Wkino

Hvordan ta vare på en iguana

Iguaner er kaldblodige reptiler. De er ikke lett å ta vare på og ofte dør i fangenskap. De skal aldri kjøpes uten nøye overveielse. Er iguaner svært dyrt å ta vare på, må du sørge for at de har riktig varme og lysforhold, at de er lei riktig mat, og at deres bur gir dem nok plass til å vokse til sitt fulle 4-6 meter. Hvis du vurderer å kjøpe en iguana, tenke hvordan det vil koste å tilbringe mesteparten av pengene dine gjør at de er skikkelig tatt vare på. De er ikke en kaste bort kjæledyr!

Trinn

Hvordan ta vare på en iguana. Gi din iguana mye sollys.
Hvordan ta vare på en iguana. Gi din iguana mye sollys.
 1. 1
  Gi din iguana mye sollys. Iguaner trenger mye naturlig sollys, slik at de kan absorbere UVB-og UVA-lys.
  UVA-lys holder iguana følelsen godt og lykkelig. UVB-lys gjør at iguana å fordøye maten og absorbere vitamin D som tillater dem å absorbere kalsium som de trenger for å bidra til å forebygge metabolske bein disease.he beste kilden til UVA-lys er solen eller rom lys i hjemmet ditt. UVB-lys er vanskeligere å komme med. Større dyrebutikker som Pet Smart tilbyr lysstoffrør som er utformet spesielt for UVB-utgang. En av disse pærene er nødvendig for å holde iguana healthy.This pære skal skiftes hver 6. måned.
 2. 2
  Det er også svært viktig å gi tilstrekkelig varme for iguana din. Disse reptilene er innfødt til varmt klima som Sentral-og Sør-Europa, og de er ikke vant til lavere temperaturer. Når man holder en iguana som kjæledyr, er det viktig å ha en varmelampe for å holde iguana varm. Gjennomsnittlig temperatur trengte på en dag til dag basis er mellom 80 og 90 grader. Når du har en varmelampe på plass er det viktig å sørge for at du ser din iguana å se hvordan de reagerer på varmen. Hvis de er stadig under varmelampe den trenger å bli varmere, hvis de er aldri under varmelampe den trenger å være kjøligere. Kveld Temperaturen bør ikke falle under 75oF, bør dagtid temperaturer være i størrelsesorden 85-95 º F, med en varm stopp mellom 97-99oF. Sjekk temperaturer. Disse temperaturer kan oppnås ved anvendelse av varmelamper koplet til et mørkere. Iguaner er kaldblodige og kan ikke regulere temperaturen som mennesker. Derfor når de kommer til varmt eller kaldt de flytter til der det er kaldere eller varmere. Ikke la iguana direkte tilgang til varmelamper. De kan brenne seg. Elektrisk oppvarmet terrariumdyr steiner, men estetisk er potensielt farlig og bør ikke brukes.
 3. 3
  Forbered din iguana hjem. Du trenger en fin stort hus for iguana din. Et akvarium som du får fra en dyrebutikk er ikke stor nok, selv for babyen iguana. En god størrelse for en voksen iguana buret er tre meter dyp x 6 meter bred x 6 meter høy. Dette vil gi enda en voksen iguana noen plass til å flytte rundt.
 4. 4
  Andre ting å vurdere omfatter behovet for filialer, som iguaner elsker å klatre. Så vel som en måte å regulere fuktighet inne i buret. Vurder å kjøpe en luftfukter for å sette fuktighet i luften. Det viktigste å huske på når du kjøper eller gjøre din kjæledyret hjem er at iguaner vokser veldig fort.
 5. 5
  Feed iguana riktig. Iguaner er vegetarianere og en rekke mørkegrønne bladgrønnsaker vil holde iguana sunt. Anbefalt greener er-grønne grønnsaker, sennep greener, alfalfa, løvetann greener, brønnkarse. Iguaner ikke spiser hodet salat! Romanosalat er akseptabelt. Iguanas trenger også en rekke andre frukter og grønnsaker for å opprettholde en sunn diett. Disse inkluderer-yucca root, snap erter, pastinakk, papaya, okra, mango, kabocha squash, grønne bønner, squash og eikenøtt squash. Som behandler du kan gi dem - dahlia, hibiskus, druer, bringebær, jordbær, hel hvete brød stykker. Ikke vær redd for å gi din iguana "Commercial Iguana Food". Det gir de næringsstoffene de trenger. Imidlertid er det sterkt anbefalt å gi dem de grønnsaker og frukt før nevnt, så de har en bred kilde til vitaminer og næringsstoffer de trenger. Iguaner også trenger en konstant tilførsel av friskt, rent vann å drikke av!
 6. 6
  Flere iguaner-ikke en god idé. Iguaner er av natur svært territorielle, i naturen de lever på egen hånd og bare komme sammen for å pare seg. Å ha to iguaner eller flere i samme bur vil vanligvis føre dem til å bli aggressiv med hverandre fører til kamper og skadde iguaner. Og dette kan føre til sykdommer som munn råte. Munn råte kan skje hvis to iguaner kjemper og skade hverandre. Da vil du ikke merke det for en stund, men han eller hun ikke vil spise, og dette kan være et tegn på MUNNEN ROT. Munn råte kan også oppstå fra bakteriell, viral, og parasittiske opprinnelse. Enda en måte det skjer av feil bur temp., Eller dårlig ernæring. Du kan fortelle umiddelbart hvis kjæledyret har munnen råte ved å bare se på munnen hans. Hvis du ser puss i munnen eller hevelse på kjevene, dets mest sannsynlig munnen råte. Det er enorme måter kjæledyret ditt kan være i fare for noe, men munnen råte er mer vanlig. Det er mulig å behandle. Ikke vent til kjæledyret ditt er veldig svak for å få ham fast kan det være for sent, og det vil dø. Ikke vent for lenge med å få hjelp eller din iguana kan dø.

