Wkino

Hvordan du installerer teppe

Installerer din egen vegg til vegg teppe er ikke en jobb alle ønsker å ta på. Det kan være vanskelig på begge knærne og ryggen, og hvis du ikke får det til, alle kan se hvor du søl opp. Men installere teppe er ikke "rocket science", og ved hjelp av noen spesialiserte verktøy (tilgjengelig på de fleste verktøy utleie utsalgssteder) og være forberedt på å ta deg god tid, installere teppe er en jobb du kan gjøre selv.

Trinn

Hvordan du installerer teppe. Ditt første skritt er å bli kvitt den gamle teppet.
Hvordan du installerer teppe. Ditt første skritt er å bli kvitt den gamle teppet.

Komme klar

 1. 1
  Ditt første skritt er å bli kvitt den gamle teppet. Start med å fjerne listverk rundt på gulvet og ta døren utenfor inngangen, slik at du kan få den gamle teppet ut og nytt teppe i enklere. Gi den gamle teppet en god støvsuging, slik at du ikke skal puste inn støv, og deretter bruke et verktøy kniv til å kutte teppet i strimler ca 3 til 4 fot bred (de fleste byer krever at for å plukke opp)
 2. 2
  Begynne i den ene enden og trekke teppet utenfor tackless strimler og rull den opp i seksjoner. Noen mennesker føler at du kan gjenbruke det eksisterende underlaget, men i de fleste tilfeller vil det være utslitt akkurat som teppet, så du er bedre å bli kvitt det også.
 3. 3
  IKKE FJERN TACKSTRIPS og sørge for at gulvet er rent og tørt. Dette er et godt tidspunkt å sjekke undergulvet og stram eventuelle gulvbord som kan være løs slik at de ikke knirker under det nye teppet (bruk 1 1/2 "skruer i de underliggende gulvbjelkene).
 4. 4
  Installere nye tackless strimler hvis det er nybygg eller om du går over parkett eller vinyl rundt omkretsen av rommet, men ikke foran døråpninger. La det være ca 1/2 "mellom strimler og veggen, og være sikker på pinnene eller stifter ansikt mot veggen. (De kalles tackless strimler selv om de har to eller tre rader eller svært skarpe stifter, fordi du bruker disse "tackless strips" betyr at du ikke trenger å "tack" teppet ned.) I hjørnene, sørg for at de tackless strimler stanget hardt mot hverandre.

Legging av underpad

 1. 1
  Sett underpad ned i strimler som baken opp til eller nå de tackless strimler. Rumpe stripene mot hverandre - ikke overlapper dem - deretter stifte underlaget ned langs innsiden av tackless stripe. Reduser det overskytende underlag langs innsiden av tackless strimmel og bruke tape for å forsegle sømmene. en liten dråpe lim kan brukes på betonggulv for å holde innlegget på plass.

Legging teppet

 1. 1
  For å installere teppe på riktig måte, må du starte med et stykke som overlapper kanten av gulvet ved 4 til 6 inches. Overlegget kan da bli trimmet så teppet passer ordentlig. Å kutte den første delen, måle rommet på sitt lengste punkt og legge seks inches til at målingen. Marker baksiden av teppet på begge kanter med at måling og bli med de to merker med en krittstrek. # Brett teppet over på seg selv, og ved hjelp av en rett kant og et skarpt verktøy kniv, skjære gjennom baksiden av teppet ditt. Sørg for å plassere et stykke skrap bord under din klippe linjen for å beskytte den underliggende teppet.

Sømmer

 1. 1
  Hvis rommet er stort nok til at du kommer til å trenge en annen del av teppet, følger den samme prosessen med den andre brikken - Mål, mark og trim. Pass teppet haug kjører på samme måte i begge delene, og at teppet stykke er stort nok til å overlappe veggen ved 4-6 inches, samt overlappende det første stykke teppe med 4-6 inches. (Prøv å layout dine teppe brikkene slik sømmene vil ikke være i merkbare områder, men tydeligvis noen ganger som bare ikke er mulig.)
 2. 2
  Der teppet brikkene vil bli med, overlapper de to delene, og deretter bruke et verktøy kniv eller en leid søm kutter, skjære gjennom begge delene av teppet, slik at kantene vil samsvare nøyaktig. Etter å kutte teppet, senter et stykke seaming tape på gulvet under der de blir med, selvklebende siden opp. Bruk sømming jern for å aktivere klebemiddelet (jernet går på båndet, ikke på toppen av teppet), og deretter butt kantene sammen og forsegle skjøten med en kjevle eller et teppe valse.

Feste teppet

 1. 1
  Bruk et kne kicker å feste teppet langs den ene kanten. En kneet kicker er et solid metall verktøy ca 18 "lang med" tenner "som vil grep teppet på den ene enden, og en tungt polstret" rumpe "på den andre. Plasser toothed slutten av kicker ca 3" fra veggen og drive kneet hardt inn i polstret enden av verktøyet. Dette vil strekke teppet over tackless stripe der stifter vil ta tak i det og holde den godt på plass.
 2. 2
  Et teppe båre vil fullføre feste teppet. Et teppe båre ligner på kneet kicker, men mye lenger. Sett den ene enden av teppet båre mot veggen der teppet er allerede festet og plasser den andre enden ca 6 inches fra veggen langt. Teppet båre har også tennene til å gripe teppe, og når du skyver på aktivering spaken, vil det strekke teppet over tackless stripe nær langt veggen.
 3. 3
  Arbeid deg rundt i rommet strekker teppet over tackless strimler, og trimme carper nær veggen med et verktøy kniv eller en vegg trimmer.

Etterbehandling opp

 1. 1
  Ved hjelp av en trapp-verktøyet, brette teppe nedover inn i gapet mellom de tackless strimler og veggen. På døråpning, trim teppet slik at kanten er sentrert under lukket døren og installere en dør kantlist. Til slutt, kutte noen ventilasjonsåpninger og installerer molding på grunnkort.
 2. 2
  Det var det. Strekke ryggen, sjekk for å se om knærne fortsatt arbeid, og deretter ta litt tid til å beundre hva alle dine hardt arbeid har oppnådd.
 3. 3
  Ferdige.

Ting du trenger

 • Tackless strimler
 • Stiftemaskin
 • Hammer
 • Utility kniv
 • Krittstrek
 • Målebånd
 • Kjevle (eller leie søm roller)
 • Arbeidshansker
 • Vernebriller
 • Knee pads

Leie verktøy

 • Kneet kicker
 • Kraften båre
 • Seam cutter
 • Seaming jern
 • Seam tape
 • Wall trimmer
 • Strip cutter
 • Søm roller

Eksterne lenker