Wkino

Hvordan rengjøre et toalett med koks

Er toalettet full av kalk og andre flekker og du ikke har en kjemisk toalett renere på hånden? Eller er du på jakt etter rimeligere og / eller ikke-giftige rengjøringsmidler? Ikke bekymre deg, bare nå for kjøleskap, og ta en cola!

Trinn

Hvordan rengjøre et toalett med koks. Hell koks i beholderen.
Hvordan rengjøre et toalett med koks. Hell koks i beholderen.
 1. 1
  Hell koks i beholderen. Hell den rundt kanten slik at det flyter over flekker rundt innsiden av skålen.
 2. 2
  La den sitte i minst en time. Den syrer i Coke vil bryte ned flekker. For ekstra rengjøring makt, la Coke sitte på toalettet over natten.
 3. 3
  Eventuelt rengjøre toalettet med en børste. Hvis det er mange vanskelige flekker, må du kanskje bruke en pensel til ytterligere løsne dem før du går videre til neste trinn.
 4. 4
  Flush. I det minste noen av de kalkavleiringer oppbygging skal oppløses av fosforsyre i koks.
 5. 5
  Prøv konvensjonelle naturlige toalett rengjøringsmidler hvis problemet vedvarer. Mens Coke kan fjerne noen slam og oppbygging fanget i toalettskålen, det er ikke den mest effektive rengjøringsmiddel. Sukker i cola kan også la toalettskålen klissete og være en vektor for andre bakterier. Her er noen andre naturlige rengjøring løsninger som du kan prøve.
  • Prøv å blande 1/2 kopp eddik og 1/4 kopp natron (eller 2 ts boraks) i 1/2 gallon (2 liter) mugge med vann. Lagring og bruk av toalett bolle, skrubbing og venter en time før skylling.
  • Å angripe mold, prøv å blande en del hydrogen peroxide med to deler vann i en sprayflaske. Spray på mugne overflaten, la vente minst én time, og finpuss før mugg oppløses.
  • Forsøk med en blanding av to deler boraks og en del sitronsaft for en annen allsidig rengjøringsmiddel. Bruk på toalettskålen, la hvile en time, og skrubbe av innskudd.

Tips

 • Siden det er fosforsyre som gjør mye av arbeidet med å rense toalettet, er det like effektivt å bruke soda vann, og det kan være bedre fordi det ikke vil ha en sukkerholdig rester.
 • Dette virker kanskje ikke for fet flekker som påvist av Mythbusters. Det renser bare opp mineral flekker.

Advarsler

 • Hvis du har romkamerater eller en ektefelle, sørg for å informere dem om hva du gjør. Ellers kan de tror du hadde en slags "black thunder" diaré og klarte ikke å skylle, og vil skylle det for deg, ødela din altruistiske rengjøring innsats.
 • Siden Coke har sukker (eller høy fruktose mais sirup) i det, sørg for å skylle toalettet etterpå. Bakterier elsker søte ting, og kan være over hele Coke rester.