Wkino

Hvordan bli kvitt maur

Mange arter av maur er gunstig, drepte reelle skadedyr som fluer og lopper, og i de fleste tilfeller ikke er smittebærere eller kan skade deg og din familie. Maur tendens til å være drevet av et ønske om å finne mat, så dette bør varsle deg om behovet for forsiktig oppbevaring av mat og etablering av barrierer som avskrekke maur fra selv å realisere du har godbiter på tilbudet. Du kvitt huset av maur, her er noen ideer.

Trinn

Hvordan bli kvitt maur. Barrikadere hjemmet ditt.
Hvordan bli kvitt maur. Barrikadere hjemmet ditt.

Avskrekke maur fra å ville gå inn i hjemmet

Den beste måten å bli kvitt et hus skadedyr er å hindre at den selv vurderer ditt hjem et lett mål. Derfor er avskrekking et hovedfokus for hvert hus potensielt utsatt for en maur invasjon.

 1. 1
  Barrikadere hjemmet ditt. Siden maur er små, kan de finne tusenvis av små døråpninger i din bolig. Noen av disse er enkle å identifisere, mens andre vil bare bli oppdaget når det er en parade av maur marsjerte gjennom den valgte maur døråpning.
 2. 2
  Bruk caulk. Seal vinduer, dører og eventuelle sprekker maurene krype gjennom med caulk. En ekstra fordel med å gjøre dette er bedre temperaturkontroll og lavere strømregninger. Plus, det er en av de minst risikable metoder når barn eller kjæledyr er involvert.
 3. 3
  Linje mistenkt innganger med avskrekkende stoffer.
  Salt og talkum kan spres under dører, i nærheten av vinduer og vegger med bedre samvittighet. Lappeskredderens kritt og barnepudder vanligvis inneholder talkum og kan brukes til å skape en barriere for maur. Uansett hvilken form for talkum du bruker, husk at det er bekymringer om den potensielle kreftfremkallende talkum hvis du puster det inn - bære en barriere maske hvis du er bekymret for sporadisk bruk.
 4. 4
  Påfør dufter og stoffer som maur ikke liker. Eddik, peppermynte olje, kanel, sort pepper, kajennepepper, hel nellik og laurbærblad er alle eksempler som har varierende påstander om suksess. Imidlertid kan noen av disse være skadelig for dyr og irritanter til nysgjerrige barn.

Drepe maur

Drepe maur er noen ganger en nødvendighet når du har et angrep, og det er ingen ende i sikte. Det er den minst ønskelige alternativet, men det må vurderes når du har dem i hjemmet hele tiden.

