Wkino

Hvordan fikse en lekker dusj hodet

Fikse en lekk dusj hodet når lekkasjen er på skjøten mellom rør og hode.

Trinn

Hvordan fikse en lekker dusj hodet. Fjern gummipakningen inne i dusjen hodet for å inspisere.
Hvordan fikse en lekker dusj hodet. Fjern gummipakningen inne i dusjen hodet for å inspisere.
 1. 1
  Skru av dusjhodet. Bruk en skiftenøkkel hvis nødvendig.
 2. 2
  Fjern gummipakningen inne i dusjen hodet for å inspisere. Hvis pakningen etterlater svart goo på fingrene, må den byttes ut.
 3. 3
  Matche den gamle ringen til den nye for å velge riktig størrelse.
 4. 4
  Sett ringen inn i dusjhodet. Det vil ta en liten innsats for å presse på plass. Sørg for at ringen ligger flatt inne i hodet forsamlingen.
 5. 5
  Pakk teflon tape rundt røret gjengene på røret (ikke dusjhodet). Pakk i samme retninger tråder flyt, og fullstendig dekke gjenget området uten å dekke den glatte rør. Bruk cirka to runder tape trakk ganske stramt. Du bør være i stand til å se åskammene i trådene, men de bør ikke skjære gjennom båndet.
 6. 6
  Riv tape å skille fra spolen.
 7. 7
  Tråd dusjhodet på plass, snu før hodet er for hånd.
 8. 8
  Test reparasjon ved å skru vannet på. Hvis det ikke er noen lekkasje fra sømmen, er du ferdig!
 9. 9
  Hvis det fortsatt er en lekkasje, skru hodet og re-skruen.
 10. 10
  Test.
 11. 11
  Hvis lekkasjen er nesten borte, ved hjelp av fastnøkkel, skru på dusjen 1/2 omdreining videre. Ikke stram, risikerer du stripping trådene.
 12. 12
  Test.
 13. 13
  Hvis lekkasjen vedvarer over en nesten umerkelig "Welling", begynne på nytt, erstatte teflon tape litt strammere, og med en ekstra wrap tape. Hvis røret er svært gammel, trådene bæres nok til å kreve ekstra tape.

Tips

 • Sørg for å bruke ekte Teflon tape og ikke bare noen rørleggere tape. Sant Teflon tape fungerer mye bedre, og det er verdt det lille ekstra det koster.
 • Hvis dusjhodet ikke vil løsne lett, frakk felles med marine gelé, eller hvit lithium fett og la det sitte i en time eller mer. Prøv ikke å tvinge hodet! Du kan stripe felles, knekke hodet, eller (verst av alt) knekke materen røret.
 • Hvis du ikke ønsker å bytte ut dusjhodet, se etter en lekkasje reparere produktet. Den raskeste løsningen er lysaktivert harpiks, løser lekkasjer i 30 sekunder.
 • Et annet alternativ hvis dusjhodet ikke vil løsne er å erstatte hele dusj arm. Vanligvis en ny 6 "dusj arm kan kjøpes hos din lokale Oppussing butikken. Følg instruksjonene på pakken for å skru den gamle dusjen arm og deretter skru inn ny dusj arm. Sørg for å bruke rørleggere tape eller gjengefett til slutten skrudd inn i hovedrøret. Fest deretter ny dusj hodet til ny arm. sørg for å se etter lekkasjer.

Advarsler

 • Det er viktig å ikke over stramme felles, så du risikerer å strippe gjengene og cracking hodet forsamlingen.
 • Begynne med ikke mer enn to runder tape. Bruker for mye tape resulterer i en dårlig passform og den første testen kan vaske taket!
 • Denne artikkelen er basert på problemet er fra dusj-hodet, og ikke et resultat av, for eksempel, dusjhodet / tappekran spak ufullstendig forsegling.

Ting du trenger

 • Teflon tape. Dette er tilgjengelig i VVS delen av de fleste hardware avdelinger.
 • Utvalg av O ringer for tappekran reparasjon.
 • Rørtang eller halvmåne skiftenøkkel.