Wkino

Hvordan bygge trapper

Bygge en trapp feil kan skade deg eller en annen person. Du skal bygge trapper, følg disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan bygge trapper. Måle høyden på området der du vil installere trappene.
Hvordan bygge trapper. Måle høyden på området der du vil installere trappene.

Gjør de foreløpige målingene

 1. 1
  Måle høyden på området der du vil installere trappene. Hvis du ikke har tenkt å gjøre det øverste trinnet nivå med området hvor trappen begynner (ex. dekk, dørstopper, etc.), må du huske å ta hensyn til dette gapet i målingen.
 2. 2
  Beregne antall trinn du må. Dette vil avhenge av hvor høyt du gjør hvert trinn. Hvis du bestemmer deg for å gå med gjennomsnittlig trinnhøyde, som er 7 inches (17,8 cm), må du ta høyde for det området du nettopp målt og dele det med 7 inches (17,8 cm). Hvis du har, sier en høyde på 63 inches (160 cm), så du vil trenge 9 trinn for trapper.
  • Dersom trinnhøyde ikke dele seg meget jevnt fordelt i den totale høyde, enten justere høyden av hvert trinn inntil tallene arbeide eller vurdere å gjøre den nederste trinn høyere eller kortere enn de andre. Imidlertid oppmerksom på at det å ha en ujevn trinn kan oppmuntre tripping.
  • Hvis du har tenkt å bygge en lang trapp, må du kanskje installere landinger hver så ofte. (Siden de lengste styrene vil du kunne finne som passer for dette prosjektet vil trolig være 16 fot / 4,88 meter, vil du sannsynligvis få maks ut på ca hver 14 trinn, men kan du installere landinger tidligere hvis du foretrekker det.) Hvis din trapp vil ha landinger, vurderer hver del av trapper som sin egen mini trapp vil hjelpe deg å følge trinnene nedenfor.
 3. 3
  Beregn horisontal lengde, eller løpe, av trappen. Dette vil avhenge av hvor dypt du gjør hvert trinn. Å komfortabelt innkvartere lengden en persons fot, er den gjennomsnittlige dybden av et trinn ikke mindre enn 10 inches (25,4 cm). For å bestemme kjøring av trapper, ganger antall skritt du har (i dette eksempelet, 9) av dybden av hvert trinn. Med gjennomsnittlig størrelse skritt, gir dette deg en lengde på 90 inches (228,6 cm).
 4. 4
  Beregn lengden av stringerne. Stringere er trestykker som vil kjøre diagonalt under lengden på trinnene for å holde dem opp, og disse er hva dine skritt vil etter hvert bli knyttet til. Bestem lengden på samme måte som du bestemme hypotenusen i en trekant i geometri:
  • Multipliser horisontal lengde (lengde), av seg selv, multiplisere høyden av seg selv, og legge de to sammen resultatene. Deretter finner den kvadratroten av denne sum: svaret er lengden av stringerne. I vårt eksempel, gir dette deg en lengde på 11 fot (3,35 m).
 5. 5
  Bestem hvordan du vil feste trappen til den eksisterende strukturen. Hvis trappen vil sitte flush med den vertikale ansiktet av strukturen, må du bare se etter steder å enten direkte feste stringere til det eksisterende rammeverket eller legge støtter som vil knytte stringere til det eksisterende rammeverket. Men hvis trappen ikke vil sitte i flukt med eksisterende struktur (for eksempel om de vil legge til en kortstokk med overheng), må du enten opprette et sekundært støtte system eller endre toppene av dine stringere tilsvarende.
  • Hvis trappen vil montere under et overheng, og pass på at den øverste trinnet er ikke på nivå med toppen av strukturen vil forenkle prosessen.
 6. 6
  Bestem hvor mange stringere du trenger. For å hindre dine skritt fra sagging eller bøye som du tråkker på dem, vil en bred trapp trenger rikelig med stringere under for å holde det jevnt støttes. Av sikkerhetsmessige årsaker bør stringere være fordelt mellom 16 inches (40,6 cm) og 4 fot (121,9 cm) fra hverandre. En veldig smal trapp kan være i stand til å komme unna med å ha bare to stringere, men det er best å starte på tre og jobbe deg oppover etter behov.

