Wkino

Hvordan å grave stolpehull

Enten du bygge et gjerde eller å sette opp en flaggstang eller en fugl huset på en stang, kan du finne behovet for å grave en liten diameter hull. Ved hjelp av en spade for denne jobben betyr å gjøre din hull større enn du trenger, slik at du kan velge å bruke legg hull diggers for jobben i stedet. Her er hvordan det gjøres.

Trinn

Hvordan å grave stolpehull. Få et par av innlegget hull diggers.
Hvordan å grave stolpehull. Få et par av innlegget hull diggers.
 1. 1
  Få et par av innlegget hull diggers. Dette verktøyet er laget spesielt for oppgaven, og vil gjøre deg i stand til å gjøre jobben i minst tid med minimal anstrengelse. Det er et par ting du må vurdere, men før du starter.
  • Steinete jordsmonnet er vanskelig å bruke legg hull diggers i, siden en relativt liten stein vil hindre forkant av graveredskap fra å trenge inn i jorda.
  • Meget løs, sand og tørr jordsmonnet er vanskelig å fjerne fra hullet, som klemvirkningen av kjevene er ikke like effektive på disse ikke-kohesive materialer. Hvis du har tid, begynner hullene én dag, fylle dem med vann og komme tilbake for å fjerne mye myknet jord den neste.
  • Post hull graveredskap har en maksimal effektiv dybde på omtrent 3/4 av sitt håndtak lengde, slik at en fem fot paret vil grave omtrent 3 1/2 omgang dyp.
  • Veldig vanskelig jord som leire er ekstremt vanskelig å grave med en manuell par innlegg hull diggers.
 2. 2
  Velg stedet for hullet du vil grave. Hvis det er et enkelt hull for et prosjekt som å installere en flaggstang, kan du øyeeplet plasseringen, men for gjerder og andre prosjekter som krever flere hull, kan det være lurt å legge ut plasseringen av dere hull mer nøyaktig. Bruker staver og en streng linje for å veilede deg, og en lang målebånd for å etablere din avstand vil bidra til dette formålet. Plante innsatsen på hver ende av linjen du ønsker å grave sammen. Bind strengen til en stake, trekke stram, og knytte til andre interessenter.
 3. 3
  Finne ut om det er noen mulighet for underjordiske verktøy være i det området du graver. For gjerde rundt et felt på privat eiendom, kan dette ikke være et problem, siden eiendommen eier bør være klar over noen nytte rett på måter på sitt land, men hvis det er noen tvil, ring din lokale verktøyet lokalisere tjenesten for å være sikker.
 4. 4
  Begynne å grave ved å holde innlegget hull diggers i håndtakene, en i hver hånd, med håndtakene tett sammen. Thrust bladene ned i jorden så de kuttet en plugg ut av jorda (og torv, hvis det er noen til stede). Hvis jord eller torv motstår digger sin bladet, kan du gjenta nedover thrust flere ganger for å skjære ned i jorda og bryte den opp. Du bør penetrere jord flere inches før utpakking av jord (skitt) du skal fjerne.
 5. 5
  Spre håndterer hverandre for å fange jord i kjevene (mellom hullet Digger blader), bruker nok trykk til å forstå det ordentlig, og løft hullet diggers ut av hullet.
 6. 6
  Sving hull diggers på siden av hullet ditt, lukk deretter håndtakene sammen igjen. Dette vil åpne kjevene og la jorda du har pakket ut til å renne ut.
 7. 7
  Gjenta fremgangsmåten ovenfor, går dypere for hver nye fremstøt. Hvis røtter eller andre vanskelige materiale forstyrre din fremgang, rotere bladene slik at du angriper hindringen fra en annen vinkel før de er kuttet gjennom. Begynn begrense og gjøre hullet større som du går dypere. Dette vil bidra til å stabilisere innlegget. Fuktig jord vil holde bedre enn tørr jord.
 8. 8
  Fukt jorda hvis du støter veldig hardt materiale eller svært sandstrender, tørt materiale du kan ellers ikke trekke med en rimelig innsats. Slik at jorda for å suge opp fuktighet vil forbedre din suksess og gjøre jobben enklere.
 9. 9
  Installere dine egne innlegg, pol, eller andre element du har gravd din hull for, lodde den opp med en byggmester vater hvis ønskelig tilbakefylling hullet, og tamp fyllmateriale for å stabilisere den.
 10. 10
  Ved bruk av betong for å sette gjerdestolper på plass må du huske å bruke riktig konkrete arbeidsteknikker for å unngå svake gjerde remfester. Noen entreprenører foretrekker å dumpe tørr pre-bagged betong i hullet og dryss med vann. Dette vil redusere den ferdige betongens styrke med så mye som 80% som du ikke kan kontrollere selv blande eller vann proporsjoner.
 11. 11
  Bruk den minimale mengde vann for å blande betong for maksimal styrke. En fuktig sand føler til betongen er tilstrekkelig til å fullføre den kjemiske reaksjon for å gjøre betong hard. Legge mer vann kan bidra til å gjøre konkrete lettere å sted, men vil dramatisk redusere ferdig styrke.
 12. 12
  For større prosjekter er det mer kostnadseffektivt å lage din egen betong blanding motsetning til å bruke bagged betong. Bruk tre deler skarp mur sand til en del type 1 (eller skriv N) betong for en sterk mørtel mix eller legge to deler grus til bulk opp hver blanding.

Tips

 • Pass på at du graver minst to fot ned under frost linje eller når bakken fryser det vil lempe innlegget ut av bakken.
 • Bruk en "grave stick" for å bryte opp jord som du går. A "grave stick" er en heavy metal stang med en sløv kniv på slutten, også kjent som en "spud" bar. Vekten hjelper deg å bryte opp trerøtter, små steiner, etc.
 • Alle nye innlegg hull diggers trenger en god skarp kant, akkurat som din gressklipper kniver. Så får en liten håndholdt grinder og skjerpe innlegget hull digger knivene og alle dine spader og gressklipper kniver, hvis du kan få dem av og klemme dem i en skrustikke mens du skjerpe dem. De trenger ikke å være knivskarpt. Ta en nærmere titt på i forkant av nye gressklipper knivene et hjem forbedring butikken. Nå bør du ha en god ide om hvor skarpe innlegget ditt hull digger kniver bør være. Bruk alltid vernebriller når du bruker en hånd jeksel.
 • Bildene viser den typiske (gamle fashioned) publisere hull diggers, det er nye, sammensatte håndteres, ergonomisk utformet graveredskap tilgjengelig, men for prisen, standard hole-graveredskap er vanskelig å slå.
 • Bruk tørr sand eller faste stillinger i for en god, solid innlegg.
 • Du må kanskje bruke en jackhammer å bryte opp veldig store steiner når grave stolpehull.
 • Hvis jorden er sand, vil du kanskje nøye forstørre bare helt nederst i hullet, noe som gjør det større enn skaftet av hullet, før du fyller med betong. Dette større pære på bunnen vil bidra til å holde stangen fra å komme opp av hullet når spenningen blir brukt til kjeden link fekting.

Advarsler

 • Ring for å ha underjordiske verktøy som ligger før graving.
 • Ved hjelp av dine hull diggers kan være anstrengende arbeid, vil iført hansker bidra til å forhindre gnagsår, men ikke overanstrenge deg selv på oppgaven din.

Ting du trenger

 • Innlegg hull diggers
 • Streng linje
 • Vater
 • Målebånd
 • Spade for tilbake fylle hullet