Wkino

Hvordan bli kvitt maur naturlig

Med over 12.000 arter av maur i verden, bare en liten håndfull av dem insisterer på å invadere våre hjem på leting etter noe velsmakende fra enten søt mat eller kjøtt og fet mat. Maur som vanligvis finnes innendørs inkluderer den argentinske maur, farao maur, tyven eller fett maur, fortau maur og illeluktende huset maur. Og hvis du er virkelig uheldig, kan du ha snekker maur, en maur insisterende på å ødelegge veden som holder opp huset ditt, så får profesjonell hjelp fort i så fall!

Men det ville være ubalansert å se maur som dårlig i det hele tatt. De fleste av de ting maurene er bra for oss og miljøet, inkludert å spise larver av lopper, edderkopper, bed bugs, fluer, Sølvkre og klær møll. Fra dette synspunkt, med formål å kontrollere dem og hindre dem fra å få tilgang til mat er en bedre tilnærming enn å søke å fullstendig eliminere dem og naturlige tilnærminger er best for dette formålet. For maurene du trenger for å kontrollere, er det noen veldig enkle, naturlige og effektive naturlige metoder for å enten avverge eller fjerne maur fra ditt hjem områder.

Trinn

Hvordan bli kvitt maur naturlig. Forsegl alle inngangspartier.
Hvordan bli kvitt maur naturlig. Forsegl alle inngangspartier.
 1. 1
  Heed speiderne. De første tegnene på maur på kjøkkenet er en advarsel til deg. Dette er de speider maur sjekke ut kjøkkenet ditt for tegn på egnethet til å invadere og deres jobb vil være å returnere tilbake til reiret for å informere de andre maurene at kjøkkenet er blomstrende med potensial. Avfall ikke tid i å få til å jobbe rengjøring kjøkken, forsegling all mat og fjerne alle kilder til klissete, søt, fet og kjøtt matvarer fra deres tilgang.
  • Ikke har noen venstre ut. Vask alle rettene som de er brukt eller plassere dem i oppvaskmaskinen og lukket døren stramt. Tørk ned alle dine skap og stasjonære flater med eddik, dette renser, desinfiserer og etterlater en ekkel lukt så langt som maur er bekymret. Fjern alle kilder til søppel og holde kjøkkenet bin stengt tett. Skyll alle resirkulerbare beholdere før du setter dem inn bagasje.
  • Feie og støvsuge kjøkkenet området daglig.
  • Skyll av eventuelle krukke, beholder eller flaske som har en klissete eller leftover rester. Spesielt sjekk syltetøy / gelé krukker, saus flasker, sylte flasker, hjertelig flasker og honning og sirup beholdere. Plasser honningkrukke og andre svært maur-attraktive matvarer i en bolle med vann (se Hvordan holde maur ute av honning og Hvordan fjerne maur fra kattemat for flere detaljer.
  • Forsegle hver matvare i beholdere. Beholderne må være av den typen som maur ikke kan komme inn. Være nådeløse om dette for 3-7 dager. Maurene, har ingenting å spise, vil gå andre steder. Dette fungerer fordi maurene følger de kjemiske stier igjen av andre maur, som gjorde finne mat.
  • Du kan også trenge å forsegle duftende elementer som renhold pulver, deodoranter og lignende i tilfelle disse tiltrekker maur 'første oppmerksomhet. Bare vær oppmerksom på alle menigheter rundt non-food kilder.
 2. 2
  Forsegl alle inngangspartier. Som en del av den store kjøkkenet rent, gjøre noen av dine egne speiding arbeid. Kan du fortelle hvor maurene går inn i huset? Følg første maur å se hvor de går inn og ut fra. Forsegle alle inngangen hull som du kan finne ved hjelp av silikon caulk, kitt, lim eller gips. Midlertidige metoder kan inkludere eller plakat tack. Hvis du bruker en midlertidig tetningsmasse (for eksempel plakat tack), bare gjøre det før du kan kjøpe en mer permanent løsning, ettersom det vil forringes over tid og åpne opp gapet igjen.
