Wkino

Hvordan du får din lille hunden til å slutte å bite og bjeffe på deg

Ganger Yappy hunder, eller ankel biters, kan være ekstremt irriterende.

Trinn

Hvordan du får din lille hunden til å slutte å bite og bjeffe på deg. Kjøp en kasse av riktig størrelse.
Hvordan du får din lille hunden til å slutte å bite og bjeffe på deg. Kjøp en kasse av riktig størrelse.
 1. 1
  Kjøp en kasse av riktig størrelse. Dette er viktig av flere grunner. A: hunder er hiet dyr og trenger en "den" til å kalle sitt eget, og B: akkurat som babyer, hunder trenger å bli lært hvordan, hvor og når det er akseptabelt å avlaste seg. For detaljer om Crate Training, se svært nyttig Google om emnet. Ikke legg mat eller vann i buret på dette stadiet, men en leke eller et lite håndkle eller teppe er fine.
 2. 2
  Lede hunden når ut av kassen til enhver tid. For alle praktiske formål, har denne valpen å bli tenkt på som et barn som trenger konstant tilsyn - i hvert fall inntil det forstår hvordan man skal oppføre seg. Hvis du ikke kan se valpen, satte ham eller henne i sin kasse.
   • Forlat aldri hunden for flere timer enn måneder (2 måneder gammel = 2 timer, 3 måneder gammel = 3 timer) og aldri lenger enn 10-11 timer, maks i alle aldre. Det er ikke et fengsel - det er en lekegrind.
   • Aldri la hunden ut mens det blar ut. Vent til hunden har roet seg og er rolig før du åpner buret døren.
   • Ta hunden ut for å avlaste seg selv umiddelbart etter å la ham eller henne ut av kassen. Gå rolig med hunden din til det stedet du vil at han skal gå, og bare forbli rolig og tillate ham å løpe rundt for en liten stund. Oppmuntre ham forsiktig med å si hva du velger for sin trigger ord, igjen, ikke får jobbet opp eller trappe ham opp med altfor ivrige oppfordring, bare si det rolig - ". Andy, Go pee" eller "Skynd deg og gå, Sadie." Dette har faktisk en todelt fordel - når det er kaldt eller regn ute, vil hunden gå på kommando, fordi han eller hun vil komme til å knytte signalet med handlingen.
 3. 3
  Ta hunden ut for å avlaste seg selv regelmessig. Hvis du lar hunden ut først når hun kommer ut av kennelen, deretter innen 10 eller 15 minutter etter at hun spiser, og til slutt, før du går til sengs, bør hun være i orden til i morgen. Men vær advart - til hun er 100% pålitelig, bør du la henne sove i kennel henne, som hun vil være mye mindre sannsynlig å gjøre en feil i løpet av natten på denne måten. Slik at hunden din til å falle inn i en rutine rundt lindrende seg selv vil hjelpe henne sinnstilstand hele tiden - hun vet at du vil ta henne ut etter middag, for eksempel, og vil vente. Dette vil også hjelpe henne forbli roligere i mellom ganger.
 4. 4
  Opprettholde ro, positiv energi når hilsen hunden. De fleste mennesker får alle glade for å se sin hund, og hunden får alle glade, også. Forskjellen er at hunden ikke forstår hvordan å modulere sin atferd, og dette resulterer ofte i en hyper-opphisset tilstand der de gneldre ustanselig og selv nappe eller bite, hoppe på deg, osv. Det menneskelige mener hundens spenningen er søt og smigrende, slik at folk ofte får sine hunder så vridd opp og glade for at det er vanskelig for hunden å roe ned igjen. Hvis hunden din er allerede gjør dette:
   • Fra nå av, når du først går inn døren, ikke snakke til eller ta på dyret. Faktisk, ignorere hunden helt som du kommer inn og sette ting ned. Vær helt konsekvent i denne rutinen, og praktisere det så ofte som mulig før du er vellykket.
   • Husk at hunden er fiksert på å få din oppmerksomhet og ros - ikke belønne denne type fiksering hvis det er uønsket. Til hunden er helt rolig og i en nøytral tilstand av å være, fortsetter å ignorere ham. Ikke ros eller forsterke spenningen på noen måte. Det er viktig at du lar hunden til å bli rolig og sedate før du erkjenner sin tilstedeværelse.
   • Når hunden er rolig og kjølig, kan du bøye ned og stryk og hilse hunden din i en lav, mild tone i stemmen. Ikke bruk den høye knirker som får ham nytt håp opp. Bruk en conversational, vennlig tone i en lav register, å holde ting helt rolig. Det er ikke på langt nær så flatterende for ego for å bli møtt på denne måten, men det kommer til å være mye bedre for hunden din og dine gjester i det lange løp. Når hunden innser at rolig oppførsel blir belønnet med den oppmerksomheten han så Begjær, vil han vite bedre enn å få alle avvikles. Hvis du svekke og ros eller klappe hunden mens han er i denne hyper tilstand, vil du sette din fremgang tilbake uker, så ikke gjør det.
 5. 5
  Nipping er verre enn bjeffing - Nip dette i bud. Hvis hunden din nips i spenning, kan det være noe du kan håndtere rett og slett ved å følge fremgangsmåten ovenfor. Men vær advart - nipping er et tegn på hund aggresjon, og det bør ikke tas lett på. Hvis du bøyer deg for å hilse på hunden tro at det har roet seg ned, men det nips i spenning hvertfall, si "nei" veldig godt, så si "Kennel." Hjelpe hunden din inn i buret og la henne bo der i ca 5 minutter før du la henne ut. Dette viser hunden at hennes oppførsel ikke er ønsket av deg, og at hvis hun gjør det, vil hun skilles fra deg. Ikke gjør det lenge - ". Time-out" tenke på det som en La henne ut og starte på nytt - ingen diskusjon, ingen touch, rolig og gå om virksomheten din til hun er stille og rolig før du snakke med henne igjen.
 6. 6
  Hold opp forsterkning. Den bjeffer atferd bør behandles på samme måte som nipping - men si "Quiet". Snakk lavere - roping på en liten hund gjør ham ikke mindre opphisset. Snakk lavt og fast og gjør dine bevegelser rundt ham sakte og lett å lese. For å dempe bjeffing, prøve å bruke en citronella spray krage.

