Wkino

Hvordan slette gamle merkene ut en tørr slette bord

Har du noen gang lagt merke til at hvis du legge igjen en beskjed eller en tegning på en tavle på lenge nok, blir det til et punkt der du kan knapt få den av? Mens får de flekker av er ikke så enkelt som å dra et papirhåndkle, det er en enkel måte å gjøre ditt hvite bord hvit igjen... Løsninger har blitt oppført etter størst sannsynlighet for å lykkes. Legg merke til at det er tre typer viskelær styrene: Everwhite, Melamine, og porselen. Den primære forskjell er at man benytter tørre abrasjon for sletting mens den andre krever en væske som for eksempel alkohol. Følgende løsninger er foreslått for bruk sammen med den type bord som krever en tørr slette markør, ikke flytende.

Trinn

Hvordan slette gamle merkene ut en tørr slette bord. Tørk av styret og brettet rent og fritt for markør støv med et viskelær, etterfulgt av en myk, tørr klut eller en støvsuger.
Hvordan slette gamle merkene ut en tørr slette bord. Tørk av styret og brettet rent og fritt for markør støv med et viskelær, etterfulgt av en myk, tørr klut eller en støvsuger.

90% + isopropyl metode

 1. 1
  MERK: Du må bruke 99% eller 90% isopropyl (isopropanol). Den mer vanlige 70% virker ikke overalt også. Det er vel verdt å jakte på den sterkere ting. Men 70% vil fungere hvis det er alt du har.
 2. 2
  Tørk av styret og brettet rent og fritt for markør støv med et viskelær, etterfulgt av en myk, tørr klut eller en støvsuger.
 3. 3
  Ved hjelp av en svamp eller en myk klut grundig fuktet med alkohol, tørke en liten seksjon med svampen, og mens den ennå er våt tørk av med en ren tørr klut. Skyll svampen i varmt vann og vri tørr. Gjenta prosessen til hele brettet er gjort.
 4. 4
  Gjenta den ovenfor ved hjelp av en klut som er grundig fuktet med alkohol fulgt av en tørr klut. (Dette blir den siste av eventuelle gjenværende markør. Hvis noen flekker forbli bruke en Magic Eraser og alkohol.
 5. 5
  Hvis det er biter av tape fast til styret, bruke litt white spirit og en klut for å fjerne og følge med en alkohol tørk. Hvis det er noen riper i platens overflate, men mye kan gjøres, men du kan prøve white spirit etterfulgt av alkohol for å få det meste av rester ut.
 6. 6
  Fukte overflaten av styret med turtle wax "express spray shine". (Dette er en av de syntetiske "spray og tørk" typer voks -. Andre lignende merker skal fungere også) Du kan sette flere applikasjoner over noen riper å hjelpe dem rene enklere.
 7. 7
  Buff med en myk, tørr klut, vent et minutt eller to og buff på nytt med en annen ren tørr klut, nå dine whiteboards bør se ut og fungere som et helt nytt brett!

Renseri væske metoden

 1. 1
  Prøv å unngå å bruke noen slipende, ettersom overflaten blir mikroskopisk grov og beholde den ghost titt neste gang etter sletting og bli vanskeligere å rengjøre neste gang. Rengjør den med kjemisk ligner kjemisk rensing væske (for eksempel hårspray eller teppe flekkfjerningsmiddel), deretter tilstand styret for neste gang ved å gni en tynn film av mineralolje (baby olje) over overflaten.
 2. 2
  Bruk "spot shot" spray renere og en "mr. Clean viskelær" svamp. Sammen vil de ikke bare ta spøkelset markør av, men noen permanent markør uhell brukt. La "Spot Shot" suge en stund først.

Marker metode

 1. 1
  Få en tørr slette markør (ja, du gjør merkene å ta merkene unna) og en tørr viskelær. Jo mørkere farge av merket du bruker, jo lettere merkene vil forsvinne!
 2. 2
  Tegn over hva du ønsker å slette (sørg for at du trekker sakte å fylle det bedre). Dette tar et par ganger i hver spot og så det tar en stund og slites ut markører.
 3. 3
  Slette det du har skrevet over på vanlig måte. Surprise! Det sletter. Dette er også en flott metode når du ved et uhell har brukt sprittusj i stedet for tørr slette!

