Wkino

Hvordan å reparere hull i gips med spackle

Et hull i en vegg kan komme fra noe: overivrig boring, fallende møbler eller bashing inn i veggen så hardt du lage et hull. Hull i vegger må repareres en eller annen måte. Her er den raskeste måten.

Trinn

Hvordan å reparere hull i gips med spackle. Vurdere størrelsen av hullet.
Hvordan å reparere hull i gips med spackle. Vurdere størrelsen av hullet.
 1. 1
  Vurdere størrelsen av hullet. Spackle reparasjoner hull opp til størrelsen av en hånd eller så, men noe hull større enn størrelsen på en knyttneve vil kreve bruk av en støtte av noe slag, med mindre de måtte ha støtte bak tapet allerede.
 2. 2
  Velg riktig sparkel. En måte å klassifisere spackle er etter vekt: jo mindre hull, jo lettere spackle du trenger.
 3. 3
  Skjær noen løse eller hengende stykker fra hullet med et verktøy kniv eller skarpe verktøy. Ikke gjør hullet noe større enn du må, men sørg for å fjerne smuldrer eller støttes tapet gips.
 4. 4
  Velg en sparkel kniv av en passende størrelse litt større enn hullet. Hvis du er usikker, kan du bruke en større.
 5. 5
  Rør spackle, spesielt hvis du bruker en tidligere åpnet spackle badekar.
 6. 6
  Trykk den lastede side av spackling verktøyet inn i veggen omtrent en halv tomme (20 mm til 30 mm) over hullet.
 7. 7
  Trykk hardt, og ved hjelp av en jevt trekke kniven ned over hullet. Vanligvis trekker over hullet med en liten vinkel som fungerer best.
 8. 8
  Hvis spackle begynner å synke, la dette strøk tørke i nåværende tilstand og komme tilbake senere for et nytt strøk. Det er bedre å gi et hull flere tynnere lag enn ett tykt ett.
 9. 9
  Hvis det er nødvendig, påfør et lag etter at spackle er helt tørr.
 10. 10
  Gjør spackle som tømme som mulig, men husk at spackle krymper. Ikke vær redd for å legge igjen en liten haug (kanskje en åttende av en tomme) over hullet.
 11. 11
  Glatt spackle ned med veldig fin karakter sandpapir eller bruke en fuktig svamp til å jevne ut overflaten til den er i flukt med veggen.
 12. 12
  Små hull trenger ikke primer, men større hull primes for å forsegle spackle og hindre den fra å absorbere for mye av din top coat maling.

Tips

 • Hvis spackle faller til gulvet-treffer teppet eller møbler-den beste tingen å gjøre (spesielt når du bruker en lett sparkel) er å la den ligge til den er tørr. Spackle mister fuktighet raskt. Når tørr sparkel vil bare løfte opp.
 • Tett ball opp en plast sandwich bag og DAB på spackle etter påføring for å simulere vegg tekstur. Slip lett med hånden etter å flate ut overdreven skygging.
 • Når man setter spackle bort alltid lukke lokket tett.
 • Ikke bruk sparkel som inneholder tørkede klumper da dette vil føre til flere problemer.

Advarsler

 • Vask spackle kniv raskt som spackle tørker raskt. Bruk aldri en skitten spackle kniv eller en som har blitt bøyd eller er ute av form.
 • Kontroller at du bruker spackle og ikke lignende produkter som caulk.
 • Svært store hull eller mangler biter av tapet må erstattes med ny tapet og gjørme forbindelse som beskrevet i Hvordan Patch en vegg.
 • Noen selskaper selger metall netting produkter til større hull. Disse kan være vanskelig å bruke, og hvis det brukes feil raskt introdusere flere problemer enn de løser.

Ting du trenger

 • Spackle
 • Springy spackle skje
 • Sand papir eller svamp