Wkino

Hvordan koble en elektrisk tørketrommel

Moderne apparater krever fire dirigent Ledningssett (separate ledninger eller ledninger for linje 1, linje 2, bakken og nøytrale). Vanligvis er dette oppsettet sikrere, fordi den strømførende nøytral ikke er koblet til tørkeseksjonen tilfelle. Det er imidlertid ubrukelig dersom veggen beholderne ikke har en separat PE-spor. I så fall må du gjøre den veldig enkel prosedyre å konvertere en 4-leder tørketrommel til en 3-leder oppsett. Konvertering av disse apparatene i USA er forbudt av NEC (National Electric Code). Mottaket og ledninger skal bli modernisert til en 4 dirigent ordning i stedet.

Trinn

Hvordan koble en elektrisk tørketrommel. Kontroller de elektriske kravene til tørketrommelen.
Hvordan koble en elektrisk tørketrommel. Kontroller de elektriske kravene til tørketrommelen.
 1. 1
  Kontroller de elektriske kravene til tørketrommelen. Mest selges til bruk i USA og Canada krever en 240 volt / 30 ampere.
 2. 2
  Sjekk at alle eksisterende tørketrommel mottaket har denne samme rating og merk antall plasser (enten 3 eller 4 plasser).
 3. 3
  Skaff en ledningssett med samme elektriske rating og antall plasser som mottaker. Hvis du kjøper en ledningssett ved å matche kapasiteten på mottaket; huske sporet mønsteret vil ikke saken, som de er standardisert. De fleste jernvareforretninger og nesten alle hjem forsyne sentre tilbyr Ledningssett til elektriske komfyrer og tørketrommel med et utvalg av enten tre eller fire ledere for under 20€ eller så. Disse Ledningssett kan se like ut, men er ikke utskiftbare på grunn av forskjellige elektriske karakterer. Dryer Ledningssett er 240V/30A og utvalg Ledningssett er 240V/40A for bruk i USA og Canada.
 4. 4
  Koble ledningssett til terminalen blokken på baksiden av tørketrommelen. Den ledningssett valgt bør ha kun tre ledninger (en linje, to linjer og nøytrale, ingen jordledning). Senteret tråd av denne kabelen er den nøytrale ledningen og de ytre ledningene er "hot" linje 1 og linje 2 ledninger. Disse varme ledningene kobles til de ytre to tilkoblinger kraften terminalblokken til tørketrommelen, spiller ingen rolle hvilken er der så lenge en varm er koblet til hver av de ytre terminal kontaktene.
 5. 5
  Legg merke til at senteret ledning (nøytral ledning) av ledningssett går til sentrum kontakten. Siden i dette tilfelle den nøytrale tjener som en nøytral og en jording, er en lask-leder (jord stropp) også koblet til sentrum terminal og til rammen av tørketrommelen. En grønn ledning kan også brukes til å koble kontakten i midten til rammen av tørketrommelen.
 6. 6
  Forstå fargekoding av ledere i ledningssett. Hvis tørketrommelen ledningen har fargede ledninger, er hvit den nøytrale ledningen til kontakten i midten, de røde og svarte ledningene er hot linje 1 og linje 2 ledninger som kobles til de to ytre tilkoblinger av tørketrommelen koblingsklemme. Ikke glem bakken stropp eller grønn ledning fra kontakten i midten til tørketrommelen rammen.

Tips

 • Fest ledningene under terminalene.

Advarsler

 • Dette gjelder kun til et senter-tappet 120/240V forsyning som finnes i USA og Canada, ikke bruk dem i andre konfigurasjoner. Spesielt vil bruke nøytral som bakken hindre ELCBs (jordfeilbryter) eller jordfeilbryter (jordfeilbryter) fra drift og dermed presentere et elektrisk støt.
 • Sørg alltid for alle elektriske apparater er koblet fra før jobber med saken!
 • Det er ulovlig i Canada for å fungere på alle 240V krets med mindre du er en autorisert elektriker. Hvis du starter en brann, kan forsikringsselskapet bli annullert.
 • Mens en akseptabel praksis for noen år siden, som nevnt i åpningen, har denne praksisen vært forbudt i USA av NEC. Den eneste trygg, lovlig måte å koble 4 ledninger serier og tørketromler er med en 4 leder ledningssett til en 4 leder mottaket matet av en fire ledning krets. Adaptere og tre ledninger Ledningssett brukes til å koble disse apparatene er ikke tillatt. En ny, fire ledning krets og mottaket er den eneste trygg, lovlig og akseptert metode for å koble disse apparatene.