Wkino

Hvordan ta vare på din box turtle


Box skilpadder er små landbaserte skilpadder som kan lukke opp sin shell helt. De er fascinerende, uavhengige små skapningene og de er ikke anbefalt som kjæledyr unntatt til voksne eller svært ansvarlige barn. Deres behov er komplekse, og - blir reptiler - de kommer ikke til å like håndheves kosing og samhandling. Få barnet ditt en valp eller kattunge i stedet. I mellomtiden kan følgende hjelpe deg berike din box turtle liv.

Trinn

Hvordan ta vare på din box turtle. Ikke få en boks skilpadde hvis du ikke kan holde det utenfor.
Hvordan ta vare på din box turtle. Ikke få en boks skilpadde hvis du ikke kan holde det utenfor.
 1. 1
  Ikke få en boks skilpadde hvis du ikke kan holde det utenfor. Den dårlige ting vil furu og dø. En vill boksen turtle normalt patruljer et territorium på størrelse med en gjennomsnittlig europeisk park.
 2. 2
  Forskning boksen skilpadder før du får en. Plukk den typen skilpadde hvis naturlige klima i naturen ligner mest på din bakgård. Det er bare så vanskelig å "produsere" en fremmed klima.
 3. 3
  Finn en god reptil dyrlege ved å spørre rundt på reptil samfunn eller søker på internett. De fleste veterinærer vet ikke mye om reptiler eller andre "eksotiske" fordi det meste av treningen deres er konsentrert på pattedyr. Unngå å gå til en gjennomsnittlig ikke-reptil dyrlege når din skilpadde er i trøbbel. Hunder og katter danne "brød og smør" av en veterinær praksis slik at en veterinær med mye kunnskap om reptiler har samlet det som en "labor av kjærlighet", og er verdt sin vekt i gull.
 4. 4
  Få en skilpadde fra din lokale skilpadde redning gruppe eller reptil samfunnet. Gjøre et søk for å finne noen i ditt område, eller sjekke med biologi avdeling på et nærliggende universitet. Det er nok av uønskede reptiler som trenger et godt hjem. Ikke gi din handel til dyrebutikker, spesielt siden noen få skilpadder gjennom stadig ulovlig "høsting" eller krypskyting på våtmarker og andre turtle habitater.
 5. 5
  Ideelt sett gi din skilpadde kjøring av hele bakgården. Hold landskapsforming trimmet slik at du kan holde styr på ham langveis fra, sørge for at han får nok å spise, og få ham til en veterinær når det er nødvendig. Sett ut en vannskål (endre daglig) og en snack bolle med frukt og grønnsaker som han kan bruke som en backup matforsyning i tilfelle han ikke kan finne nok snegler og ormer (usannsynlig).
 6. 6
  Rømningssikre din bakgård. Sørg for at den er forsvarlig inngjerdet med materiale (slagg-blokken er bra) som strekker seg to meter under bakken. Dine porter skal passe sikkert mot en terskel av betong eller murstein med noe gap under. Tømme gjerder av noen vinstokker en skilpadde kunne klatre opp. Skilpadder har også vært kjent for å klatre mellomrom i syklonen gjerder for å unnslippe.
 7. 7
  Hvis du har en hund, er det bedre å ikke få en skilpadde. Hvis du bare må kan du ikke gi din skilpadde kjøring av bakgård. Du er nødt til å bygge en hund-bevis, rømningssikre kabinett for skilpadden din. Ikke noen gang stole på hunden din rundt skilpadden din, tennene kan gjøre alvorlig skade. Selv de beste trent hund som sitter fast i bakgården hele dagen vil bli fristet til å tygge på en skilpadde.
 8. 8
  Gjør skilpadde kabinett minimum 4 meter med 6 meter for en boks skilpadde; større for mer. Bruk glatt ensidige treplanker ca 12 inches i bredden. På toppen av hvert hjørne, feste en trekantet stykke tre som kobles til hver side. Dette vil gi ekstra stabilitet til vegger, og gi en "leppe" over som en skilpadde ikke kan klatre. De prøver alltid å klatre ut i hjørnene!
 9. 9
  Liggende skilpadde kabinett med spiselige planter som mynte, vanlig gress, eller matlaging urter som timian eller gressløk. Gjør det en lekeplass med små stokker å klatre, til blomsterpotter gjemme seg i, steiner til å sole seg på, og selvfølgelig en vannskål å suge i og drikke av. En del av kabinettet må få direkte sol (spesielt i tidlig morgen for skilpadden for å sole seg i og varme opp slik at han vil føle deg som spiser) og en del må ha skygge. Turtles setter pris på en haug av klippe gress som du dempe daglig, de vil gjerne grave seg ned og sove der.
 10. 10
  Boksen turtle vil ønske å gå i hi i løpet av omtrent fire til seks måneder av kaldt vær, avhengig av hvor du bor. Få en skilpadde en sjekk fra erfarne reptil veterinær på forhånd. Dyrlegen er den beste til å rydde opp alle dine dvalemodus spørsmål.
 11. 11
  Ikke ta i litt skjellete fyr! Tro meg, din reptil ikke ønsker å kommunisere med deg. Hvis du må plukke ham opp, ikke la hans lille ben flail bort i tomt rom. Legg en hånd under hans føtter, så han vil føle seg trygge. Ideelt sett, har bare gøy å se boksen skilpadde jakten langveisfra. Hun vil vanligvis være mest aktiv om morgenen og rundt solnedgang.

Tips

 • Hvis din skilpadde ikke vil spise, friste henne / ham med de to øverste deilig mat for skilpadder: night-crawlere (skilpadder trekkes til bevegelse deres) og jordbær (skilpadder elsker lukten).
 • Box skilpadder er notoriske unnslippe-artister. Gre gjennom habitat for rømningsveier, som de klatre og grave. Du vil bli overrasket over deres kjøre for å unnslippe.
 • Ikke noen gang holde en skilpadde inne i et terrarium med mindre han utvinne fra en sykdom eller han er ellers uegnet for dvalemodus og du må overvintre ham i huset.
 • Finn en erfaren reptil veterinær før du får din skilpadde.

Advarsler

 • Vask hendene med antibakteriell såpe når du håndterer skilpadder eller endre deres vann. Deres avføring kan bære salmonella og med mindre du har dem testet av en lab du bare ikke vil vite.