 3. 3
  Laste såpevann. Såpevann vil både drepe maur den treffer, og det vil ødelegge deres kjemiske trail, hindrer flere maur fra å følge i deres spor. Dette billig og enkel metode består bare av å sette en teskje av flytende oppvaskmiddel i en sprayflaske og fylle den med vann. Når du ser maur, Spritz dem og som vil være det!
  • Tilgang til vannet for ekstra styrke inkluderer mynte olje eller eller sitrus skall olje.
  • Legge såpe til vann barrierer kan gjøre dem enda mer effektive enn å bare bruke vannet.
 4. 4
  Sett opp defensive barrierer. Det finnes en rekke barriere metoder som du kan sette på plass for å virkelig skremme maurene og holde dem i sjakk. Mange av produktene som danner disse naturlige barrierer er sannsynligvis allerede på kjøkkenet, de trenger bare å bli utplassert riktig. En barriere trenger ikke å være bredere enn en fjerdedel av en tomme (6,35 mm), men det må være en ubrutt linje. Være klart at barrierene ikke vil fungere på maur allerede kjøkkenet (ja, vil du bli overlapping dem inne), men de vil hindre noen flere maur fra å komme i. Noen av elementene som å lage barrierer inkluderer:
  • Kull
  • Kanel
  • Citrus olje
  • Svart eller cayenne pepper (varmere er best), eller prøve rød chili pepper
  • Kritt linjer
  • Vaselin (flott for dører og vinduer)
  • Babypudder
  • Pulverisert rengjøringsmiddel
  • Desiccating støv, slik som dia-toméjord eller silika-aerogel.
 5. 5
  Strø rundt avskrekkende lukt. Maur misliker ulike dufter som og kamfer. Disse kan brukes fersk eller i olje form å forstyrre stemningen i ethvert område som maur har vært på vei til. Det flotte med disse duftende avskrekking er at dine egne preferanser for duft kan brukes til å forbedre generelt, alt mens du gjør ditt kjøkken, anretning og andre områder svært maur-uvennlig. Her er noen ideer:
  • Knust mynte blader, og vokse mint nær inngangspartiene. Tørket peppermynte er også effektive.
  • Lavendel olje, og vokse lavendel nær inngangspartiene.
  • Olje av fedd eller klem nellik og dryss som en barriere.
  • Kamfer.
  • Bruk laurbær / laurbærblad å holde maur bort fra en bestemt mat. Maur er spesielt tiltrukket av sukker, paprika og mel. Sett laurbær / laurbærblad i sukker din kan, mel beholderen og paprika jar. Du vil bli overrasket!
 6. 6
  Lag dine egne maur agn. Du kan kjøpe maur agn, men de er kjemiske preparater som ikke passer godt med naturlige forsøk på å kontrollere maur i hjemmet. Det er enkelt å lage dine egne maur agn og en spesielt vellykket en er laget ved hjelp av borsyre. En naturlig avledet av mineral-bor, er borsyre anvendes i boraks og noen saltløsninger. Borsyre er en mage gift - når maur gå i den og deretter rense sine føtter eller antenner, får han det. Med tanke på at å fjerne for mange maur fra din lokale miljøet kan skade det gode de gjør i å holde nede skadedyr for deg, her er hvordan å lage en borsyre agn:
  • Kjøp borsyre på det lokale stoffet butikken (det er ca 5 USD€ en flaske).
  • Hell ca en spiseskje med ekte lønnesirup (eller noe du vet at du elsker maur) på en flat tallerken eller skål.
  • Strø borsyre rundt sirup slik at maur må gå gjennom den for å komme til sirup, kan du også bruke en q-tip for å sikre en god fordeling av pulveret rundt sirup.
  • Plasser hvor maurene er frequenting. Oppbevares utilgjengelig for barn eller kjæledyr. Vær tålmodig som denne metoden kan ta en uke å få effekt.
 7. 7
  Bruk mat mot maur. Det er flere teknikker som kan bli kvitt maur gjennom deres manglende evne til å fordøye maten eller gjennom utvidelse og død. Det er ikke veldig pen å tenke på, men disse metodene virker. Som med alle metoder, sette agn mat der maurene dukker opp:
