Wkino

Hvordan du rengjør dusjhode med eddik


Hvis dusjhode er tett med mange års oppbygging av mineralforekomster i vannet og sprutende vann, kan det trenge en grundig rensing. stedet for nå for sterke kjemikalier som kan skade deg og din dusjhode, følg disse enkle trinnene for å finne ut hvordan å rense dusjhode øko-vennlig måte. Ved hjelp av destillert hvit eddik er trygt, svært effektiv, og veldig billig.

Trinn

Hvordan du rengjør dusjhode med eddik. Sjekk dusjhode for mineralforekomster oppbygging.
Hvordan du rengjør dusjhode med eddik. Sjekk dusjhode for mineralforekomster oppbygging.
 1. 1
  Sjekk dusjhode for mineralforekomster oppbygging. Det vil bli veldig tydelig misfarging og bygge opp på et dusjhode som ikke har vært renset på en stund.
 2. 2
  Fyll kasserolle med nok destillert hvit eddik til helt senk dusjhode.
 3. 3
  Tilsett dusjhode. Fjern dusjhode (den skal skru) og plasser den i kasserolle.
 4. 4
  Sett kasserollen på komfyren. La dusjhode å putre i noen minutter - den tiden som trengs avhenger av mengden av oppbygging - holde et tett øye på den. Må ikke koke eller skru opp varmen for høy som den dusjhode kan smelte. Også sikre at det blir flytende i eddik-og ikke sitter på grytebunn.
 5. 5
  Vask forekomstene av. Når dusjhode har ulmet lenge nok til å rengjøre mineralforekomster, fjerne den fra kjele, skyll den i vann og skru den på igjen. Slå den på vannet for å sikre at alle mineralforekomster har blitt fullstendig skylt vekk.

Tips

 • Et alternativ til å bruke varmen er å bare suge dusjhodet i uoppvarmet eddik for en time eller så. Det kan ta mer enn en time å få resultater, så du må kanskje suge dusjhodet i eddik over natten. Alternativt kan du varme eddik opp først, fjerne den fra varmen, og deretter sette dusjhodet i kjele hvis du er bekymret for det smelter på komfyren.
 • Eddik vil oppløse eventuelle forkalkning. Den kan brukes til å regelmessig rengjøre en damp vannkoker også.
 • Hvis du fjerner dusjhodet, vikle et par lag med teflon tape rundt rørgjenger før du setter dusjhodet på igjen. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer. Oh, og ikke glem å pakke med klokken!
 • Å unngå å fjerne dusjhodet, helle eddik i en liten plastpose. En sandwich sized bag fungerer for de fleste dusjhoder. Trekk pose over hodet dusj og fest med en gummistrikk. La over natten. Neste morgen dusjhodet vil være så ren som ny.

Ting du trenger

 • Destillert hvit eddik
 • Kasserolle
 • Komfyr
 • Fastnøkkel til å fjerne dusjhodet
 • Teflon tape