Wkino

Hvordan få VIP-service fra en restaurant

Har du noen gang lurer på om når du går ut for å spise, er du virkelig nyter den beste servicen som hovmestere har å tilby? Oppdag hvordan du kan imponere hvem du er med hver gang, og bli behandlet som kongelige uten ekstra kostnad.

Trinn

Hvordan få VIP-service fra en restaurant. Ringe restauranten på forhånd for å bestille din reservasjon over telefon.
Hvordan få VIP-service fra en restaurant. Ringe restauranten på forhånd for å bestille din reservasjon over telefon.
 1. 1
  Ringe restauranten på forhånd for å bestille din reservasjon over telefon.
 2. 2
  Gå inn til møte hovmester, hodet servitør og noen ganger den personen som skal hilse deg når du kommer inn og noen timer før reservasjonen din. Sørg for at de vet navnet ditt, når du ankommer og navnet på gjesten.
 3. 3
  Betale på forhånd. For å håndtere stille med den ubehagelige natur regninger og venter på dem, vil mange restauranter tillate deg å gi ditt kredittkortnummer, positivt identifisere deg selv, og signere for regningen før du har spist middag. På denne måten når du er ferdig kan du bare gå ut med daten din, er klienten, co-worker, eller hvem heldig nok til å nyte middag med dere i kveld.
 4. 4
  Ta med en 15-25% tips på forhånd, avhengig av kvaliteten på dining etablering du skal. Med spissen allerede kjent på forhånd, bør du få en av sine finere servitører. Vær oppmerksom på de skikkene i det landet du er i. I Europa er tips forventet og ikke inkludert. Andre steder, ta kontakt med en oppdatert reiseguide. Når du er i tvil, spør om tjenesten er inkludert.
 5. 5
  Plasser en samtale for å bekrefte din bestilling og at hovmester skal hilse deg når du kommer inn sammen med gjesten. Folk, uansett hvem de er, nyte å bli anerkjent og verdsatt - bortsett fra i sjeldne tilfeller.
 6. 6
  Befriend din server. Husk at det er viktig å være en god gjest på en restaurant. Spør din server hva navnet er innføre, deg selv og dine gjester hvis serveren ikke vet allerede navnet ditt (s). Hvis du ikke er kjent med stedet, sørg for å be serveren om forslag til hva som er bra og hva som er populært.
 7. 7
  Nyt måltidet og sole seg i ser av godkjenning som du er gitt fra andre middagsgjester som du går i som om denne restauranten er din personlige country club.
 8. 8
  Dyrke dine restauranter. Bli en ordinær kunde på en "slow" tid, kanskje innom jevnlig for dessert og kaffe eller å plukke opp en liten godbit å gå. Selv i eksklusive sirkler, noen restaurant som ikke vil sete deg under en treg tid for noe mindre enn en full måltid er ikke verdt nedlatende. Dette vil tillate deg å bli kjent med tjenerskapet og tillate dem å bli kjent med deg som en god kunde. Pass på å kontinuerlig tips godt hvis tipping er vanlig. Vanlige beskyttere med et rykte for sjenerøs tipping vil bli notert og får god service. Det er enda mer imponerende når du motta fordelaktige utseende av anerkjennelse rundt hver sving.

Tips

 • Punktene ovenfor er bare for å bli brukt på eksklusive restauranter. Etter de nevnte trinnene på fastfood restraunts som, McDonalds, kan Burger King eller Applebee føre til forvirring og forlegenhet.
 • Hvis du liker måltidet eller tjenesten må du fylle ut en kommentar kort (hvis den finnes) eller snakke med hovmester / servitør om det på vei ut.
 • Hvis det er et problem eller et problem med mat eller service, være hyggelig med de ansatte. Være uhøflig ikke får du bedre service, spesielt hvis det er en restaurant som du hyppig. Servitørene vil unngå deg som pesten.

Advarsler

 • Bruk av penger, men kanskje ikke så ille av en idé hvis du kaster en 15€ 3 ganger, satt i hånden, og håndhilse med hovmester som du angir for å bli sittende. Det er en mye mer diskret måte å høflig be om god service. Bare bruke skjønn.
 • Unngå å nevne penger til ansatte eller gjestene dine mens du går til middag. Ved å unnlate å følge fremgangsmåten ovenfor og bare å si, innenfor hørevidde av gjesten, "Det er en skarp 5€ regningen i lomma med ditt navn på den hvis du kan ta oss til det beste bordet i huset" ikke bare demeans stilling av servitører som serverer deg, men svekker matopplevelse på gjesten din også. Behandle disse menneskene som venner, og de vil gjøre det samme. Den "gylne regelen" gjelder.