Wkino

Hvordan du skal rengjøre et rom

Foreldre er alltid griner barna sine til å rydde rommet sitt. Du kan "rydde", men det er fortsatt ikke godt nok. De seks enkle trinn for å rense den skikkelig er lett å huske: Ta opp, støv, vakuum, og organisere.

Trinn

Hvordan du skal rengjøre et rom. Slå på radioen din, din iPod, sette på din favoritt CD-er, eller noen form for musikk.
Hvordan du skal rengjøre et rom. Slå på radioen din, din iPod, sette på din favoritt CD-er, eller noen form for musikk.
 1. 1
  Slå på radioen din, din iPod, sette på din favoritt CD-er, eller noen form for musikk. Musikk hjelper deg rydde raskere. Bare sørg for at det er rask bevegelse / rock and roll musikk som du ikke ønsker å bli avslappet akkurat nå fordi slapper av litt kan gjøre deg lat og ikke ønsker å arbeide.
 2. 2
  Plukke opp klær, søppel og noe på gulvet vil virkelig gjøre rommet ditt ser massevis bedre. Da ville det være bedre å sette dem i en skuff eller i en skitten klær kurv. Ikke kast dem under en seng eller sofa eller i et skap, foreldre alltid legger merke til når du gjør dette.
 3. 3
  Det er alltid bedre å før støvsuging fordi støvet vil få på gulvet. Støvtørking vil ikke alltid virke som den gjør mye når i loven, men det gjør alltid vårt rom ser bedre og noen ganger legger en glans. Du bør vente noen minutter for at luften født støv å bosette seg på gulvet før støvsuging.
 4. 4
  Etter at du har tørket støv, og hvis du har en bokhylle ta alle bøkene ut og støv som hylle hvis nødvendig. Sett bøkene igjen, men ikke i noen slurvete rekkefølge, sette dem i alfabetisk rekkefølge (tittel eller forfatter det er opp deg, prøv å gjøre det den enkleste systemet for deg å bruke).
 5. 5
  Når støvsuging, alltid være grundig. Det er vanligvis mange hybelkaninene under senger og sofaer, og i hjørnene! Hvis du har et teppe på gulvet, kan du støvsuge det deretter rulle den opp og støvsuge gulvet under. Støvsuging vil gjøre rommet føles bedre, lukter bedre, og smaker bedre. Ditt rom bør allerede se mye bedre.
 6. 6
  Det siste trinnet i noen enkel å følge planen er å organisere ditt rom. Dette inkluderer: å lage sengen, sette elementer tilbake der de er ment å gå, og muligens flytte møbler rundt for et annet utseende. Etter å ha organisert alt bør du være i topp form og ser bra ut all over!

Tips

 • Du har nå ryddet et rom. Siden rommet ditt er renset det ville være en god idé å holde den ren. Når du får noe ut sørg for og sette den tilbake, og holde en kurv i rommet for å sette skitne klær i. Deretter må foreldrene dine inspisere rommet ditt og kanskje nå kan du gå på kino.
 • Når rommet ditt er rent, bare for å være sikker, ta en rask titt på rommet til å være positivt at rommet ditt er 100% ren, før du forteller foreldrene dine
 • Ikke prøv å rense alt på en gang, eller vil du bli overveldet og mister motivasjonen.
 • Hold en søppel og gjenvinning på rommet ditt. På den måten er du ikke kommer frem og tilbake mellom rommet ditt og hvor du holder papirkurven.
 • Hvis du har flere utstoppede dyr på sengen, lage et spill for å kaste dem tilbake på sengen. (Pass på å organisere dem pent, også!)
 • Tenk på positive ting å gjøre deg fornøyd med å jobbe raskere.
 • Ikke legg langsom musikk.

Advarsler

 • Husk alltid å sette alt der det hører hjemme, eller hvor det er lett å finne EKSEMPEL: klær i et skap eller kommode, cder i sine saker, sminke eller andre kosmetikk / hår ting i binger eller kasser / poser.
 • Sørg for at du ser gjennom alle avisene og alt annet du ønsker å kaste ut bare i tilfelle kan du ha fått en viktig papir eller annet lett å miste viktig element blandet med søppel.
 • Ikke noen gang bare dytte alt inn i et skap eller skrivebord. Det gjør bare mer av et rot å rydde senere og hvis du tilfeldigvis å kaste noe i rotet som du trenger, vil det være nesten umulig å finne.