Tips

 • Ved bruk av sprayflaske metoden, bare spray hund omtrent 2 til 3 ganger for hver dårlig oppførsel. Spray direkte til ansikt for maksimale resultater. Hvis hunden hyler, ikke bekymre deg, det var bare sjokkert av plutselige spray. En billig plast flaske kan kjøpes i butikken dollar.
 • En alternativ metode er at når hunden biter, du hente sin underkjeven ved å sette tommelen på tunga og pekefinger under kjeven. Påfør nok press på hundens tunge å forårsake ubehag, men vær forsiktig så du ikke skader hunden. Si "Nei." Slipp hunden umiddelbart, og bare gjenta bør hunden igjen bite deg først. Ideen er å gi hunden til å knytte bite deg med ubehag og med å "miste", i den forstand av å være den sårbare parten - for ikke å skade hunden på noen måte.
  • For å være effektiv, må slike tiltak iverksettes umiddelbart når hunden biter (i løpet av sekunder). Hvis noen tid har gått, gjør at hunden ikke vet hvilken handling brakte dette svaret, og derfor er usannsynlig å lære.
 • Hvis du er en jente med en stor stemme, må du kanskje bruke en annen metode enn en streng tone. Det bare ikke vil fungere med en høyere stemme.
 • Mild-repeat, mild!-Fysisk disiplin kan brukes i tillegg, som hevn for fysisk vold mot deg på den delen av hunden. Nei, dette betyr ikke traff hunden i enhver seriøs måte. Men en mild finger flick i direkte umiddelbar gjengjeldelse til en dram, ledsaget av en fast "Nei!" kan være effektive.
 • Dette vil ta tid. Små hunder har en tendens til å ha en Napoleon Complex, som betyr at de tror de er større enn de er. Dette er grunnen til at de selvsagt plukke kamper med mye større hunder og hvorfor de bark og bite på mennesker. Det er en oppfatning som vil ta tid å miste.
 • Noen hunder er så fast forankret i disse uønskede atferd at sterkere tiltak er nødvendig - støt krage virke grusom, men de kan være effektiv hvis brukt judiciously, og er langt mindre grusom enn å sende et kjæledyr til pund eller euthanizing en som fikk altfor begeistret og endte opp med å bite et barn i ansiktet (som er hva kan ende opp som skjer med mindre du løse dette problemet og holde ut å fikse det nå).
 • Utholdenhet og tålmodighet er nøkkelen. Hunden din har allerede et problem med dette, og det gjorde ikke utvikle seg til den nervepirrende situasjon har det blitt over natten. Det vil ta tid til å angre.
 • Vær unsparingly objektiv når du undersøke ditt bidrag til problemet - hvis du oppdager at du har vært med på å avvikle hunden din, så er det delvis din feil, og du trenger å korrigere din egen oppførsel. Men akkurat som du ikke kommer til å straffe hunden, trenger du ikke å straffe deg selv - bare endre atferd og lære hunden hva den nye forventning er.
 • Små hunder er spesielt delikat, slik at du må ta ekstra forsiktighet for ikke å utøve fysisk disiplin for grovt.

Advarsler

 • En hund som nips stiller skremmende oppførsel. Det er enten (A) Aggressive - som er dårlig og må korrigeres for alles skyld, eller (B) Nervøs og redd - som er enda farligere, fordi det er vanskeligere å forutsi hva som vil sette en nervøs hund av. Aggressive hunder er generelt forsøker å dominere et annet dyr eller menneske, eller for å beskytte territoriet (og en person kan være territorium til en hund). Det er ikke overraskende når de viser denne atferden mot en ny person i hjemmet eller noen truer person de anser "deres". Men en nervøs hund kan bli satt av ved en rekke ting, og som gjør dem mer volatile - du må være ærlig om denne hunden og avgjøre om det er virkelig en god passform med familien din om dette er tilfelle med hundens temperament. Hvis nipping eller aggresjon reagerer ikke på din innsats innen et par uker, ta kontakt med en profesjonell for å få hjelp med din situasjon. Enhver hund som nips er en fare, uansett størrelse.

Ting du trenger

 • Hundebur stort nok for hunden å stå og snu