Wkino

Hvordan å roe ned en leken stor hund

Noen ganger kan en høy energi hund blir revved opp og kan bare ikke stoppe! Du kan se adferd som å hoppe gjentatte ganger, racing rundt i full fart i sirkler eller frem og tilbake. Hunden virker ute av stand til å stoppe seg selv og trenger din hjelp til å bremse ned.

Trinn

Hvordan å roe ned en leken stor hund. Ta med hunden din til å stoppe opp - Enten med en trenet kommando, eller ved å holde hunden ved kragen sin.
Hvordan å roe ned en leken stor hund. Ta med hunden din til å stoppe opp - Enten med en trenet kommando, eller ved å holde hunden ved kragen sin.
 1. 1
  Leke med hunden din, og husk å forsterke positiv atferd. De er nødt til å trene litt overflødig energi så ta lange turer med dem, eller ha dem fange en ball eller stikke deg kaste. Roe dem ned etter lek, ved å gi dem en godbit, klemmer dem, eller klappe dem. La dem vite av dine handlinger, at det er på tide å roe ned og slappe av.
 2. 2
  Ta med hunden din til å stoppe opp - Enten med en trenet kommando, eller ved å holde hunden ved kragen sin. Hvis hunden er spesielt altfor opphisset eller spesielt stor du kan trenge en venn til å låne en hånd.
 3. 3
  Knele eller stå i nærheten av hunden din, snakke i en lav jevn stemme ved hjelp av beroligende ord og uttrykk. "Hei der, holder på nå, Shadow, kan slå seg ned nå, Shadow". Sakte klem eller lene seg over hunden din mens klining dem. Fortsett å snakke sakte. Bruke masse kroppskontakt er viktig og en hund godbit og en bolle med vann vil bidra til å roe dem ned.
 4. 4
  Oppmuntre hunden til å legge helt ned mens du fortsetter å klemme ham eller henne. Fortsett til hunden din virker rolig og avslappet. Stille ros hunden og gi ham en godbit å belønne ham for hans rolige oppførsel. Hold gjør denne strategien til hunden understands.This skal fungere med mindre hunden din er altfor gått ut eller er du den svake i forholdet mellom deg og din dog.Use is i stedet for vann fordi isen roer dem ned raskere enn vann er det selv.

Tips

 • Hold godbiten hendig i en lomme slik at du ikke trenger å stå opp å gå få det.
 • Etter å ha roet hunden ned, sørg for ikke å re-opphisse dem med høye lyder og massevis av aktivitet - i alle fall ikke på en stund.
 • Når en voksen hund blir ukarakteristisk larmende, er det vanligvis en indikator på at han bare har for mye pent opp energi. Brenne den ut ved å kjøre ham rundt for 10 minuttene. Dette kan ikke være en god ide hvis du har en spesielt høy energi hund, som en irsk setter.
 • Prøv kneler ved siden av hunden din, vender hans side. Len deg over på livet - å trykke hele kroppen over hunden for full kontakt.
 • For å avslutte 'spille tid "for en ivrige hund, bare stå og snu ryggen til hunden, folde armene og ignorere hunden helt. Slå om nødvendig for å holde ryggen til hunden hvis hunden holder prøver å få din oppmerksomhet. Dette vil vanligvis arbeide meget raskt, og det vil forstås av hunden etter så få som 3-4 separate episoder.

Advarsler

 • Ikke snakk i en opphisset stemme eller høy pitch det vil gjøre hunden spent og hyper ikke rolig så være myk.
 • De fleste hunder liker det ikke når luft blåses i ansiktene deres, så vær forsiktig med å puste for mye på dem.
 • Denne metoden kan ikke være egnet for alle hunder. Noen hunder handle positivt til fysisk kontakt - andre kan synes det er ubehagelig.
 • Hvis hunden din er aggressiv eller har en dominerende holdning til deg - han kan mislike dette første gang du prøver det.
 • Alltid være forsiktig og se hvordan hunden reagerer på din oppførsel.

Ting du trenger

 • Doggy behandler
 • Og et bein