  • Bruk korn måltid. Denne metoden er spesielt stor rundt kjæledyr eller barn, som mais måltid i seg selv er ikke giftig. Maurene vil bære det hjem og prøve å spise det, men de kan ikke fordøye det skikkelig. Pass på å sette korn måltid uansett hvor du ser at maurene liker å frekventere.
  • Sett ut kremen av hvete (Farina). Ikke stek det - bruk den rå. Maurene spise det og det utvider seg i magen, og drepte dem. Sett maten et sted du vet det vil være maur og bare la det.
  • Maur er ekstremt utsatt for koffein. La kaffegrut (brukt verk) hvor maurene er og de skal bære det hjem og spise den. Denne metoden tar noen uker å se.
 8. 8
  Avtale med snekker maur i så naturlig måte som mulig. En invasjon av snekker maur er alvorlig fordi de kan skade huset ditt struktur. Være på vakt for invasjonen deres - hauger av brukne vinger kan være ett tegn, og det er lengre enn de fleste maur. Du kan også se deres fecal pellets (disse vises som sagmugg), og de kan noen ganger bli hørt rasling i veggene. Noen måter å håndtere dem er:
  • Agn dem. De liker sukker, slik at du kan snu dette mot dem, bruke borsyre beskrevet tidligere.
  • Støvsug reiret ut av veggen om mulig.
  • Ha en Exterminator bore hull i veggen og blås i kiselgur, silika aerogel eller borsyre. En profesjonell Exterminator som spesialiserer seg på naturlige plantevernmidler kan også bruke pyrethrin spray eller borsyre agn av sine egne concoction.
 9. 9
  Bruke en profesjonell Exterminator som spesialiserer seg på naturlige plantevernmidler for å håndtere brann maur. Brann maur sjelden inn i huset, men hvis de gjør det, får umiddelbar hjelp som de er aggressive og sine stikk er smertefullt og kan utløse en allergisk reaksjon hos følsomme personer. Hvis maurene trenger å bli sprayet, insisterer på bruk av et agn som har et insekt vekst regulator som Abamectin i it.In form av uteområder, kan du gjøre dette selv, forutsatt at du bære klær fra topp til tå og støvler for å beskytte deg selv. Snike seg til reiret på en kjøligere dag (maur og dronning stige for å få mer varme) og hell flere liter / liter kokende vann inn i reiret. Hvis du ønsker å bruke tilsetningsstoffer til vannet, prøv eddik, insekt-såper, sitrus olje, pyrethrum insektmiddel, eller ammoniakk. Og så gjentar hver dag eller så før det ser ut til at maurene har gitt opp og flyttet.
  • Coat støvlene dine i noe klissete å avskrekke maur fra krypende på deg mens du utfører denne oppgaven.

Splenda

 1. 1
  Dryss splenda der du ser maur. Vi bruker dette på skolen hvor det ikke er en fare for barna.

Kaffegrut

 1. 1
  Dette gjør virkelig fungerer! Du må være vedvarende: tomme kaffegrut på maurtuer og langs huset ditt stiftelser. Vi genererer en overraskende mengde grunnlag i en uke. Dette sikre materialet forvirrer arbeideren maur fordi de mister duft stier. Dermed klekket unge i maur kolonier har ingen mat og sulte. Det kan ta hele sommeren, men nå går vi ikke får maur i huset og plenen er stort sett klar av maurtuer. Det er viktig å søke begrunnelse hvert år, men det er det som gjør dette trygt! Ingen rester effekter. Rene kjøkken er også et must.

Advarsler

 • Borsyre er potensielt skadelig for mennesker. Selv om den giftige dosen er flere gram forbrukes, bør det tas forholdsregler når du håndterer den. Alltid holde det utilgjengelig for barn og kjæledyr og ikke åndsfraværende slikke det av fingrene!

Ting du trenger

 • Produkter fra pantry på hele
 • Borsyre
 • Profesjonell hjelp fra noen kjent med naturlige plantevernmidler metoder