Hånddesinfeksjon metode

 1. 1
  Noe billig merke med rensemiddel (purell, kim x, etc) fungerer bra på noen tørr slette overflaten.

WD-40 metoden

 1. 1
  Spray og tørk. Smøremiddel vil tilstanden styret for fremtidig bruk.

Hairspray metode

 1. 1
  Spray en film av hårspray, la den suge i et par minutter, og deretter vaske av med en god tørkepapir eller bomull klut. Du kan bruke bare vanlig såpe og vann for å rense klissete overs, eller enda bedre bruke en sjampo og balsam combo med vann for å rengjøre hårspray av og smøre styret for neste gang.

Tannkrem metoden

 1. 1
  Tannkrem metoden ser ut til å være den ledende alternativ måte for å fjerne tørr slette markør. Bruk vanlig hvit tannkrem. Den inneholder et meget mildt slipemiddel og er vannløselige. Plus, vil det la din whiteboard minty frisk! Denne metoden vil også fjerne sprittusj merkene fra de fleste glatte, ikke-porøse overflater. Alle merker vil gjøre.

Muscle krem ​​(ben-homo)

 1. 1
  Dette ligner på tannkrem metoden, og fjerner permanent markør flekker med bare noen få middels trykk våtservietter. Dens mindre slipende enn tannkrem, og alkoholen virker som et bedre vaskemiddel.

Lava såpe

 1. 1
  Lava såpe brukes med en fuktig bomullspinne eller klut fungerer nesten like bra som tannkrem, men krever en annen rengjøring for total sletting.

Oransje goop

 1. 1
  En nær løper opp til lava såpe og cameo er oransje goop, hånden renere solgt til automotive butikker rundt om i landet. Orange Goop inneholder et mildt slipemiddel og bør brukes med forsiktighet. Gjøre en stikkprøve første til å sørge for at du ikke fjerner glans.

Cameo kjøkken rengjøringsmiddel / bar-keeper venn

 1. 1
  Cameo, en mild pulverisert rengjøringsmiddel beregnet for bruk på rustfritt stål synker, inneholder en veldig fin slipemiddel, som ikke vil merke eller poengsum overflater. Bar-keeper venn er en lignende ikke-slipende rensing pulver produktet. Dette fungerte for meg, når Windex, ammoniakk, Oxy-Clean, og mange andre metoder fungerte ikke.

Peroxide

 1. 1
  Peroxide renser lett tilstoppede blekkskrivere hoder, som bruker en tilsvarende permanent blekk. Det gjør en god jobb med å fjerne tørr slette markør.

Oxy clean

 1. 1
  Oxy ren eller en hvilken som helst av de generiske merker av dette rengjøringsmiddelet innvirke nesten så vel som peroksyd. Dette pulveret bør gjøres til et lim og deretter gnidd i en sirkulær bevegelse med en myk klut. Skyll residuet bort med vann.

Eddik og vann

 1. 1
  Eddik og vann er den ubestridte mester for å fjerne gammel tørr slette markør.

Windex

 1. 1
  Spray på, tørk av. Tørk av med et papirhåndkle eller gammel avis.

Ammoniakk

 1. 1
  Ammoniakk gjør en god jobb når de brukes på riktig type tørr slette blekk. Det fungerer ikke på tørr slette bord, men heller på den typen som bruker flytende for sletting. Bruke ekstrem forsiktighet med dette kjemikaliet, som kan irritere lungene eller andre slimhinner.

Gamle tørketrommel ark

 1. 1
  Bruk gamle tørketrommel ark på eldre formuleringer av tørr slette markører. Den ru overflaten og mykner igjen i arket er det som er ansvarlig for å fjerne merkene. Nye tørketrommel ark vil ikke fungere.

Bilvoks metode

 1. 1
  Bruk vanlig bilvoks. Bare bruk applikatoren i sirkulære bevegelser og tørk av med en ren klut. Dette vil fjerne svært vanskelige flekker og etterlater hvite bord som det var den dagen du kjøpte den!

Nøytral skokrem metode

 1. 1
  Påfør nøytral (ingen farge) skokrem å rengjøre, og buff med en ren klut. Det fungerer fantastisk og gir en glatt som ny overflate.

Baking soda metode

 1. 1
  Bruk natron og en liten mengde vann tilsatt. Dette fungerer godt på karakterer fra permanent markør.