 1. 1
  Vurdere å gå fra minst skadelig for mest skadelige tilnærming først. Ikke bare er dette bedre for helsen din, men det er også snillere for miljøet.
 2. 2
  Drepe maur stien. En linje av maur kan håndteres effektivt og raskt, slik som å drepe de i linjen og avskrekke noen andre fra å fortsette å følge stien. Det anbefales å begynne med å finne inngangspunkt først og skape en barriere med en gang, for eksempel en linje av vaselin, hvelvet duct tape eller talkum, slik at maur utenfor slutte å bruke portrom. Deretter kan du prøve en av følgende metoder for å håndtere mauren stien:
  • Dypp en svamp i såpevann. Bare tørk svampen nedover stien, samle maur. Skyll dem ned i avløpet. Skyll og gjenta så ofte som nødvendig inntil alle maur i løypa har blitt fjernet.
  • Spray stien med alle formål renere eller et blekemiddel løsning. Tørk det opp med et vått papirhåndkle. Sprøyting reiret kan være effektive, men du virkelig ønsker å sikre at du får dem alle, ellers dreper en del av kolonien kan bare oppfordre visse arter å etablere nye kolonier, som er mot sin hensikt for deg..
 3. 3
  Squish speiderne. Kolonier regelmessig sende ut lone maur for å se etter mat kilder. Hvis du ser en person maur rusler over stuebordet, ikke la det gjøre det tilbake til reiret i live. Det vil fortelle kolonien der du sølt eplejuice. Hvis speideren gjorde det tilbake til reiret og brakt tilbake noen venner, de vil være etter en duft sti, enkelt fil. Med mindre du er klar til agn dem, drepe dem alle raskt.
 4. 4
  Utrydde maurene allerede godt forankret i pantry eller annen skapplass. Du må bruke en attraktiv gift for å få maurene kravler om maten deres jakt oppdrag. Blanding borsyre eller boraks pulver med vann og sukker (melis eller / melis) er den mest vanlige agn. Borsyre påvirker maur både eksternt (når du er i pulverform, lik kiselgur) og internt (ved inntak). Lag en blanding av 1 dl vann, 2 kopper sukker, 2 ss borsyre.
  • Vent til maurene til å dukke opp. Ikke lokke nye maur med agn fordi du kan tiltrekke deg nye kolonier. Når det er en sti, plassere agnet siden av det (ikke på det, eller annet du vil avbryte sin marsj hjemme). Du kan også plassere den på et trygt delen av pantry der maur synes å være samler.
  • Hvis du har kjæledyr og / eller barn rundt (se Advarsler nedenfor) sette agn i et syltetøyglass. Skru lokket tett og forsegle med tape. Pierce to eller tre små hull i lokket, og smøre utsiden med en liten bit av unpoisoned agn. Hvis du er bekymret for glasset blir slått over og forgiftet åte søle ut, løst pakke innsiden med bomull baller.
  • Du kan blande peanøttsmør også. Ants 'cravings variere avhengig av behovene til kolonien (noen ganger de ønsker søtsaker, noen ganger de vil ha noe fet), så gir både vil øke sannsynligheten for at de vil ta agnet. Når de har hatt sine fyll, fjerne all agn. Du ønsker ikke å tiltrekke seg et naboland koloni.
 5. 5
  Vakuum dem opp. Støvsuge litt talkum eller kiselgur å fullføre dem. Det andre trinnet er viktig å sørge for at du ikke gir maurene et nytt hjem i din støvsuger.
 6. 6
  Lag en blanding av isopropanol, oppvaskmiddel og vann. Få en sprayflaske, og husk å vaske det ut veldig bra, og stedet omtrent en teskje av isopropanol og om en teskje og en halv av oppvaskmiddel. Deretter fylle sprayflaske med vann omtrent en tomme (2,5 cm) bort fra toppen og lukk den opp stramt. Ristes før boblene begynner å dukke opp, og da er du klar til å sprøyte! På grunn av alkohol i oppløsningen, vil maurene holde klart borte fra den.
 7. 7
  Bruk cornmeal. Dette kan brukes som et våpen mot maur og det er ikke giftig for mennesker eller dyr. Maur spise det og etter inntak av vann, sveller cornmeal i sine fordøyelsesorganer, drepe maur.
 8. 8
  Få en "dyp rekkevidde" fumigator (aka "tåkelegger"). Disse er rapportert å drepe maur til 6 til 8 måneder, med ulempen er at du må være ute av stedet du desinfisere for alt fra noen timer til noen få dager. Søke på nettet for produktomtaler og spørre på lokale Oppussing butikker. Sørg for at du vet volumet av stedet du trenger for å desinfisere. Hvis du er bekymret for bruk av potensielt skadelige kjemikalier i hjemmet, er dette ikke måten for deg og bør ikke brukes hvis du har barn, fordi deres immunsystem er fortsatt utvikling.

Går for reir eller maurtua

Dette er den minste anbefalte alternativet - maur har en viktig plass i økologien i hagen din og generell økologiske helse - de ødelegger en god del hage skadedyr. Fjerne maur helt kan forstyrre den fine balansen, enn si deranging de "lev og la leve" forvaltningsoppgaver mennesker ville gjøre det bra å leve etter. Imidlertid bør maur bosette seg ved siden av eller inne i ditt hjem, må du fjerne det. Her er noen forslag til metoder.

 1. 1
  Finn reiret. Hvis du kan finne kilden, dumpe flere liter kokende vann inn i reiret. Som bør ta seg av hele kolonien.
 2. 2
  Prøv en hjemmelaget løsning. Bland en del kamfer olje med 9 deler denaturert alkohol (sprit). Hell over maurtua.
 3. 3
  Drepe dronningen. Den beste måten å bli kvitt maur er å ødelegge deres kilde: mauren dronning. Hun produserer et stort antall maur og drepe henne vil utrydde dem. Du kan finne dronningen inne i maur hekker. Hun er ganske sjenert og vil gjemme seg i bunnen. Denne metoden er ikke anbefalt dersom maur er aggressive og / eller svie.

Holde hjemmet rent

Gjøre litt for å hindre maur re-entry ved å holde huset fritt for maur attractants. Rydder opp mat og andre attraktive rester er en viktig del av å bli kvitt maur fra hjemmet og holde dem ut.