Kutt stringere

 1. 1
  Legg ut en tilstrekkelig lang stykke 2x12-tommers (5cmx3m) trelast. Ikke kuttet det ned til lengden ennå, fordi det vil sitte i en vinkel som avhenger av høyden og dybden av dine skritt, vil endene må endres.
 2. 2
  Merke en snekker torg til høyden og dybden av dine skritt. I vårt eksempel, ville du trenger å merke det på 7 inches (17,8 cm) på den ene siden av 10 inches (25,4 cm) på den andre. Pass på at du vet hvilken side korresponderer med høyden og hvilken side korresponderer med dybden å hindre ødelegger dine mål.
 3. 3
  Endre toppen av stringer for å redegjøre for den totale vinkel. Denne vinkelen vil avhenge av størrelsen på trinnene. Sørg for å ta hensyn til eventuelle modifikasjoner (ex. ekstra lengde ved montering under et overheng) om nødvendig.
  • Plasser snekker torg over ett hjørne av trelast. Lå den siden som markerer høyde langs enden av trelast og den siden som markerer trinnet dybde langs lengden av trelast.
  • Tegne en linje på tvers av trelast fra trinn-høyden til det skritt inngående mark på torget. Denne linjen markerer den horisontale toppen av stringer.
  • Merk linjen, slik at dens lengde tilsvarer dybden av en trapp. Start fra enden av eksisterende linje som er nærmest midten av brettet, måle utover, og markere stedet.
  • Bruk plassen å tegne en linje vinkelrett på stedet du nettopp merket. Denne linjen markerer hvor stringer vil sitte flush med hva du legger ved trappen til.
  • Skjær langs disse linjene. Den øverste enden av stringer vil nå passe til vedlegg på riktig vinkel.
 4. 4
  Mål og merk hvert trinn langs stykke trelast. Ved hjelp av den horisontale toppen av stringer som et referansepunkt, måle ned en avstand som tilsvarer høyden av et trinn, over en avstand som tilsvarer dybden av den dybde, og så videre inntil du har trukket det nødvendige antall trinn.
 5. 5
  Bruk en sirkelsag eller håndsag å kutte step-hakk inn i stringere. Hvis du bruker en sirkulær elektrisk sag, kuttet til kanten av merkene deretter bruke en håndsag eller stikksag for å fullføre cut.
 6. 6
  Kvadrat av bunnen av stringer slik at den vil sitte i flukt med bakken. For å skjære av den utstikkende nedre hjørne, er det bare markere og skjære en linje parallell med toppen av det siste trinnet.
 7. 7
  Test stringer ved å sette den på plass. Kontroller at høyden er korrekt.
 8. 8
  Gjenta for å opprette så mange stringere som nødvendig.

Monter trapp

 1. 1
  Installere stringere. Slik du feste toppen av stringerne i strukturen vil avhenge av konstruksjonens overflate, overheng, etc., men en måte er å spikre metall bjelke kleshengere til gulvbjelkene. Sett bunnen av stringere på et solid fotfeste som betong, tregulv eller betongblokker hvis i jord.
  • Ved sitting på betong, sett stringerne på tjærepapp for å hindre forråtnelse av treverket grunnet fuktighet.
 2. 2
  Valgfritt:. Sikker og stabilisere stringere ved å installere stigerør (aka fotlister) fotlister vanligvis er laget av 1x6-tommers (2.54x15.4 cm) tre. Selv om du kan gjøre uten dem, skru disse plankene vertikalt mellom hvert trinn vil se bedre, varer lenger og beskytte endeveden av kuttet stringere.
 3. 3
  Installer trinnene. Kutt trinnet materialet til lengde og fest den til trinnene med skruer. Sørg for å legge igjen en liten overheng å dekke fotlister og skape en fin estetisk.
  • For en ekstra blomstre, måle den nødvendige dybden på hvert trinn (pluss overheng), dele det med halvparten, og kuttet hvert bord til denne bredden, og du kan deretter installere to styrene for hvert trinn.
 4. 4
  Lakk, maling, eller forsegle dine skritt om nødvendig.

Tips

 • Ved hjelp av et par trappetrinn målere på snekkere plassen vil sikre konsistens av dere layout.
 • Husk at innvendige trapper krever bedre kvalitet tre og må kutte ekstremt presist.

Advarsler

 • Ved måling av høyden på trappen, sørg for at du måler fra bunnen av gulvet dekk eller toppen av gulvbjelkene.

Ting du trenger

 • Sirkelsag eller kapp håndsag
 • Carpenter framing square
 • Innramming hammer
 • Ledning eller oppladbar drill
 • Spiker og skruer
 • Metal gulvbjelkene kleshengere
 • 2x10-tommers (5.1x25.4 cm.) Planker for stringere
 • 2x6-tommers (5.1x15.4 cm.) Planker for trinn
 • 1x6-tommers (2.54x15.4 cm) planker for tå og foten boards