Wkino

Hvordan bygge et steingjerde

Hva folk flest oppfatter som en steinmur er faktisk et steingjerde når det brukes til å markere grenser i stedet fungere som en barriere. Selv om du er en amatør, kan du bygge din egen steingjerde ved å følge disse instruksjonene.

Trinn

Hvordan bygge et steingjerde. Start med å få en masse steiner, ganske konsistente med størrelsen på veggen du bygger.
Hvordan bygge et steingjerde. Start med å få en masse steiner, ganske konsistente med størrelsen på veggen du bygger.
 1. 1
  Start med å få en masse steiner, ganske konsistente med størrelsen på veggen du bygger. Få store steiner for en stor vegg, mindre steiner for en mindre vegg. Kontroller at du har en god tilførsel av mindre steiner som kan fylle hullene. Det kan være lurt å bruke steinblokker.
 2. 2
  Sørg for at stedet er solid før du starter, og vil holde veggen. Hvis bunnen er ujevn brukes en utjevning linje for å rette det opp.
 3. 3
  Bestem hvor stort og hvor lenge det skal være, hvor du vil og hvor høyt det skal være (merk dette, enten med linjal / verksted pinne eller et rutenett / blåkopi).
 4. 4
  Som en hovedregel bør en tørr stablet vegg lene i mot toppen 1/6 av høyden.
 5. 5
  Legg ut en side rail (med noe lenge som pinner, linjaler, tre, små steiner) til å veilede deg, og skissere hvor du vil at veggen, slik at veggen er konsekvent. For å gjøre en rett og jevn vegg, får streng eller flagging tape og bind den mellom innleggene på begge ender av gjerdet. Sørg for å binde strengen / flagging tape på høyden du vil at gjerdet å bruke som en guide.
 6. 6
  Det kan være lurt å ringe etter hjelp. Ring en profesjonell, sterke venner eller naboer som kan hjelpe deg. Bruk en trillebår eller en hånd vogn for å flytte tunge steiner. Usedvanlig store steiner kan trenge å bli flyttet med spesiell kraft utstyr.
 7. 7
  Legg et lag med større flate steiner langs innsiden av veggen. Pass på at du fyller mellomrommene, og det er en ganske jevnt lag, og patch-in hull / mellomrom med skitt eller mer smuss for å gi deg et godt utgangspunkt.
 8. 8
  Fortsette å bygge opp lag til basen din er høy nok, og sjekk for å sikre at det er nivået. For å gjøre en sterk vegg prøve å plassere hver stein over gapet mellom to steiner under den.

Tips

 • Måtene en vegg trosser disse sunn fornuft regler er ofte det som gjør det vakkert. Ikke vær redd for å eksperimentere med uregelmessige størrelser og former.
 • Bruk steiner av omtrent lik størrelse.
 • Bruk et team av mennesker. På den måten har du bidra til å løfte og plassere steiner, og veggen vil bli bygget bedre og raskere. Sørg for at alle i teamet vet hvem arkitekten er, for han eller hun er den endelige dommer når beslutninger som må gjøres. ellers vil du ende opp med en vegg av ujevn kvalitet.
 • Bruk "native" stein når det er mulig: det er, lokal stein bedre passer landskapet (for eksempel farge, mose, lav, etc.) enn fraktes-i stein.
 • Gamle veggene er den beste kilden til stein, men det er en kardinal synd å ta steiner fra et intakt vegg. Hvis en vegg har falt ned, da er det ikke lenger en vegg og dermed fritt vilt. Hvis steinen er på privat eiendom, er å ta steinen kalles tyveri.
 • Ved plassering av kanten steiner, må toppflaten lener minst litt inn mot midten av veggen. En vinkling utover garanterer nesten ustabilitet.
 • Hvis du har en spesielt pen rock, forsøke å finne et sted for det som en kant eller topp stein.
 • For lengre vegger (50 eller flere meter) er det gunstig å bygge opp endene av en rett seksjon (ca 3 meter lang). Deretter trekker en streng linje mellom de utfylte endene, og bygge opp senteret mellom dem. Dette sikrer at forsiden av veggen er rett og jevn langs hele kjøringen.

Advarsler

 • Pass på at du bygger din vegg i et trygt og solid plass.
 • Hvis den ikke er bygget riktig det kan falle, så pass opp av noen balanse problemer.
 • Sørg for at det er trygt, ikke på toppen av noen ledninger eller noen VVS utsalgssteder.

Ting du trenger

 • Steiner eller steinblokker (Beløp avhenger av bredden på veggen.), Grus og stein støv.
 • Trillebår, Mason Hammer, Cold Meisler, Brick Hammer.
 • Pinner, linjaler, tre eller små steiner (For side rail.)
 • Hansker, vernebriller med sidebeskyttelse