Wkino

Hvordan bygge en tre gjerde


Gjerder gjør store tilskudd til et hus. De er vakre. En godt bygget tregjerde har råd til en grad av sikkerhet og personvern. Det vil også holde naboens kjæledyr ut av blomsterbed.

Trinn

Hvordan bygge en tre gjerde. Legg ut en linje der gjerdet skal installeres.
Hvordan bygge en tre gjerde. Legg ut en linje der gjerdet skal installeres.
 1. 1
  Legg ut en linje der gjerdet skal installeres. Vanligvis vil dette være langs eiendommen linjen, så vær forsiktig det ikke foregripe på din nestes eiendom, eller vil du bli flyttet den senere.
 2. 2
  Bestemme høyden på gjerdet bør være å møte dine behov. Seks fot er normalt for et privatliv gjerde, en live lager gjerde fire meter høy er vanligvis tilstrekkelig, og stakittgjerder er ofte tre meter høy.
 3. 3
  Still dine "end innlegg". Dette er de innleggene som ligger i hver ende eller noen hjørner langs gjerdet.
  • Bruk "legg hull diggers" å grave hullene.
  • Grave stolpehull dypt nok til å støtte gjerdet struktur. Fordi jordsmonn varierer, og høyden på gjerdet, type gjerder og andre faktorer må vurderes for å bestemme hvor dypt innlegget skal være, vil vi bruke 30 inches som en median dybde for de stolpehull.
  • Plasser enden innlegg i hullene, og fyll rundt stolpene med skitt eller sement, pakker det som du gjør. Sjekk innlegget for "lodd" før de er helt fylt og pakket, og justere etter behov.
 4. 4
  Trekk en byggmester linje fra den ene ende til den annen stolpe, på en lik høyde over bakken. Dette vil tillate deg å grave de mellomliggende hull i tråd med gjerdet, og gi deg en dybde slik at innleggene vil alle være i samme høyde.
 5. 5
  Legg ut stolpehull mellom slutten innleggene åtte meter senter til senter, og grave resten av hullene.
 6. 6
  Angi resten av innleggene, måle samme avstand fra toppen av hver og en til bygningen linje, og VVS dem som du går.
 7. 7
  Pakk tilbakefylling rundt alle innleggene fast.
 8. 8
  For et privatliv gjerde, spikre en 2x4 brett (stringers) med 12 eller 16d galvanisert spiker, fra post til post sammen din gjerdet på toppen, midten, og om en fot fra bunnen av hvert innlegg.
 9. 9
  Spiker de vertikale boards, vanligvis 1x6 grovt saget trelast, etterlot seg en plass mellom hvert bord til hver av de stringere med 8d spiral shanked galvanisert spiker.
 10. 10
  Male det ferdige gjerdet med en god kvalitet impregnering sealer. Dette vil vanligvis inneholde enten fast silikon, eller linolje. Hvis du har planer om å male en overflate maling, stokk med en oljebasert tetningsmiddel, og bruke en olje basert polyuretan maling eller ytre emalje for mål maling.

Tips

 • 4x4 innlegg har en tendens til å vri og deformere - mer i visse klima med høy luftfuktighet. En mulig måte å hindre dette på er å bruke to 2x4s sikkert spikret sammen i stedet for en 4x4. De to plater har en tendens til å stabilisere hverandre, noe som resulterer i en stilling som forblir rett.
 • Alltid ringe din by kode håndhevelse kontor for å utdanne deg selv om reglene i gjerder i ditt område, være trygg på at regelverket eksisterer, det eneste spørsmålet hva de er.
 • Bruk egnet trevirke for dine innlegg og gjerder. CCA trykkimpregnert trelast er insekt og råte resistent. Aromatisk Cedar, Juniper, og Cypress trelast alle motstå råte i noen grad.
 • Beveling toppen av innlegg eller tildekking dem med vinyl eller metall caps for å hindre dem fra å absorbere fuktighet vil bidra til å bevare dem til en viss grad.
 • Hvis du bygger din gjerde på eiendommen linje, diskutere det med din nabo før bygningen, for å finne ut om han har innsigelser og å sørge for at du er enig på eiendom linjer. En profesjonell takstmann kan hjelpe deg med dine eiendom linjer, hvis du har problemer. Du bør også diskutere dette med din kode inspektør, fordi din by eller fylke kan kreve en eiendom linje erklæring.
 • Soaking bunnen av innleggene i linolje eller sealer er et must.
 • CCA behandlet trelast har blitt fjernet fra markedet på grunn av rapporter om bivirkninger. Normal ACQ behandlet trelast vil gjøre det bra, men sørg for å i tillegg behandle de begravde deler av dine innlegg som nevnt ovenfor. Også de tre artene nevnt ovenfor er gode på å motstå råte, vanligvis like holdbart som behandlet furu eller gran. De fleste tresorter er også lett malt, men du bør bruke en ellers bestandig trevirke og / eller et tre som er behandlet
 • Alltid ringe alle de verktøyet kontorer for å få dem til å markere hagen din for sine linjer, selv om du ikke har noen verktøy (kabel, strøm, gass, telefon, etc), eller du kan ødelegge andres dag eller helt ærlig, drepe deg selv og dine naboer.
 • Vinyl fekting, innlegg, og relatert materiale er tilgjengelig som er vedlikeholdsfrie og vanntett.
 • Installere et gjerde på kupert eller bratt land kan være vanskelig. Sett innlegg på steder hvor karakteren eller skråning endringer, og gjennomsnittlig høyden på gjerdet for best utseende. Hvis eiendommen har mer enn to endringer i høyde, vil en profesjonell trolig være nødvendig for jobben.

Advarsler

 • Sjekk i din jurisdiksjon for tillatelse krav før bygge gjerde. Noen hus og foreninger har retningslinjer eller forskrifter som regulerer gjerde konstruksjon.
 • Finn din nytte og / eller sprinkleranlegg linjer før graving gjerdet stolpehull. Du må kanskje ringe alle nettselskapene separat for å komme lokalisere sine linjer, men noen områder har et felles nummer å ringe som fungerer for alle hjelpemidler.
 • Sørg for at du vet hvor eiendommen linjen er før byggingen av gjerdet.
 • Bruk vernebriller og hansker når de trengs.
 • Digging stolpehull for hånd i hardt eller steinete jord kan være en utfordring. Makt hull "skruene" er tilgjengelig på verktøyet utleie butikker, men de kan være farlige.

Ting du trenger

 • Innlegg hull diggers.
 • Innlegg. Disse kan være trykkimpregnert 4X4 Souther gul furu, sedertre, eller andre råte bestandig trevirke.
 • 2X4 trelast, nevnte enten trykkimpregnert eller råte resistente skogen tidligere.
 • Gjerde boards. Disse er vanligvis skåret spesielt for inngjerding. De er ofte "hund eared", 5/8 tommer tykk av 5 5/8 tommer bred og seks meter lang.