Tips

 • Hold det darn buret rent. Dette er viktig for å forebygge sykdom.
 • Det ville være en smart idé å ha et stort miljø for iguana din. En side for varmen og den andre siden for et kjøligere klima dette fungerer godt når det er en varm dag og ditt kjæledyr trenger å avkjøle seg.
 • Iguaner er svært følsomme for endringer i miljøet, endre iguaner habitat for ofte vil bare understreke ham / henne ut.
 • OK, reptiler er noe skjøre. Når du håndterer din iguana, sørg for eventuelle andre kjæledyr som en hund vil ikke prøve å angripe det.
 • Ikke la en iguana uten tilsyn med alle større dyr som hund, vil katter vanligvis la iguaner alene
 • Du kan ha andre dyr i tillegg til iguana i samme bur, men gjøre noen undersøkelser for å finne ut om de vil komme sammen.

Advarsler

 • Barn under 12 år bør overvåkes nøye ved håndtering av iguaner, spesielt større iguaner. En ripe i ansiktet kan være svært smertefullt, og kan etterlate et arr.
 • Enhver iguana som virker kjedelig eller misfarget, eller har ikke spist noe i mer enn 24 timer bør bringes til oppmerksomhet.
 • Iguaner trenger mye omsorg for. Det er viktig at du har alle de nødvendige verktøy for omsorg for en iguana før du kjøper en.
  Hvis du ikke er villig til å ta vare på en iguana på den måten at det skal bli tatt vare på ikke kjøper en!

Ting du trenger

 • Rømningssikre iguana hjem som er av en tilstrekkelig størrelse
 • UVA-lys
 • UVB-lys
 • Heat Lamp
 • Klatring struktur for å tillate iguana å klatre
 • Riktig mat
 • Skjul boks for mindre iguaner
 • Tid og penger