lufttett og isolert. Gjør et deksel på den ene siden som fjerner enkelt.
 • For å hindre frysing
  • Pipe isolasjon
  • Heat tape
  • Reflektor varmelampe
 • Å tine frosne rør
  • Håndholdt hårføner eller reflektor varmelampe