 1. 1
  Sette maten i lufttette beholdere. Dette har også den ekstra bonus av å holde maten friskere. I tillegg bør bugs som kommer i egg form i næringsmidler luke, de er fanget inne i containeren, noe som gjør rådighet enkelt og hindre deres spredning gjennom hele pantry. Det er definitivt verdt den første utlegget på gode lagercontainere.
 2. 2
  Tørk av alle flater. Bord og benkeplater bør jevnlig sprayet og rengjøres med en mild blekemiddel eller eddik løsning.
 3. 3
  Hold på toppen av din regelmessig rengjøring regime., Og vakuum regelmessig.
 4. 4
  Hold vasken ren. Unngå å la skitten oppvask og stående vann for maur å drikke og ikke sette maten i avløpet. Fjern alle i-vask avhending utklipp så snart lagt.
 5. 5
  Sett pet food boller i en litt større bolle. Legg litt vann til større bolle, og skaper en vollgrav rundt pet food at maur ikke kan enkelt krysse. Refill regelmessig.

Tips

 • Rydd opp eller kaste bort noen potensielle attraktorer før du begynner å utrydde. Ellers hva maur du savner kan bare plukke opp der de slapp. Og de vil!
 • Maur ofte unngå kanel, så dekker deres veier inn i et område med kanel vil avskrekke maurene fra denne banen. Dette kan imidlertid bare fungere for en kort tid før maurene er i stand til å finne en annen vei. Ikke undervurder din lille nemeses, de er overraskende flink, og kan ofte finne nye måter!
 • Ikke bruk frastøtende produkter, spray eller materialer nærheten av områder der maur agn er anvendt. Maurene vil ikke gå i nærheten av disse områdene, og dette vil gjengi maur agn ubrukelig.
 • Hvis du er i behov av en rask, midlertidig fiks, en all-purpose desinfiserende spray som Antibac eller Windex gjør en god jobb med forgiftning og drap maur i løpet av minutter. Men vær klar for en relativt lang og muligens utbredt opprydding. Dette vanligvis fungerer bare på overflaten maur i lett tilgjengelige steder, og vil ikke gjøre mye for å skade kolonien seg utover minkende sine tall.
 • Bruk en maur agn som Gourmet Flytende Ant Bait som etterligner bladlus søte sekret. For best resultat bruk flytende maur agn med en væske maur baiter som KM Ant Pro flytende maur materen. Flytende maur agn kan bli funnet under forskjellige navn i forskjellige land. Alltid foretrekker noen forberedelser lav i giftighet for mennesker.
 • Hvis det er en flygende maur nærheten ikke følge den. Hanner forlater reiret å reprodusere så hvis du ser en, det er en koloni i nærheten.
 • Ha en klar ut av deg hus, som å kaste bort gamle elementer eller papirer før du begynner å utrydde. Som maur vil gjemme seg under noe mulig og du ønsker ikke å tro at du har drept dem alle når du egentlig har du ikke!

Rydd opp i venstre over mat og tørk smuler på noen steder som det vil være et mål for maur. Hell maur pulver i fuktige og mørke hull, kanter av vegger eller cabnets rundt huset ditt. Merk at du bør bare gjelde maur morderen pulver i områder som mennesker ikke vil være i kontakt med. (Les instuctions på flaske pulver hvis du er usikker.).

 • Elsker maur bladlus og skala, eller mer spesifikt, de søte, sukkerholdige stoffer disse insekter produsere. Unn utendørs planter for bladlus og skala i løpet av våren og sommeren (når de er rikelig) og maur vil ha mindre å henge rundt.
 • Hvis du ser en maur som er litt større enn alle de andre, kan det være en dronning produsert av en stor koloni og ønsker å etablere en ny reir. Queens er vanligvis to til tre ganger større enn arbeiderne, har vinger før parring, og har svært store mager.

Advarsler

 • Hold alle maur-avskrekke stoffer og gifter utilgjengelig for barn og kjæledyr. Mange av de materialer som er meget giftige. De bør holdes pent på et fjernt skap eller en hvilken som helst forhøyet sted.
 • Bruk hansker og pustemaske hvis du bruker noen maur-avskrekke stoffer. I beste, de er irriterende, i verste fall, de er giftige. Det er også lurt hvis du bruker spray å bruke vernebriller. De mest effektive stoffer er de som forsegle mot ansiktet (ikke bare de ment for å stoppe prosjektiler som flis ved saging, selv om de ville være bedre enn ingenting).
 • Hvis mer enn en teskje av borsyre er slukt av en voksen, drikk to glass vann og kontakt lege.
 • Planting mynte rundt huset og hagen kan avskrekke maur, men mynte kan være invasive, så snakke med en kunnskapsrik hagesenter før planting den direkte i bakken.
 • Borsyre giftstoff kan være mindre effektive i varmere vær, er avhengige av disse mer i løpet av våren.
 • Kontakt med borsyre eller boraks kan ha negative effekter.
  Det kan være irriterende for øynene, så hvis det kommer i kontakt med dem, skyll og oppsøke lege hvis symptomene vedvarer i mer enn 30 minutter.