Wkino

Hvordan fange en skilpadde

Vær oppmerksom på at det å holde ville skilpadder som kjæledyr er inhumane og usunn. Når du fange en skilpadde, ALLTID sørg for å sette ham tilbake der du fant ham. Her er hvordan du kan fange en, Merk at i alle stater unntatt: New York, North Carolina, Minnesota, og Oregon, er dette fullt lovlig. Loven ble vedtatt den 2. januar 2009.

Trinn

Hvordan fange en skilpadde. Finn et sted hvor skilpadder bor.
Hvordan fange en skilpadde. Finn et sted hvor skilpadder bor.
 1. 1
  Finn et sted hvor skilpadder bor. Du kan vanligvis finne en rundt mindre dammer som er fuktig med mange skjule flekker og steiner. Hvis vannet er litt ned, vil du sannsynligvis finne den mest suksess på kanten av vannet, hvis mulig.
 2. 2
  Grave en felle. Dette bør være om lag ti inches dyp, og ti inches tvers, med svært bratte sider. Gjør det til en rektangel eller et kvadrat eller en sirkel, det er egentlig ikke en stor faktor i å fange skilpadde.
 3. 3
  Linje fellen med agn. Turtles nyte salat og ormer, for det meste, men du kan eksperimentere med forskjellige grønnsaker hvis du ønsker. Plasser en god mengde agn i fellen, spesielt hvis du har tenkt på å forlate fellen for en dag og kommer tilbake senere.
 4. 4
  Sett opp agn rundt fellen. Plasser nok rundt den fellen at skilpadden vil legge merke til det, men det vil ikke fylle den opp. En strimlet salat blad med biter spredt rundt fellen fungerer godt.
 5. 5
  Vent en skilpadde å merke maten. La det spise det, til slutt vil merke maten i hullet. Når den gjør det, vente til det faller i å nærme seg. Hvis skilpadden ignorerer eller merker ikke mat, tilnærming stille bak det, og gi det et raskt trykk på halen med en liten pinne. Denne viljen, mer enn sannsynlig, skremme skilpadde, forårsaker den til å kjøre fremover, rett inn i hullet.
 6. 6
  Fjern skilpadden fra fellen. Grep den lett rundt midten, sørg for å holde fingrene borte fra skilpadde lemmer. Skilpadder har store klør som kan ripe overraskende vanskelig, og mange er kraftige biters, gjør det riktig.

Tips

 • Det er best å la en skilpadde i sitt naturlige habitat stedet for å ta det hjem for å være med kjæledyr. Hvis det virker fornøyd der den lever, bare la den være der. Men hvis du fikk den i et industrialisert sted, eller et sted hvor dets liv kunne være i fare, kan du føle deg godt om å ta det og beskytte sitt liv.
 • Ved mating av din skilpadde er det best å gi ham små, levende fisk å trene sin jakt ferdigheter i tilfelle du trenger å la ham gå. Også levende ormer eller grønnsaker er veldig bra.
 • Hvis du har enda mindre tid å bruke enn dette, bare la felle for en stund. Det kan ta mer enn ett forsøk, som andre ting kan spise agnet, men hvis du gjør det godt nok, vil dette fungere hvis du lar den.
 • Hvis du er redd for å plukke skilpadden opp på grunn av sikkerhetsspørsmål og du vet at du kommer til å være på jakt etter skilpadder, ta med en liten beholder eller kanskje en mellomstor kopp og fyll den med vann og bugs som du finner langs veien. Eller, du kan bruke kanskje to lag med hagearbeid hansker eller snø hansker slik at du ikke vil få gjørme på hendene, og du vil ikke få riper eller bitt.
 • Før du prøver å fange en skilpadde det er best å vite hva slags skilpadder bor i ditt område. Noen skilpadder er ufarlig og du vil ikke engang trenger en stick.in en dam.

Advarsler

 • Ikke grave hullet mer enn 11in. Som kan alvorlig skade skilpadde.
 • Gjenkjenne hvilke arter du er overlapping. Kjenn din statens lover og følge dem deretter. Noen arter er ulovlig å fange eller beholde, og bør stå alene.
 • Vokt dere for snapping skilpadder. De har lang hals som kan nå tilbake og smekk av fingrene! Det er best å bare la dem være.

Ting du trenger

 • God beliggenhet
 • Agn
 • Spade
 • Målebånd
 • Turtle
 • Muligens en pinne