Artist viskelær metode

 1. 1
  Bruk en kunstnere viskelær på brettet. Bare pass på at du ikke gni så hardt i mål kommer av. Dette fungerer svært effektivt.

Babyen tørkemetoden

 1. 1
  Regelmessige baby kluter fungere godt for å rense merker av flytende slette hvite tavler, ikke tørr slette.

Comet med blekemiddel myk rengjøringsmiddel krem

 1. 1
  Det er en benkeplater og kjøkkenvasker, badekar og fliser renere.
 2. 2
  Det fungerer perfekt på noen tørr slette bord! Det vil vise seg å se og selv føler helt ny!

Aerosol

 1. 1
  Deodorant fungerer altfor bare spray litt på ønsket sted, og tørk av med en klut.

Kaffe

 1. 1
  Bruk kaffe og permanent markør kommer rett av.

Alternative metoder

 1. 1
  Vurdere alternative metoder som å plassere enten tennvæske, aerosol hårspray, myk skrubb, kaffe, solkrem, WD40, bon ami pulver, messing polish, diett brus, sjampo, eller enkel grønn på et papirhåndkle og deretter tørke den hvite bord.
 2. 2
  Husk at væsker rengjøre våte slette styremedlem mens slipemidler rengjøre tørr slette boards. Hvis du prøver dem, først teste metoden på en liten del av den hvite bord før du legger stoffet på hele forumet.

Avanserte metoder for tøffere merker

 1. 1
  Ha litt rubbing alkohol på et papir håndkle eller spray litt deodorant spray på brettet og gni kraftig i et par sekunder, tørk av. (Commercial Dry-Erase rengjøringsmidler er ofte bare formuleringer som inneholder isopropanol.) Hvis flekkene fortsatt, da...
 2. 2
  Legg bordet flatt på et bord og sette et par dråper av rensevæske på brettet, gni den rundt med fingeren. (Bruk nok alkohol til å forlate et tynt lag.) La det trekke i et par sekunder, tørk av. Og hvis alt annet mislykkes, kan du prøve neste trinn.
 3. 3
  Bruk "mr. Clean magiske viskelær" eller et hvitt bord renere på merkene og gni kraftig for å få flekker av.
 4. 4
  Hvis det fremdeles ikke virker, prøv tannkrem. Det er blitt rapportert å jobbe når 70% alkohol løsninger ikke har.
 5. 5
  En annen mildt slipemiddel som kan fungere når ingenting annet vil er glass-keramisk koketopp renere som Cerama Bryte.
 6. 6
  Noe annet er natron med isopropanol. Husk å røre.

Tips

 • Når du bruker et håndkle til å tørke, brette og lage et hjørne. Tørk deretter med hjørnet for mer presisjon.
 • Ikke bruk for mye press og styrke når du tørker av.

Advarsler

 • Når du bruker "Kunstnerens Eraser" forslag ovenfor, ikke bruk knadde viskelær, da dette bare strøk styret med et klebrig stoff som er vanskeligere å få ut enn den opprinnelige markør.
 • Bland aldri husholdning rensemidler, da de kan produsere giftige gasser eller skape andre farlige reaksjoner.
 • Ikke klø den med en mynt, da dette kan skade styret permanent.
 • Pass på at det ikke er noen mulige tennkilder (elektriske på / av brytere, brødrister, røyking, etc.) rundt hvis du bruker brennbare rengjøringsmidler.
 • Vær forsiktig når du prøver neglelakkfjerner eller aceton, fordi det kan ødelegge overflaten på brettet ditt.
 • Vær forsiktig med Ammonia siden dette stoffet er ekstremt irriterende til bihulene. Ammoniakk når det blandes med andre kjemikalier avgir giftige gasser.
 • Ikke prøv flere rengjøringsmidler som Windex, Comet, kaffekanne renere, etc., så de kan sette flekken.
 • Ikke prøv å bruke hånden desinfiserende våtservietter til å rense brettet. De kan spise emaljen av overflaten av brettet.

Ting du trenger

 • Tørr slette bord med gamle karakterer
 • Tørr slette markør
 • Tørr slette viskelær
 • Bomull Kosmetiske Runder eller bomullspinner
 • Rubber Glove
 • Rengjøringsmiddel av ditt valg