Wkino

Hvordan du installerer en indre dør

Her er noen tips og video instruksjoner for installering av innvendige dører, inkludert den enkleste og raskeste måten. Installer som en proff!

Trinn

Hvordan du installerer en indre dør. Kjøp en dør for å passe den tøffe åpningen i veggen.
Hvordan du installerer en indre dør. Kjøp en dør for å passe den tøffe åpningen i veggen.
 1. 1
  Kjøp en dør for å passe den tøffe åpningen i veggen. Det innrammede i grov åpning for døren er alltid rundt 2 "bredere enn den kjøpte dør (ikke inkludert jamb rundt døren). Dette åpner for justering når hengende døren for å oppnå lodd" nivå ".
 2. 2
  Start med å tegne en loddrett linje på veggen. Mål 1/2 "i fra den grove åpningen på hengselsiden av døren. Hjelp av en 6 'eller 4' nivå tegne et nivå linje nedover gips.
 3. 3
  Fest seks dør monteringsvinklene til utsiden av dørkarmen. Plasser en brakett bak hver av de tre hengsler. Fest de gjenværende tre brakettene på den andre siden av dørstolpen. Den første brakett 8 "fra toppen, den neste hylle like over låsen stopp, og den endelige braketten 8" fra bunnen av døren.
 4. 4
  Plasser døren inn i åpningen. Plasser 1/2 "blokker under døren hvis teppet kommer til å bli brukt eller 1/4" blokker hvis laminat. Plasser aldri dør direkte på en uferdig floor.Using loddlinjen på veggen, skru på den øvre braketten på hengselsiden av døren. Skru deretter i de neste to braketter som bruker samme referansen hakk som den første konsollen. Etter de 3 parentes er skrudd inn i veggen ved hjelp av samme referanse for hvert hakk, er døren nå nivået. Sjekk nå avsløre (gapet mellom døren og dørkarmen) når skru i de siste 3 parentes. Start på toppen av døren og kontroller avslører når skru i den øvre braketten. Sjekk avsløre når skru i de siste to braketter. Døren vil nå bli perfekt hengt og blokkene under døren kan nå fjernes.
 5. 5
  Installere foringsrøret (trim) rundt den monterte dør. Merk: Trim vil helt skjule Dør monteringsvinklene.

Tips

 • Du kan oppleve at du trenger å justere dørstolpen, justert for avslører (gapet mellom døren og dørkarmen), bare reversere skrue i braketten, flytt dørstolpen deretter skru til skruen.
 • Bruk Quick Dør Hanger monteringsvinklene
 • Ved installasjon av en fast kjerne dør, ta ut en skrue fra hver av de tre hengsler og kjøre en lang 2.5 "skruen i. Dette vil øke dør stabilitet. Shimming dørstolpen etter brakett innretningen vil også i stor grad øke styrken

Ting du trenger

 • Makt Drill
 • Blyant
 • Nivå 4 'eller 6'
 • Dør monteringsvinklene